Cea mai buna masina de spalat cu uscator Candy

Am modificat articolul ultima data pe: 19.05.24

 

Model recomandat in 2024

 

 

Candy GVW 485T-S

 

Avantaje:

Are la baza tehnologia Mix Power System+, spaland rapid chiar si rufele foarte murdare.

Capacitatea de incarcare e ridicata, fiind potrivita familiilor numeroase.

E echipata cu 16 programe de lucru, ce o fac practica si eficienta.

Dispune de afisaj LCD, cu control tactil, fiind confortabil de folosit.

 

Dezavantaje:

Nu are program individual de uscare rapida, functia nefiind specifica modelelor de masini din aceasta gama. Cu toate acestea, nu uita ca poti spala si usca in 59 de minute.

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

 

Asa cum te poti astepta, si masina de spalat cu uscator Candy GVW 485T-S dispune de sistemul Mix Power System+. Detergentul super-concentrat, care va fi impins spre hainele din cuva ca un jet cu presiune ridicata, face ca pana si petele intarite sa fie inlaturate imediat din tesatura.

In plus, acest lucru este posibil fara a fi nevoie sa speli la temperaturi ridicate, deoarece poti obtine aceleasi rezultate, pe care in mod normal le-ai avea la 60 de grade, si la 40 de grade. Acest aspect aduce o serie de beneficii si in ceea ce priveste costurile de exploatare, si te va incanta sa afli ca masina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, atat la spalare, cat si la centrifugare. Consumul de curent, in program standard, e de 5.44kwh, iar cel mediu anual de apa e de 12000 l.

 

 

Nu doar ca este o masina de spalat cu uscator incorporat, la un pret bun, insa e potrivita in special familiilor mai extinse, in care sunt copii mici, ce vor murdari mai des hainele. Cand spunem asta avem in vedere capacitatea de incarcare la spalare, care e de 8 kg, ceea ce-ti va permite sa cureti mai multe rufe. De asemenea, cand vine vorba de uscare, vei putea introduce pana la 5 kg. Fiecare haina va fi zvantata pe toate partile, intrucat viteza de centrifugare maxima e de 1400 rpm. In plus, incarcarea frontala asigura mai mult spatiu in interiorul cuvei.

 

Aparatul va putea fi utilizat la unul dintre cele 16 programe de lucru, in functie de tipul de tesatura si de culoare. De asemenea, daca esti pe fuga si vrei sa porti neaparat un anumit articol vestimentar, vei putea folosi ciclul “spalare si uscare rapida in 59 de minute”. Acest program permite introducerea a cel mult 1,5 kg de rufe, si e potrivit mai ales pentru camasi si alte tesaturi delicate. Daca nu vrei sa depui prea mult efort la calcare, iti sta la dispozitie programul special de minimalizare a cutelor. Asadar, iti poti da seama ca aceasta masina de spalat cu uscator Candy, ieftina si buna, e si foarte practica in locuinta.

 

In ceea ce priveste ergonomia produsului, putem vorbi de silentiozitatea cu care lucreaza (emite un nivel de zgomot de 61 dB la spalare si 79 dB la stoarcere). Insa, ceea ce te va ajuta si mai mult sa o utilizezi fara efort este afisajul LCD. Interfata intuitiva iti va oferi control asupra oricarei functii.


Concluzie:

Capacitatea ridicata de incarcare, eficienta de consum, masurile ergonomice si numeroasele functii de lucru fac ca GVW 485T-S sa fie una dintre cele mai bune masini de spalat cu uscator din comert.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat cu uscator Candy

 

Ghidul cumparatorului

E greu sa nu recunosti beneficiile utilizarii unei masini de spalat cu uscator, mai ales cand ai o familie numeroasa sau un program aglomerat, ce nu-ti permite sa pierzi mult timp cu aceasta sarcina. Daca vrei sa ai mereu haine curate si improspatate, e cazul sa faci o investitie, iar urmatoarele pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator Candy s-ar putea sa te convinga de avantajele produselor acestei marci.

 

 

In 1945, Candy lansa prima masina de spalat rufe italiana, urmand apoi primul model cu incalzire si pompa de scurgere, prima masina semi-automata, cu clatire si stoarcere, si prima masina cu 6 programe de inmuiere biologica. Ultima inovatie e gama de aparate de spalat cu uscator, GrandÒ, care a devenit apreciata datorita ciclurilor de curatare si uscare intuitive, precum si a programelor rapide si extra-rapide.

Eficienta promisa se bazeaza pe tehnologia patentata Mix Power System+, prin care dispozitivele Candy pot spala la 20°, ca la 40°, iar o curatare profunda a rufelor foarte murdare se poate face in 59 de minute. Te intrebi cum e posibil asa ceva? Afla ca modul de amestecare a apei cu detergentul rezulta intr-o solutie de curatare super-concentrata, care apoi este e introdusa in cuva cu haine printr-un jet foarte puternic, ce patrunde imediat in tesatura, fara a mai fi nevoie de o temperatura ridicata a apei.

Produsele se remarca si printr-o capacitate mare a cuvei, multumita hubloului extins, in care pot incapea chiar si 9kg de haine pentru spalat si 5-6kg pentru uscat. Daca spatiul e o probleme, poti alege un model din gama slim, mai putin adanc. Viteza maxima de stoarcere variaza in functie de dispozitiv, de la 1300 – 1500 rpm, si poti selecta programe speciale ce reduce formarea cutelor, pentru calcare usoara. De asemenea, are optiune de pornire intarziata, alaturi de 16 (sau 15+1) programe de lucru. Fiecare aparat va avea panou de control electronic, de tip LCD, cu sau fara touch.

Te intrebi: “Unde gasesc masina de spalat cu uscator Candy, la un pret bun?” Te lamurim: ” Pe Internet!”

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu