Cele mai bune masini de spalat de la Miele

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

WDA 210 WPM

 

1. MIELE WDA 210 WPMWDA 210 WPM este o masina de spalat, Miele, la un pret bun, cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si o clasa de eficienta energetica A+++. Viteza de centrifugare de 1400 rpm, ii redau acestui aparat o eficienta ce putine produse o pot egala. Aceste caracteristici recomanda masina Miele WDA 210 WPM pentru a fi utilizata in familii mari, sau de catre cei ce obisnuiesc sa spele articole mai voluminoase. Dar trebuie precizat ca, o masina cu astfel de performante va avea si un consum energetic si de apa pe masura.

Din punct de vedere al programelor si functiilor de spalare incorporate, multi sunt de parere ca aceasta este cea mai buna masina de spalat Miele. Include programe precum cel automatic, programe speciale pentru lana, bumbac, denim, camasi si articole de culoare inchisa, dar si un program pentru materialele delicate precum matasea sau casmirul. In plus, masina poate spalat aproape la fel de bine si la temperaturi joase (cu apa rece).

O caracteristica de siguranta, utila, incorporata de aceasta masina, este controlul apei in exces. In felul acesta poti fi sigur ca apa ce intra in masina nu va depasi niciodata capacitatile cuvei si sa creeze o inundatie nedorita. Poti sa cumperi o astfel de masina de spalat, Miele, de pe eMag, daca vrei sa o achizitionezi online.

 

 

 

 

 

WDA 110 WPM

 

2. MIELE WDA 110 WPMMiele WDA 110 WPM este o masina de spalat cu incarcare frontala, o capacitate de 7 kg si o clasa de eficienta energetica A++. Din acest punct de vedere, aceasta masina de spalat se potriveste in familiile mari, sau daca speli des articole voluminoase, precum paturi, geci sau covoare de mici dimensiuni.

Din punct de vedere al optiunilor, masina incorporeaza 11 programe diferite de spalat si doua functii speciale de siguranta. Printre acestea gasesti un program automat de spalare, unul special pentru articolele din bumbac, unul pentru haine delicate din casmir sau matase, un program pentru lana si 3 programe pentru materiale speciale (denim, culori inchise si camasi). In plus, controlezi si un program de clatire, unul de evacuare automata si un program de centrifugare cu viteza de 1400 rpm.

Multe pareri despre masinile de spalat automate au apreciat produsul Miele WDA 110 WPM, ca fiind o masina versatila si foarte usor de utilizat. Aceasta usurinta este redata de panoul de control mecanic, unde, gasesti prezentate functiile fiecarei selectii. In plus, pe displayul prezentat anterior, poti vizualiza cat a mai ramas din programul de spalare in curs. In plus, daca iei in considerare si pretul, poti spune ca ai gasit o masina de spalat automata ieftina si buna.

 

 

 

 

WT 2796 WPM

 

3. MIELE WT 2796 WPMMiele WT 2796 WPM este o masina de spalat cu incarcare frontala si o clasa de eficienta A si cu o capacitate totala de 6 kilograme. Programele de spalat sunt cele ce transforma acest produs intr-unul dintre cele mai bune masini de spalat de la Miele. In total, masina include 22 de programe diferite de spalat.

Printre acestea gasesti programe speciale pentru materiale precum bumbacul, lana, sintetice sau matese, programe in functie de articolele de haine (sport, outdoor, haine noi), un program automatic, unul pentru clatire si un control separat pentru evacuare. Programul de centrifugare are o viteza de 1600 rpm, una dintre cele mai mari cifre gasite la o masina de spalat.

In plus, Miele WT 2796 WPM prezinta si o functie speciala: start intarziat pana la 24 de ore. Aceasta optiune iti permite ca si utilizator sa programezi masina de spalat sa isi inceapa procesul intarziat. Anticiparea spalarii hainelor, este foarte utila pentru cei ce au un program mai incarcat. Totodata, ia in calcul si faptul ca e vorba de o masina de spalat cu uscator, Miele, deci, isi merita din plin banii.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat Miele

 

Ghidul cumparatorului

Pare a fi usor de achizitionat un produs electrocasnic atat de popular precum masina de spalat. Odata stabilit bugetul, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un model, dar nu e chiar atat de usor. Sunt probabil unele caracteristici ce nu iti vin imediat in minte atunci cand esti in cautarea unui astfel de produs, precum consumul, capacitatea, usurinta in utilizare si altele. In ultima perioada multi producatori au inceput sa creeze masini de spalat tot mai performante, din punct de vedere tehnologic si functional. Iar sa gasesti una dintre cele mai bune masini de spalat automate nu este chiar atat de usor. Noi am creat un ghid cu cele mai importante caracteristici ale acestui aparat electrocasnic, pe baza caruia poti sa iti gestionezi cautarile:

 

 

Functii: functiile incorporata de o masina de spalat sunt principalele caracteristici ce pot face cu adevarat diferenta intre doua produse aparent asemanatoare. Programele de spalat impreuna cu functiile speciale de protectie si siguranta, trebuie sa usureze utilizarea masinii de spalat si sa creasca eficienta spalarii, in functie de articolele de imbracaminete introduse in cuva. Printre altele, le vom enumera pe cele mai importante si utile programe de spalat: programe speciale pentru materiale (bumbac, lana, rufe delicate sau colorate), programul de spalare rapida (15, 30 sau 45 de minute), programul de centrifugare, de selectare a temperaturii si programul ECO. Cel din urma poate sa se gaseasca in doua forme, fie scade consumul total al masinii de spalat, fie masina isi regleaza necesarul de apa si energie in functie de numarul de articole prezente in cuva. Functiile ce ofera o utilizare sigura masinii de spalat sunt cele ce previn inundatiile sau cele care controleaza spuma generata de detergent. Alte optiuni ajutatoare sunt: startul intarziat si spalarea eficienta la temperaturi joase.

 

Capacitate: in functie de numarul de articole spalate in mod obisnuit, frecventa cu care o faci si numarul membrilor din familia ta, alege si capacitatea. Pe piata gasesti masini de spalat, Miele, la preturi bune, cu o capacitate de 5, 6, 7 sau chiar 8 kilograme. Mai putem adauga detaliul ca, masinile de spalat cu o capacitate mai mare au un motor mai puternic si spala mult mai bine. Dar consumul crescut de apa si energie este mai mare decat in mod normal.

 

Consum: in descrierea produselor gasesti si cateva informatii despre consumul de energie si apa. Clasa de eficienta energetic este stabilita de Comisia Europeana si este notata de la A la A+++. Evident, cu cat mai multe plusuri, cu atat masina de spalat va consuma mai putin din punct de vedere energetic.

 

Inainte de a trece la achizitionarea unui astfel de produs, ai in vedere faptul ca nu vei gasi masini de spalat, Miele, ieftine si bune, ci preturile sunt ceva mai mari fata de articolele similare care apartin altor branduri. La fel e si daca vrei sa cumperi o masina de spalat vase, Miele, sau un alt articol de la aceasta firma. Pentru preturi ceva mai accesibile, poti incerca sa achizitionezi masini de spalat, Miele, de pe OLX.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu