Cel mai bun radiator cu halogen

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Hyundai HYH 220H

 

E lesne de inteles ca titlul absolut de cel mai bun radiator cu halogen nu si-l poate adjudeca orice aparat, insa daca e sa consultam oferta Hyundai, putem spune ca am identificat un bun canditat.

Aceasta piesa ofera o putere maxima de 1600W si este configurata cu 4 tuburi de halogen, care ii permit eficenta optima in incalzirea unui spatiu cu volum maxim de 20 – 25mc. Consumul va fi pe masura puterii, unde 1600W indica valori de 1.6kW in decurs de functionare constanta timp de o ora.

Pentru economie de energie, poti folosi celelalte trepte de reglaj, mai scazute: 400W, 800W sau 1200W. Functia On/Off iti pemite sa il utilizezi in siguranta, iar cea de oscilatie asigura ca va dispersa caldura in mai multe directii. Acest radiator electric cu halogen se alimenteaza simplu, in retea, include tehnologie cu quartz, care il face mai eficient si mai durabil, iar intrerupatorul de protectie la rasturnare iti ofera si siguranta ca functioneaza cat mai fiabil.

 

 

 

 

 

Zass HS 04

 

Iti propunem oferta Zass pentru ca modelul poate fi considerat fara rezerve un radiator cu halogen ieftin si bun. Va dezvolta o putere de cel mult 1600W, avand astfel un cosum pe masura cand il tii in functiune la treapta maxima. Celelalte 3 trepte de lucru au, in mod firesc, un consum mai scazut.

Tinand cont de valorile medii si maxime oferite, recomandam aparatul pentru caldura in camere de pana la 30mc volum. Este un dispozitiv cu baleiere orizontala(imprastie caldura mai facil), descriind un unghi de 70 de grade si care incorporeaza un grilaj de protectie cromat.

In eventualitatea in care se rastoarna, intrerupatorul automat se activeaza si il opreste, preventind accidentele. Mai e indicat sa amintim protectia la supraincalzire si lumina placuta dispersata in incapere, ca avantaje suplimentare. Carcasa din plastic il face usor, conferindu-i portabilitate, impreuna cu manerul incorporat.

 

 

 

 

 

Star-Light QRB1200W

 

Consideram acest model un exemplu indeajuns de adecvat pentru un radiator cu halogen si consum scazut. Este comercializat la un pret accesibil si va asigura pana la 1200W putere. Tinand cont ca include 3 tuburi de quartz, se preteaza pentru incalzirea camerelor cu spatiu limitat(15-17mc).

Totodata, mai are doua trepte de functionare inferioare, de 800W si de 400W, care te vor ajuta sa economisesti energie cand consideri ca incaperea poate fi incalzita cu un consum mai restrans.

Cele mai notabile functii pe care le putem aminti sunt: buton pornit/oprit, oscilatie la 90 de grade si sistem de siguranta care opreste brusc fucntionarea daca radiatorul ajunge in pozitie orizontala(se rastoarna). Pentru a fi transportat cu usurinta, produsul include un maner, care protejeaza si de elementele ce ar putea deveni fierbinti dupa cateva minute de la pornire. Cand se misca, zgomotul produs nu va fi unul deranjant.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune radiatoare cu halogen

 

Ghidul cumparatorului

Daca esti in cautarea unei solutii rapide de incalzire in spatii bine izolate termic si restranse ca suprafata, va trebui sa afli prompt unde gasesc radiator cu halogen la un pret bun ceilalti cumparatori, caci o astfel de solutie pare destul de rentabila.

Cand nu vrei sa mizezi pe o aeroterma sau pe un calorifer electric, ti-a mai ramas sa verifici aceasta categorie de produse, iar ca sa cunosti criteriile de selectie, iata-le aici descrise pe scurt:

 

 

Puterea iti indica implicit cat consuma un radiator cu halogen. Daca sunt specificati 2000W, atunci la o ora de functionare continua ai deja 2kW pe factura. In acelasi timp, trebuie sa adaptezi puterea sau treapta de putere utilizata in raport cu spatiul pe care il vrei incalzit. Cele mai multe pareri despre cele mai bune radiatoare cu halogen spun ca trebuie sa calculezi cate 50 de watti petnru fiecare metru cub de aer din camera.

Cu alte cuvinte, 2000W sunt suficienti pentru incaperi de cel mult 40mc. Nu uita, totusi, ca daca ai casa mai slab izolata, caldura se pierde usor si nu ai rezolvat astfel nimic. Din acest motiv iti propunem sa alegi o marja de valoare de 10% in plus cand cumperi radiatoare cu halogen, ieftine si bune.

Tehnologia cu halogen este mai veche si nu tocmai cea mai eficienta, insa daca vrei ceva de ultima generatie, te sfatuim sa mizezi pe radiatoare cu halogen, la preturi bune, care ofera si tehnologie quartz integrata. Astfel te asiguri ca ai parte de incalzire mai eficienta. Piesele cu quartz se pot uza dupa circa 5000 de ore de functionare, asa ca trebuie sa cuantifici si acest aspect.

Ca facilitati, e obligatoriu sa ai la dispozitie un termostat si sa poti ajusta puterea consumata in trepte, chiar si pe un radiator cu halogen din Dedeman. De regula, cate tuburi cu halogen are produsul, atatea trepte de lucru iti ofera, pentru ca acestea pot fi activate separat.

Ca brand, poti alege un radiator cu halogen Rohnson, Heinner, Westwood, Zass sau Star-Light, daca vrei sa cheltui cat mai putin. Pentru cele mai bune radiatoare cu halogen de la Bimar, Hausberg, Hyundai s-ar putea sa cheltui mai mult.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu