Cel mai bun prosop din bumbac egiptean

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Aubergine 6666678901

 

Producatorii de la brandul Aubergine pun la dispozitia tuturor celor ce isi doresc sa isi innoiasca rezerva de prosoape acest produs, care a fost confectionat din bumbac egiptean pur, in proportie de 100%, material moale si placut la atingere, ce nu se deterioreaza in timp, chiar si dupa multe spalari. In plus, densitatea este de 500 gsm, ceea ce inseamna ca are o capacitate de absorbtie foarte mare.

Produsul se comercializeaza sub forma de set, acesta din urma fiind alcatuit dintr-un numar de 10 piese. Ele sunt dispuse astfel: doua prosoape de baie, patru prosoape de maini si patru prosoape pentru fata, asa ca este ideal chiar si pentru o familie ceva mai numeroasa.

Toate piesele sunt destul de generoase din punctul de vedere al suprafetei, cele de baie avand dimensiuni de 115 x 70 de centrimetri, piesele pentru fata masoara 30 x 30 centimetri, iar cele de maini prezinta marimi de 80 x 50 de centimetri.

 

 

 

 

 

Behrens England P-550gsm-EC-EM

 

Cine nu si-ar dori ca toate prosoapele pe care le are in casa sa fie de o calitate superioara si sa ramana identice, chiar si dupa ani de utilizare? Cei de la Behrens England s-au gandit la toate aceste aspecte si ofera doritorilor un produs fabricat 100% din bumbac egiptean, ce are o textura foarte moale. Puterea de absorbtie este ridicata, fapt datorat densitatii de 550 gsm.

Si ca sa te ajutam pana la final si sa nu fii nevoit sa faci mai multe achizitii, iti aducem la cunostinta faptul ca produsul se livreaza la set, fiind format din 3 prosoape diferite: doua de baie si unul de mana. Asta inseamna ca poti sa economisesti atat timp, cat si bani.

Dat fiind faptul ca fiecare piesa din acest set este diferita ca suprafata de utilizare, asa ca noi iti spunem ca prosopul de mana masoara 50 x 90 de centimetri, unul dintre cele pentru baie are dimensiuni de 70 x 125 de centimetri, iar celalalt de 90 x 150 de centimetri.

 

 

 

 

 

Graccioza 50X100 Standard

 

Ai tot cautat un prosop dn bumbac egiptean, ieftin si bun, dar inca nu ai reusit sa gasesti cel mai potrivit produs care sa se incadreze in bugetul pe care il ai disponibil? Atunci varianta oferita de catre cei de la compania Graccioza poate reprezenta o solutie excelenta pentru tine si familia ta. Produsul este realizat, in totalitate, din bumbac egiptean de o calitate buna, ce absoarbe foarte bine apa.

Faptul ca se comercializeaza doar o singura piesa, si nu la set, poate fi un mic dezavantaj, pentru ca vei fi nevoit sa achizitionezi separat toate celelalte bucati ce iti sunt necesare, mai ales pe cele ce iti trebuie la baie.

Iar pentru ca dimensiunile acestui prosop sunt de 100 de centimetri pe lungime si 50 de centimetri pe latime, piesa se caracterizeaza ca fiind un produs de baie, dar poate fi utilizata si ca prosop de mana.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune prosoape din bumbac egiptean

 

Ghidul cumparatorului

Prosoapele sunt o necesitate in casa oricui, mai ales la baie. Ele trebuie sa aiba o textura de calitate superioara, astfel incat sa reuseasca sa absoarba apa. In plus, produsele nu ar trebui sa se deterioreze sau sa se decoloreze dupa spalare. Iar pentru a le alege pe cele mai bune, noi iti recomandam sa lecturezi acest ghid.

 

 

In primul rand, foarte multe pareri despre cele mai bune prosoape din bumbac egiptean ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa investeasca pentru a achizitiona un asemenea produs sa verifice daca in compozitia acestuia se afla doar bumbacul egiptean, pentru ca pe piata mai exista si prosoape ce au fost fabricate in urma combinarii mai multor tipuri de materiale.

In plus, noi iti recomandam sa fii atent la valoarea densitatii fiecarui produs, pentru a putea fi sigur ca acesta este destul de gros si ca va putea absoarbe toata apa. Spre exemplu, o densitate optima trebuie sa fie cuprinsa intre 500 si 600 gsm.

In al doilea rand, iti aducem la cunostinta faptul ca ai ocazia de a gasi in magazine nu doar prosoape care se comercializeaza la bucata, ci si la set. In functie de necesitati si de numarul de membri ai familiei tale, vei sti de ce anume ai nevoie. Ca de exemplu, daca familia ta este mai numeroasa, atunci poti opta cu incredere pentru un set format din 10 prosoape. Mai ai posibilitatea de a gasi si seturi mai mici, compuse din 3, 4 ori 5 produse.

In al treilea rand, vorbim despre dimensiuni. De regula, in magazinele de profil exista 3 mari categorii, si anume: prosoape de baie, de fata ori de mana.

Astfel ca, produsele care fac parte din prima categorie ar trebui sa aiba masuri precum 115 x 70 de centimetri, de 100 x 50 de centimetri, de 125 x 70 de centimetri ori de 150 x 90 de centimetri (pe lungime si latime).

Prosoapele de fata sunt ceva mai mici decat cele dintai mentionate prezinta, de cele mai multe ori, dimensiuni de 30 x 30 de centimetri, dar vei putea gasi, cu siguranta, si alte marimi in cazul in care aceasta nu iti este potrivita.

Cele din ultima tipologie enumerata (prosoapele de mana) se situeaza, ca dimensiuni, intre primele doua tipuri pe care le-am mentionat anterior. Asa ca, un exemplu de marime este de 80 de centimetri pe lungime si 50 de centimetri pe latime.

Iata si o lista ce contine cateva modele de prosoape din bumbac egiptean, la un pret bun, dintre care poti alege si tu unul:

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu