Pareri despre vasul WC Ideal Standard Connect

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje

Este un produs cu dubla functionalitate, toaleta si bideu. 

Are un design modern si avangardist.

Dimensiuni medii, care permit amplasarea in mai multe tipuri de bai.

Este un produs cu evacuare verticala.

 

Dezavantaj

Produsul pe care ti-l propunem este reprezentat de vasul propriu-zis pentru toaleta; va trebui sa achizitionezi separat bateria pentru bideu – avand astfel posibilitatea de a alege exact designul pe care il consideri cel mai potrivit – si colacul, pe care ti-l recomandam sa il alegi din oferta producatorului, un model cu cadere lenta. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Atunci cand faci cumparaturi pentru noua ta locuinta, sau pentru modernizare, plimbatul prin magazine pentru a studia oferta de WC-uri nu de afla pe lista preferintelor proprietarilor; totusi, de alegerea unei piese de buna calitate depinde o lista intreaga de beneficii. Pentru un plus de confort si de discretie, poti apela la varianta achizitiilor online, aceasta piesa fiind o alegere interesanta.

Pentru ca igiena personala merita intreaga atentie, si pentru ca stim ca foarte multe dintre bai nu beneficiaza de un spatiu destul de generos pentru a incorpora si un bideu, iti propunem acest produs cu dubla functionalitate. Discutam despre un vas de toaleta aparent clasic, din ceramica alba, durabila, rezistenta si usor de igienizat cu produsele de curatenie special destinate, care este echipata si cu duza de tip bideu.

Sprayul bideului este unul vertical, jetul fiind actionat manual cand si cat simti nevoia. Multumita prezentei sale, utilizatorul poate sa isi realizeze igiena locala in mod impecabil dupa fiecare folosire a toaletei, exact asa cum recomanda, de altfel, toti specialistii. 

Designul produsului este unul modern, cu vasul suspendat si conturul cu colturi rotunjite. Va trebui, probabil, sa apelezi la un specialist care sa il instaleze, insa satisfactia va fi pe masura, caci baia ta va avea un aspect inegalabil. Iar daca instalatorul iti cere mai multe detalii, il poti informa ca este un produs cu evacuare verticala, compatibil cu majoritatea instalatiilor sanitare moderne. 

In sfarsit, trebuie sa precizam ca dimensiunile sale medii il fac adecvat pentru orice tip de baie, zicem noi oricat de mica. Vasul are o inaltime de 36 cm, o lungime de 54 cm si o latime de 36 cm, confortabil si pentru adulti si pentru copii, in functie de inaltimea la care este montat. Atunci cand optezi pentru acest produs ai marele avantaj ca beneficiezi de un produs 2 in 1, la unul dintre cele mai accesibile preturi de pe piata. 

De altfel, nu putem incheia fara sa mentionam faptul ca piesa detine o garantie de 300 luni pentru persoanele fizice, marturie a durabilitatii sale, in cazul in care numele producatorului nu reprezinta o recomandare suficienta pentru cumparatorul neexperimentat, care nu este familiarizat cu acest gen de informatii. 

 

Concluzie

Credem ca acest produs isi merita pe deplin pozitia intr-un clasament al celor mai bune vase de toaleta (aici o lista comparativa) disponibile pe piata, in primul rand pentru ca iti pune la dispozitie o dubla functionalitate – posibilitatea de a beneficia de un bideu este cel putin incantatoare – dar si pentru ca are un design cat se poate de modern, ceea ce va face ca baia ta sa arate in ton cu tendintele actuale. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu