Pareri despre Airbi BI3221

Am modificat articolul ultima data pe: 15.04.24

 

Avantaje:

Model cu higrometru si senzor de temperatura.

Pune la dispozitie doua moduri de functionare: manual si programabil.

Are trei functii de baza: umidificare, purificare si aromatizare a aerului.

Include filtru ceramic antibacterian.

Rezervorul de apa are pereti transparenti si poate fi detasat pentru umplere facila.

Este suficient de puternic pentru a fi folosit in incaperi de pana la 45mp.

Autonomie de pana la 42 de ore.

 

 Dezavantaje:

Din cauza functiilor multiple pe care la pune la dispozitie, achizitionarea sa implica costuri semnificativ mai mari decat in cazul altor modele. De asemenea, este o versiune destul de voluminoasa si grea, care ocupa spatiu atat fizic, cat si vizual, ca urmare a finisajului exterior realizat in culoare neagra.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Este un produs potrivit pentru cei care doresc un umidificator Airbi Twin, higrometrul inclus in structura asigurand evaluarea permanenta a umezelii din aer si degajarea adaptata a vaporilor de apa, pentru a mentine nivelul dorit de umiditate. Include, in plus, si senzor de temperatura, permitand afisarea gradelor din incapere pe ecranul LCD. Are asadar un format modern, cu display, panou de control touch si telecomanda, care ofera functii superioare altor versiuni.

Poate functiona in mod manual, care permite de asemenea selectia nivelului de umiditate din incapere, precum si a intensitatii fluxului de vapori, cat si automat, care asigura programarea duratei de functionare in intervalul 1 pana la 10 ore.Spre deosebire de alte modele, acest umidificator cu ionizare si difuzor de arome Twin este un produs 3 in 1, care asigura si purificarea aerului. Acopera prin urmare toate caracteristicile necesare pentru asigurarea unui mediu sigur, sanatos si placut in locuinta sau birou: umiditate optima, eliminarea patogenilor si un parfum placut.

Pe langa functia de ionizare care previne imprastierea de organisme patogene prin pulverizare, dispozitivul include si filtru ceramic cu actiune antibacteriana care limiteaza, in plus, cantitatea de minerale din apa, trecuta de multe difuzoare in vaporii pe care ii emana.

Pentru confort si utilizare facila, rezervorul dispozitivului este prevazut cu pereti transparenti, astfel incat sa poti observa oricand cata apa mai este si daca este nevoie sa alimentezi, iar daca nu esti atent, dispozitivul te va anunta singur prin semnal sonor. In plus, containerul poate fi detasat si umplut direct de la chiuveta, caracteristica ce permite si curatarea sa rapida.

Lucreaza cu un debit de aer de 120 pana la 300ml/h, in functie de intensitatea reglata, numarandu-se printre modelele potrivite pentru incaperi generoase ca suprafata, de pana la 45mp. Functioneaza insa silentios, generand pana la 35dB, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si in timp ce dormi sau in camera copilului, unde poate juca rol si de lampa de veghe.

Datorita rezervorului cu capacitate mare, de 5 litri, acest produs are o autonomie de functionare de pana la 42 de ore, fiind recomandat pentru persoanele care nu doresc sa aiba grija reumplerii containerului prea des.

 

Concluzie

Umidificator, purificator si difuzor de arome cu design modern si functii avansate, care permite evaluarea concentratiei vaporilor de apa din aer si nivelul temperaturii, setarea umiditatii dorite si oprirea automata la intervalul de timp prestabilit de utilizator. Include rezervor cu capacitate ridicata de stocare si permite stabilirea parametrilor de functionare de la distanta, prin intermediul telecomenzii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu