Cel mai bun uscator de rufe Miele

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Miele TKG 850 WP

 

Exista o mare probabilitate ca modelul TKG 850 WP sa fie cel mai bun uscator de rufe Miele pentru casa ta. Bucurandu-se de un tambur din inox, cu profil fagure de miere, acesta asigura o protectie sporita articolelor vestimentare in timpul zvantarii, tehnologia folosita in acest sens fiind cea cu pompa de aer cald. In plus, capacitatea de incarcare este de 8 kg, suficienta pentru o familie cu 4-5 membri.

Numara 17 programe, dintre care cele mai importante sunt: Delicate, Lana, Matase, Anti sifonare, Sensibile, Outdoor, Sport si Express (rapid), fiind prevazut cu sistem de masurare a umiditatii. Este, de asemenea, echipat cu cateva functii speciale precum: indicator de golire a rezervorului de apa condensata si de curatare a filtrelor; program special “Actiune usoara” si Revitalizare (Eco Feedback).

Un alt avantaj pentru care sa-l iei acasa consta in faptul ca prezinta sistem de detectare spuma si de siguranta impotriva copiilor, respectiv protectie impotriva inundatiilor. Pretul e ridicat.

 

 

 

Miele TKB 550 WP

 

In cazul in care cauti un uscator de rufe Miele cu o capacitate de incarcare extinsa si cu un nivel de zgomot redus, modelul TKB550 WP e ceea ce cauti. Cu un volum de 8 kg, valoarea atinsa de acesta la centrifugare este de 66 dbA , fiind, in acelasi timp, dotat cu 11 programe.

Tehnologia de uscare este cu pompa de aer cald si se bucura de o structura speciala pentru a proteja articolele vestimentare, ca, de pilda, tamburul din inox, cu fagure de miere, programul antisifonare, semnalizarea acustica de la final si sistemul de iluminare a tamburului.

Este prevazut, de asemenea, cu Perfect Dry, sistem de masura a umidititatii, astfel incat posibilitatea ca hainele sa se deterioreze sau sa isi schimbe dimensiunile este redusa la minim, intrucat nu vor mai fi supuse la un tratament termic inutil. Un plus il constituie suportul special pentru parfum si pretul avantajos, care te va ispiti cu siguranta.

 

 

 

Miele TKB 150 WP Eco

 

Pentru cei care-si doresc un uscator de rufe Miele ieftin si bun, exista modelul TKB 150 WP Eco, produs ce numara 7 programe (bumbac, jeans, lana, sintetice, usor de calcat, matase/perdele, delicate) si care dispune de o capacitate de incarcare de 7 kg.

Uscarea precisa si parfumul proaspat al articolelor vestimentare se datoreaza tehnologiei Perfect Dry si FragranceDos, in timp ce EcoDry se ocupa cu reducerea consumului de energie (A++) si duratele de functionare. Mai mult decat faptul ca rufele vor fi zvantate uniform, pentru unii conteaza ca exista posibilitatea ca, datorita actiunii antisifonare, sa nu mai fie nevoie sa treci cu fierul de calcat pe deasupra lor.

Tipul de afisaj este digital, iar uscatorul de rufe MieleTKB 150 WP Eco este prevazut cu schimbare automata a sensului de rotire, lucru care previne incurcarea articolelor vestimentare, deci formarea cutelor. Mai mult decat atat, beneficiaza de protectie impotriva scurgerilor. Pretul e bun.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune uscator de rufe, de la Miele

 

Ghidul cumparatorului

Daca vrei ca hainele tale sa se usuce rapid, fara sa mai fie nevoie sa le intinzi, atunci tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un uscator de rufe. Totusi, avand in vedere ca pe piata exista numeroase modele, noi tinem sa-ti amintim ca performantele tehnice sunt conditionate si de brand, astfel ca intelept ar fi sa te indrepti catre unul renumit, precum Miele, si abia, mai apoi, sa tii cont de ceilalti parametri de selectie, care garanteaza ca, respectandu-i, vei alege ce e mai bun pentru tine.

Companie germana de echipamente pentru uz casnic si comercial, Miele a luat fiinta in 1889. Dincolo de produsele dedicate bucatariei (separator de smananta, sistem de cafea etc.), aceasta se ocupa si cu fabricarea masinilor de spalat rufe/vase, implicit cu cea a uscatoarelor de haine. Acestea din urma sunt indragite de catre clientii din intreaga lume, multumita faptului ca lasa articolele vestimentare uscate la perfectie, proaspat parfumate (flacoane unice de la Miele) si moi la atingere.

Capacitatea de uscare se evalueaza in kilograme de haine si cele mai multe pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe Miele sustin ca un dispozitiv bun este acela care se bucura de un volum extins (8 – 9 kg) si de deschidere frontala, intrucat este usor de folosit si garanteaza zvantarea optima, intr-o singura tura, a continutului unei masini de spalat rufe pline.

Si pentru ca intrebarea “unde gasesc uscator de rufe Miele la un pret bun?” iti poate distrage atentia de la caracteristicile importante, iti reamintim ca un rol important il joaca si senzorul de umiditate impreuna cu programele din dotare. Cel dintai, pentru ca, in momentul uscarii rufelor, “va opri” aparatul, ajutandu-te sa economisesti bani la factura de curent, iar programele deoarece conditioneaza zvantarea optima a articolele vestimentare in functie de material. Se recomanda ca dispozitivul sa beneficieze pe langa programele conventionale (uscare delicata, program mixt, program sport) si de altele optionale, ca cel pentru jeans sau lana.

Pentru promotii, reduceri si economie de timp, iti recomandam sa comanzi produsul preferat direct de pe Internet.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu