Pareri despre vasul WC Cersanit Easy Clean On

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje

Este un produs special tratat pentru o curatare cat mai usoara si mai rapida.

Este un model fara margini, ceea ce il face mai igienic.

Include un capac de buna calitate, cu cadere lenta.

Are un design modern, fiind un produs suspendat potrivit in cele mai frumoase bai.

 

Dezavantaj

Avand in vedere ca discutam despre o piesa suspendata, cel mai probabil ca vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unui instalator pentru un montaj sigur si care sa nu iti dea batai de cap. Chiar si asa, vei avea avantajul mai multor optiuni in ceea ce priveste inaltimea de montaj preferata. 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Parca principalul lucru avut in minte de producatorii acestui vas de toaleta este legat de usurinta in folosire; cum igiena este cea mai importanta preocupare, atunci cand vine vorba despre WC, producatorul a aplicat tehnologia proprie CleanOn pentru a se asigura ca tu esti pe deplin protejat.

 

 

Aceasta tehnologie pe care am mentionat-o consta in aplicarea unui strat invizibil pe suprafata interioara a vasului ceramic, care creeaza un film protector care impiedica formarea depozitelor, inclusiv a calcarului. Astfel, simpla tragere a apei face ca mizeria sa alunece, fara sa adere. Si daca nu se mai constituie depozitele de calcar atat de comune intr-un spatiu expus la umezeala, nici bacteriile nu vor mai gasi terenul propice in care sa se dezvolte.

Un alt avantaj important este legat de forma particulara a acestui vas de toaleta. Constructia sa este ergonomica, curbele sale fiind atent studiate, incat sa sporeasca forta jetului de apa si sa determine desprinderea murdariei. 

Neavand margine, acest model este mult mai usor de intretinut, fiind eliminata o zona greu accesibila, dificil de curatat si in care se stie ca se acumuleaza frecvent depozite de calcar – mediu ideal de dezvoltare pentru bacterii. Practic, daca optezi pentru astfel de vas WC suspendat nu vei mai fi nevoit sa te chinui cu perii, detartranti cu forme speciale si alte solutii ergonomice de curatare. 

Producatorul este unul cu experienta, care stie foarte bine ca micile detalii fac diferenta, asadar aceasta toaleta se livreaza impreuna cu un colac de WC de excelenta calitate, confectionat din una dintre cele mai durabile variante de duroplast, tratata antibacterian si cu un sistem de inchidere lenta care il va face sa nu se mai tranteasca accidental.

Acest set se livreaza insotit de sistemul de spalare, echipat cu optiunea de golire fractionata, 3 sau 5 litri. Insa poate mai important decat atat este faptul ca piesa este una cu un design modern, placut, o varianta suspendata care permite o intretinere mai usoara si mai eficienta si a podelii, care poate fi curatata dedesubt si care nu mai are zone suplimentare in care sa se acumuleze murdaria. 

 

Concluzie

Este, credem noi, una dintre cele mai potrivite variante de achizitie pentru cumparatorii care isi doresc o piesa de calitate superioara, care sa imbine mai multe atribute importante: usurinta in intretinere si curatare, designul modern, igienizarea eficienta si accesorii practice, existente in echiparea de baza si menite sa iti faca viata mai placuta. 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu