Cel mai bun semineu electric tip tablou

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Home FKK 2000

 

1-home-fkk-2000O sa devina destul de usor sa decizi care e cel mai bun semineu electric tablou, mai ales daca analizezi aceasta oferta Home. Produsul este un focar incorporabil, care se poate monta la fel de usor pe un perete, sau intr-o masca ce imita constructia unui semineu clasic.

Ca putere de incalzire, il vom recomanda pentru incaperi de 10 – 15mp, intrucat ofera 2000W, fiind astfel potrivit pentru un spatiu cu volum de aproximativ 40mc. Ca tehnologie incorporata, ofera incalzire simpla si comutator pe ventilare, care-i permite sa functioneze si ca aeroterma. Display-ul este securizat cu sticla plata si are o sursa de lumina LED, economica din punct de vedere energetic(consuma doar 10W).

Produsul ofera 2 trepte de reglaj pentru putere, are luminozitate ajustabila pentru flacara, se livreaza inclusiv cu telecomanda si e prevazut cu o functie fiabila, de protectie la supraincalzire. Rama din plastic si lemn ii confera un aspect placut.

 

 

 

 

 

Melchioni Italy

 

2-melchioni-italyToti cei care isi doresc sa cheltuie o suma cat mai restransa pe aceasta investitie sunt indemnati sa aleaga un semineu electric tablou ieftin si bun, sub forma acestui model cu putere maxima de 2000W. Asadar, va fi suficient de eficient in spatii de circa 40mc si va functiona cu doua trepte diferite de lucru(1000W si 2000W).

Se monteaza direct pe perete, fiind format dintr-un focar cu dimensiuni de 90 x 57 x 12cm, care poate functiona si fara sa emita caldura, afisand numai flacarile, in cazul in care asta se doreste. Include o optiune simpla de pornit/oprit si termostat. Comenzile pot fi realizate si pe baza de telecomanda, facil si practic.

Suprafata usor curbata a display-ului, rama ce il inconjoara si faptul ca poate fi inserat la orice inaltime pe un perete constituie aspecte ce vor permite utilizatorului mai multe optiuni de integrare in spatiul incaperii.

 

 

 

 

 

Argo Wave

 

3-argo-wavePersoanele interesate de un produs usor adaptabil in spatiul de montaj vor aprecia cu siguranta acest semineu care se poate instala de sine statator sau incastra in perete. Piesa este accesorizata cu un piedestal, care se va elimina in cazul in care se decide utilizarea pe post de tablou.

Aparatul este prevazut cu o rezistenta ceramica si astfel are functie elementara de autoreglaj pentru caldura oferita. Consumul de 1500W indica o compatibilitate optima in incaperi ce 25-30mc volum. Ofera o singura treapta de putere, insa beneficiaza si de termostat, timer(cu programare intre 1 si 8 ore) si telecomanda.

Panoul frontal este fabricat din sticla, iar dimensiunile totale sunt de 44 x 11.9 x 91.5cm, deci se potriveste bine pentru living. Se mai cuvine sa amintim protectia la supraincalzire si ventilatorul integrat, doua elemente ce-i sporesc performantele(creste volumul de aer ce poate fi incalzit pana la 50mc) si fiabilitatea.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune seminee electrice tip tablou

 

Ghidul cumparatorului

In locul unei aeroterme sau al unui convector de perete, multi utilizatori decid sa utilizeze pentru incalzire un semineu electric. Aceasta solutie se recomanda mai ales pentru incaperile mici si mijlocii, atunci cand utilizatorul este interesat de ambianta obtinuta, ecranul de proiectie afisand imagini cu flacari.

Daca produsele cu masca se instaleaza direct in living, fiind mai voluminoase si imitand semineele clasice, modelele tip tablou se pot incastra simplu, in perete. Ca sa iti formezi o idee mai clara, iti enumeram cateva pareri despre cele mai bune seminee electrice tip tablou.a-1-semineu-electric-tablouMulti cumparatori cauta acest tip de produs pentru imaginea proiectata, asa ca, pe cat de interesante si diversificate sunt optiunile afisajului electronic, pe atat de incantati vor fi utilizatorii respectivi. Produsele cu tehnologie conventionala au preturi medii, dar daca te intereseaza un semineu electric 3D tablou, va trebui sa cheltui mai multe fonduri.

Puterea oferita de aceste aparate este un indicator clar cu privire la suprafata ce poate fi incalzita, dar si la consumul energetic. Pentru a avea certitudinea ca produsul va incalzi eficient, iti sugeram sa calculezi cate 50W pentru fiecare metru cub. Daca ai o camera cu suprafata de circa 14-15mp si o inaltime de 2.7m, obtii un volum pana in 40mc; in acest caz, semineele de 2000W sunt foarte recomandate.

Ese util sa ai la dispozitie si unele functii de reglaj. De pilda, puterea oferita trebuie sa fie ajustabila, la fel cu si nivelul de luminozitate al flacarilor este mai usor de adaptat cerintelor cand se poate modifica. Optiunea de telecomanda poate fi sau nu inclusa in oferta; e important sa stii dasa poti face setarile de la distanta. Termostatul si siguranta la supraincalzire sunt, de asemenea, doua caracteristici pe care obiectul trebuie sa le aiba. Dimensiunile si modul de montaj trebuie considerate din perspectiva practica.

In urmatoarele randuri, iti propunem sa afli unde gasesc semineu electric tablou la un pret bun unii cumparatori: pe Internet.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu