Pareri despre vasul WC Ideal Standard Strada II

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.24

 

Avantaje

Este un kit complet de montaj, care contine tot ceea ce ai nevoie pentru a instala un WC modern.

Contine un dus incastrat, care suplineste functia bideului.

Are un design modern, imposibil de ignorat.

Dimensiunile sale sunt potrivite pentru un numar variat de bai, chiar si pentru cele de dimensiuni medii.

 

Dezavantaj

Daca esti in cautarea unor produse cat mai ieftine, probabil ca nu aceasta va fi alegerea ta, caci pretul de achizitie al acestui model este unul destul de piperat. Totusi, daca e sa fim corecti si sinceri, achizitia separata a pieselor necesare pentru montajul unui astfel de tip de produs nu te va ajuta sa faci o economie, atata timp cat pornesti de la premiza unei calitati similare. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

In situatia in care doresti sa echipezi de la zero o baie abia construita sau proaspat renovata, iti recomandam sa apelezi la o solutie in ton cu moda, caci pana la urma interesul este sa ajungi sa te bucuri de un spatiu cat mai atractiv si mai confortabil. Este motivul pentru care iti propunem sa arunci o privire la acest set complet, cu care iti vei putea amenaja baia. 

In pachet, vei gasi un vas WC suspendat, cu forma dreptunghiulara, cu evacuarea in partea din spate si cu un diametru al zonei de evacuare de 10 cm. Fiind fabricat din ceramica alba el respecta cele mai importante cerinte ale cumparatorilor: durabilitate si usurinta in igienizare. 

 

 

Tot din acest pachet face parte un rezervor incastrat Ideal Standard, care beneficiaza de tot ceea ce este nevoie pentru montaj: setul de fixare in perete, clapeta cu finisaj cromat lucios, rezervorul de apa, cadrul de sustinere si sistemul de actionare. Volumul rezervorului este de 6 litri, insa poti opta pentru eliberarea fractionata in cazul in care asta este tot ceea ce ai nevoie. 

Pentru vasul de WC, producatorul a inclus in pachet si un capac modern din duroplast, cu sistem de inchidere lenta, in asa fel incat sa beneficiezi, ca utilizator, de o experienta cat se poate de placuta si de silentioasa. 

In sfarsit, ceea ce deosebeste acest produs de alte seturi atractive, este existenta unui dus incastrat, marca Paffoni, care include para pentru dus intim, furtunul, un corp exterior si un corp integrat. Asemeni unei baterii normale, si aceasta include posibilitatea de mixare a apei reci cu apa calda, astfel incat sa beneficiezi de cea mai placuta experienta.

Pe langa functionalitatea deosebita, trebuie sa recunoastem ca modelul este unul dificil de ignorat, din punct de vedere al aspectului. Forma sa dreptunghiulara, cu colturile rotunjite, este potrivita pentru interioarele moderne, unde poate contribui la un ansamblu foarte frumos armonizat. 

In sfarsit, merita sa iti spunem ca produsul are o inaltime de 35 cm, o lungime de 54.5 cm si o latime de 36.5 cm. Chiar daca nu este cea mai mica piesa din gama, el poate fi montat si intr-o baie normala de bloc, fara sa creeze senzatia ca umple inutil spatiul. 

 

 

Concluzie

Este una dintre cele mai bune optiuni pentru cumparatorii care sunt in proces de echipare de la zero a unei bai si care isi doresc un produs modern, fara sa faca in vreun fel rabat la calitate. Il recomandam si pentru ca include absolut tot ceea ce iti trebuie pentru montaj, asadar nu vei fi obligat sa “dai o fuga la magazin” pentru ca iti lipseste cine stie ce surub. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu