Pareri despre vasul WC Cersanit Carina

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

 

Avantaje

Este un produs care incorporeaza o tehnologie inovatoare menita sa pastreze igiena impecabila.

Nu are margine, astfel ca e mai usor de curatat. 

Vine echipat cu un capac cu cadere lenta.

Include un rezervor cu evacuare fractionata.

 

Dezavantaj

Desi din punct de vedere functional, produsul incorporeaza o serie de inovatii foarte interesante ale producatorului, din punctul de vedere al designului, este tot un model clasic, traditional, cu picior, cu rezervorul asezat pe scaunul de toaleta, deci nu e alegerea cea mai buna in cazul in care doresti o baie cu un aspect foarte modern.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Stim ca vasele WC sunt privite cu scepticism si fara prea mult entuziasm, insa realitatea este ca de aspectul lor si de functionalitatea pe care ti-o pun la dispozitie, depinde un aspect foarte important al vietii fiecaruia dintre noi. Iar Cersanit este pe deplin constient de asta, acesta fiind motivul pentru care incorporeaza, in acest produs, o inovatie tehnologica pe care a denumit-o Clean On.

 

Aceasta inovatie consta in proiectarea vasului in asa fel incat sa aiba o forma ergonomica, usor curbata, care face ca apa sa capete o putere suplimentara in momentul in care curge din rezervor. Multumita acestui mic detaliu de design – desi piesa e una cu picior, forma sa demonstreaza clar ca e vorba despre un produs nou, nu despre unul demodat – vei beneficia de o curatare mai eficienta a vasului la fiecare golire a rezervorului.

Fiind un model de vas WC fara margine, ai garantia unei igiene mai usor de intretinut si mai durabila. Utilizatorii modelelor clasice se plang intotdeauna de faptul ca bacteriile se acumuleaza sub aceasta margine, care nu este numai inaccesibila suvoiului de apa, dar e si un mediu excelent de dezvoltare pentru microorganismele care ne pot imbolnavi. 

Desi piesa este unul dintre acele vase WC, ieftine si bune, pe care le cauta toti cumparatorii, producatorul care se respecta o livreaza complet echipata, astfel ca include in pachet si un capac confortabil si rezistent, din duroplast. Demontarea capacului este usoara si rapida, atunci cand doresti sa il dezinfectezi corespunzator, iar sistemul de cadere lenta evita trantirile – detaliu foarte important in orice locuinta, dar cu atat mai pretios in familiile cu copii. 

Dar asta nu este tot. Fie ca esti preocupat de problemele de mediu, fie ca pur si simplu vrei sa reduci costurile si sa faci economie, evitand risipa, te vei bucura sa auzi ca produsul este echipat cu un rezervor cu golire fractionata. Capacitatea sa totala de 6 litri de apa va fi golita total sau partial – 3 litri – in functie de nevoia ta de moment. Vei observa ca este un element foarte practic pentru ca de cele mai multe ori nici nu este nevoie sa folosesti intreaga cantitate de apa. 

 

Concluzie

O consideram a fi una dintre cele mai bune alegeri in cazul unui cumparator care isi doreste o piesa de buna calitate, disponibila la un pret avantajos, care sa ii ofere functionalitatea de baza si din care sa transpara interesul producatorului pentru satisfactia cumparatorilor. Pana la urma, atentia fata de detalii este unul dintre cei mai buni indicatori ai durabilitatii. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu