Cel mai bun vas WC cu bideu

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

Cel mai bun vas WC cu bideu – Recomandarile noastre pentru 2024

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Ideal Standard Connect

 

2-ideal-standard-connectIdeal Standard aduce solutia optima in casele cumparatorilor care doresc sa cumpere un vas WC cu bideu, ieftin si bun, insa nu dispun de suficient de mult spatiu in camera de baie, nici macar pentru un singur vas. Ei bine, modelul de fata este suspendat, astfel ca rezervorul va fi ascuns in perete (acesta nu este inclus in pret, asa ca e necesara o investitie suplimentara).

Pentru a-ti face o idee in legatura cu marimea si locul pe care il va ocupa, iti spunem ca are o lungime de 54 cm, in timp ce latimea este de doar 36 cm. Produsul este confectionat dintr-un material de calitate, ceramica fiind recunoscuta pentru rezistenta pe care o are la ciobiri, fisuri si zgarieturi. Pe langa asta, se comporta foarte bine la contactul cu solutiile de curatare, asa ca ai siguranta ca, in timp, va ramane durabil si nu se va ingalbeni.

Culoarea alba duce cu gandul la igiena, iar finisajul lucios, precum si forma restransa si rotunjita te vor ajuta sa obtii o baie decorata modern. Acesta este un vas de WC cu bideu inclus, care va fi pe placul cumparatorilor interesati sa faca o investitie accesibila. Mai mult decat atat, daca mai aveai nevoie de o dovada in privina calitatii produsului de fata, trebuie sa afli ca acesta vine cu termen de garantie, extins pe 25 de ani.

 

 

 

 

Vidima SevaFresh

 

Un vas de toaleta cu bideu pe care ti-l recomandam ca avand un excelent raport intre pret si calitate este modelul Vidima SevaFresh, o piesa apreciata de catre utilizatorii care i-au oferit un feedback pozitiv.

De altfel, produsul face parte dintr-un set complet care include rezervorul ceramic cu alimentare in partea stanga-sus si cu declansare in functie de nevoi, de 2.5 sau de 4.5 litri, si capacul pentru toaleta, fabricat din duraplast si echipat cu set de fixare din plastic. Concluzia e ca daca optezi pentru aceasta varianta nu mai trebuie sa iti pierzi timpul cu alegerea celorlalte piese indispensabile pentru functionare.

Montarea se face direct pe pardoseala, iar scurgerea este una de tip orizontal. In pachet vei gasi de asemenea si toate accesoriile necesare pentru montaj. Garantia de 25 de ani oferita de catre producator reprezinta una dintre cele mai convingatoare dovezi ale durabilitatii excelente a produsului.

 

 

 

 

Ideal Standard Eurovit Ecco

 

In gama vaselor de toaleta echipate cu functia de bideu se pot regasi si piese suspendate, cum este produsul Ideal Standard Eurovit Ecco, care reprezinta o optiune interesanta, disponibila la un excelent raport intre pret si calitate.

Piesa este confectionata din portelan sanitar de culoare alba si are dimensiuni complete de 520 x 360 x 370 cm. Dupa cum stii deja, aceasta varianta de material reprezinta optiunea cea mai avantajoasa din punct de vedere al curatarii.

Compatibil cu rezervoarele de tip ingropat, care sunt apreciate in prezent pentru economia de spatiu oferita si pentru aspectul mai elegant pe care il imprima baii, produsul are o scurgere orizontala si toate caracteristicile compatibile cu instalatiile sanitare moderne. Garantia de un sfert de secol pledeaza in favoarea durabilitatii si fiabilitatii excelente. Achizita separata a capacului este singurul lucru cu care trebuie sa iti mai bati capul, daca alegi modelul pe care ti-l sugeram.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune vase WC, cu bideu

 

Ghidul cumparatorului

Pe langa vasul de WC, montarea unui bideu in camera de baie este o practica des intalnita in randul utilizatorilor ce vor sa-si asigure toate masurile de igiena.

Daca te numeri printre acestia, insa nu dispui de suficient spatiu, afla ca exista si variante multifunctionale, care incorporeaza functiile ambelor tipuri de vase.

 

 

La suprafata, o toaleta cu bideu incorporat are aspectul unui simplu vas de WC. Pe interior, insa, WC detine un mic orificiu, prin care este eliminat jetul de spalare. Trebuie conectat la reteaua de apa si curent, printr-un robinet simplu, pe care de cele mai multe ori trebuie sa il cumperi separat.

De asemenea, functioneaza independent de rezervorul vasului de toaleta, iar daca doresti, poti sa folosesti doar functia de stropire. Nenumarate pareri despre cele mai bune vase WC cu bideu vin, mai ales, de la utilizatorii care au preferat acest sistem de spalare, mai eficient, mai relaxant si mai rapid, in detrimentul utilizarii hartiei igienice. Temperatura apei de spalare va fi controlata de tine, de la bateria individuala a bideului.

Va trebui sa alegi intre piese cu montare pe pardoseala, unde rezervorul este asezat in spate si e la vedere, sau piese suspendate, la care rezervorul e ascuns, iar acestea sunt prinse de perete. Se bucura de popularitate, atat gratie formei reduse, cat mai ales faptului ca rezervorul e mai silentios. In plus, poti stabili singur inaltimea la care doresti sa fie sezutul.

Scurgerea se va realiza, desigur, pe orizontala (universala). Dupa aceea, in functie de confortul urmarit, va trebui sa alegi intre diferite dimensiuni si forme.

Vasele simple cu stropitor pentru spalat capata din ce in ce mai multa popularitate in Romania, fiind preferate tocmai din considerente de spatiu si igienta. Unde gasesc vas WC cu bideu, la un pret bun, te intrebi? Iti spunem noi, in magazinele online, unde sunt disponibile numeroase reduceri.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu