Pareri despre Greenair Maya

Am modificat articolul ultima data pe: 15.04.24

 

Avantaje:

Contribuie la mentinerea umiditatii aerului in limitele optime si adauga un parfum placut.

Are un design aromios, cu aspect natural, usor de integrat in orice incapere.

Pune la dispozitie rezervor cu capacitatea de 300ml.

Functioneaza silentios.

Include temporizator pentru oprire automata.

Este prevazut cu lumini LED care isi schimba culoarea.

  

Dezavantaj:

Acest model se numara printre versiunile de difuzoare de arome care functioneaza pe baza de ultrasunete. Tehnologia mentine aparatul rece, ceea ce il face mai sigur pentru folosire in locuintele cu copii mici, dar, pentru ca nu este expus la temperaturi ridicate, ca in cazul celor cu vapori, este mai predispus la dezvoltarea de flora microbiana in interior, avand deci nevoie sa fie curatat si dezinfectat frecvent.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Este un produs destinat imbogatirii aerului din locuinta cu vapori de apa, pentru asigurarea nivelului optim de umiditate, potrivit pentru perioada de iarna, cand aerul este mai uscat, sau in spatiile in care se foloseste frecvent ventilatorul sau aerul conditionat. Permite includerea de ulei esential pentru obtinerea unui aer placut mirositor in locuinta sau pentru diverse tratamente care vizeaza sistemul nervos sau aparatul respirator.Formatul este unul in linii curbe, elegant, cu finisaj care imita fibrele lemnoase si nuanta lemnului de stejar, usor de adaugat in camerele moderne, contemporane, rustice sau chiar clasice, indiferent daca sunt gandite in nuante calde sau reci. Se incadreaza discret atat in casa, cat si in spatiul de lucru de la birou.

Acest difuzor de aroma terapie Greenair Maya este prevazut cu rezervor cu capacitate de 300ml, care ofera suficient lichid pentru pana la 16 ore de functionare, deci nu este nevoie sa il alimentezi prea des, mai ales daca il utilizezi la locul de munca.

Se numara de asemenea printre variantele care functioneaza silentios, fara a-si face simtita prezenta prin altceva decat o calitate mai buna a aerului respirat si un miros placut. Il poti asadar folosi si noaptea, in incaperea in care dormi, fara a-ti face griji ca te va trezi, si in timpul zilei, fara a-ti afecta concentrarea.

Pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile zilnice fara griji, sau sa poti dormi fara a sta cu gandul ca trebuie sa opresti difuzorul, designul include temporatizator care asigura oprirea automata a aparatului dupa 1ora, 3ore sau 6ore de functionare, la alegere. Acest mod de functionare poate prelungi intervalul de realimentare cu apa pana la cateva zile, conditii in care este important sa dezinfectezi rezervorul inainte de reumplere.

Dispozitivul contribuie la crearea unei atmosfere placute, de relaxare si liniste, prin intermediul luminilor LED in 7 culori care functioneaza in varianta continua sau prin alternare, permitand in acelasi timp modificarea nivelului de intensitate. Aceasta caracteristica ofera posibilitatea de a utiliza difuzorul de arome si cu rol de lampa de veghe, in camera copiilor, mai ales ca este o versiune cu ultrasunete, care nu se infierbanta.

 

Concluzie

Dispozitiv pentru aromaterapie, cu pulverizare rece, pe baza de ultrasunete, cu rezervor care asigura functionarea continua pentru o perioada de pana la 16ore si operare silentioasa. Este potrivit atat pentru locuinta, cat si pentru birouri sau salile de asteptare. Se alimenteaza prin conectare la priza si include lumini led si temporizator pentru gestionarea automata a functionarii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu