Cea mai buna masina de spalat cu bule

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

 

1.Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W-LELa categoria masina de spalat cu bule ieftina si buna, veti gasi cu singuranta si modelul Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE. Acesta se incadreaza in clasa energetica A+++, oferind un consum de energie electrica mai mic cu aproximativ 70% fata de o masina de spalat clasica. Produsul are un design clasic, cu incarcare frontala, asadar va fi potrivita pentru locuintele cu dimensiuni generoase, necesitand un spatiu de instalare minim de 85 x 60 x 55 centimetri.

Modelul utilizeaza tehnologia inteligenta, fiind prevazut cu program de diagnosticare, care va detecta erorile si va trimite modul de solutionare direct pe telefonul dumneavoastra mobil, prin scanarea codului afisat pe ecranul masinii. De asemenea, daca spatati mai multe incarcaturi folosind aceleasi setari, functia Memo inregistreaza programul preferat, astfel incat nu va trebui sa il selectati manual de fiecare data.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este dotata cu un tambur cu design special, in forma de diamant, cu perforatii mult mai mici, astfel incat nu exista riscul de deteriorare a hainelor. Produsul are o capacitate de spalare de 8 kilograme, adresandu-se familiilor numeroase.

 

 

 

 

 

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

 

2.Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2WUn model de masina de spalat cu bule, care utilizeaza tehnologia patentata Eco Bubble de la Samsung este si WF60F4E0W2W. Acesta spala cu succes cele mai dificile pete, atat cu apa rece, cat si cu apa calda, astfel incat veti putea curata si cele mai pretentioase tesaturi, precum matase sau lana.

De asemenea, este prevazut cu programe speciale pentru bumbac, materiale sintetice, precum si hainele bebelusilor, care trebuie spalate la o temperatura mai mare, pentru distrugerea tuturor microorganismelor. Acest produs este o masina cu incarcare frontala, cu o capacitate de spalare de 6 kilograme, fiind adresata persoanelor care obisnuiesc sa spele putin si des. Ca si celelalte modele din gama Eco Bubble, WF60F4E0W2W este dotata cu tamburul special, in forma de diamant si sistemul de diagnosticare si generare solutii in caz de defectiune.

Pe langa aceastea, masina este prevazuta cu multiple sisteme de siguranta, precum autocuratare, control supraincalzire si protectie pentru copii. Produsul face parte din clasa energetica A++ si are o viteza de centrifugare de 1200 rotatii pe minut.

 

 

 

 

 

Daewoo DWC-LD143KC

 

3.Daewoo DWC-LD143KCLa categoria cea mai buna masina de spalat cu bule se inscrie cu succes si modelul DWC-LD143KC, de la Daewoo. Acesta este un model cu performante crescute, avand un volum de spalare de 10 kilograme, ideal pentru familiile numeroase. Mai mult decat atat, produsul este prevazut si cu uscator de rufe, cu o capacitate de 7 kilograme, astfel incat nu va trebui sa asteptati foarte mult timp pana cand veti putea imbraca hainele preferate dupa spalare.

Pe langa functionalitate crescuta, masina DWC-LD143KC inregistreaza si un consum energetic eficient, incadrandu-se in clasa energetica A. Produsul are un design modern, fiind de culoare neagra si cu afisaj de tip LED. De asemenea, tehnologia Smart Motor Drive utilizata reduce vibratiile si zgomotul. Printre programele utilizate de aceasta masina de spalat se numara spalarea manuala, pentru tesaturi fine, extra-clatire, auto-curatare si programare intarziata.

Functia de uscare este favorizata de centrifuga de mare putere, care inregistreaza o viteza de 1400 rotatii pe minut. Pe langa acestea, in cazul in care aveti copii mici, sistemul special de siguranta ii va proteja impotriva eventualelor accidente.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat cu bule

 

Ghidul cumparatorului

Masina de spalat rufe este un echipament electrocasnic indispensabil in orice locuinta, iar atunci cand achizitionam un astfel de produs, fiecare dintre noi dorim un model cat mai eficient, atat din punct de vedere functional, cat si energetic. Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc o masina economica, puternica, dar suficient de blanda cu hainele, incat sa puteti curata si cele mai fine tesaturi, fara a le deteriora, va sfatuim sa alegeti o masina de spalat cu bule.

Acest tip de tehnologie are capacitatea de a dizolva detergentul inainte de inceperea ciclului de spalare, iar un jet de aer transforma detergentul in spuma, care este transferata in cuva masinii de spalat si patrunde in tesaturi cu o viteza de pana la 40 de ori mai mare, astfel incat va indeprta eficient petele, chiar si la temperaturi de 15 grade Celsius, protejand astfel articolele din matase si lana.

Pareri despre cele mai bune masini de spalat cu bule veti gasi cu usurinta, la o simpla cautare pe internet, insa pentru a face alegerea potrivita, trebuie sa tineti cont de o serie de aspecte, precum dimensiunea spatiului de instalare, functionalitatea si consum.

Masina de spalat cu bule - task

 

Spatiul de instalare: va sfatuim sa masurati cu atentie spatiul in care doriti sa amplasati masina sa spalat, lasand loc pentru ca aceasta sa poata vibra la centrifugare fara a se lovi de vreun perete. Daca dispuneti de loc suficient, atunci puteti opta pentru un model clasic, cu incarcarea frontala, deoarece acesta are de regula un numar mai mare de rotatii pe minut, astfel incat va extrage o cantitate mai mare de apa din tesaturi, iar hainele se vor usca mai repede. In cazul in care locuinta este de mici dimensiuni, aveti posibilitatea de a alege o masina de spalat slim, sau una cu incarcare verticala.

 

Functionalitatea: cuprinde aspecte precum capacitatea de spalare si programele. In ceea ce priveste capacitatea de spalare, aceasta trebuie aleasa in functie de numarul membrilor familiei, sau frecventa cu care spalati. Asadar, daca aveti o familiei numeroasa, sau daca obisnuiti sa asteptati pana se aduna mai multe haine pentru a pune la spalat, veti alege o masina cu o capacitate de 7-8 kilograme, iar pentru persoanele singure, sau care spala putin si des, se potriveste mai bine o capacitate de 5-6 kilograme. De asemenea, un produs cu o functionalitate ridicata trebuie sa ofere multiple programe, printre care spalare rapida, optiunea de setare a temperaturii si vitezei de centrifugare, posibilitatea de a seta inceperea programului, clatire si uscare. Mai mult decat atat, va sfatuim sa alegeti masini de spalat rufe cu sisteme de siguranta, in special anti-inundatie.

 

Consumul: cuprinde atat energia electrica consumata, cat si cantitatea de apa. In ceea ce priveste primul parametru, masinile de spalat cu bule sunt mult mai economice fata de cele clasice, dat fiind ca tehnologia utilizata permite o curatare eficienta si la temperaturi mici, toate incadrandu-se in diviziunile clasei A. In ceea ce priveste consumul de apa, alegeti un model ecologic, care utilizeaza cantitati diferite de apa, in functie de cantitatea de haine spalate.

Odata ce ati stabilit specificatiile tehnice ale produsului dorit, este momentul sa aflati raspuns la intrebarea “unde gasesc masina de spalat cu bule la un pret bun?”. Pentru aceasta, noi va sfatuim sa apelati la oferta magazinelor online, care cuprinde o gama larga de produse, la preturi pentru toate bugetele.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu