Cea mai buna vopsea lavabila Oskar

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

SuperWeiss

 

1) Oskar SuperWeissDaca doriti sa achizitionati cea mai buna vopsea lavabila Oskar, atunci sortimentul Oskar SuperWeiss este alegerea potrivita. Aceasta este o vopsea de interior, superlavabila, special conceputa pentru suprafetele interioare care necesita spalari repetate, precum cele din bucatarie sau baie.

De asemenea, vopseaua Oskar SuperWeiss impiedica multiplicarea microorganismelor, avand efect antibacterian si antimucegai. Tipul acesta de vopsea lavabila este unul foarte economic, avand o putere de acoperire mare, de 10 metri patrati pe litru, asadar un recipient de 8,5 litri este suficient pentru a zugravi o suprafata de 85 metri patrati intr-un singur strat, sau 42 de metri patrati in doua straturi.

Pentru o aderenta optima si o acoperire perfecta, producatorul recomanda aplicarea in prealabil a unui strat de amorsa pentru vopseaua lavabila Danke, urmata de doua straturi de vopsea Oskar. De asemenea, vopseaua Oskar SuperWeiss este cu uscare ultra rapida, timpul de asteptare intre straturi fiind de 2-4 ore. In plus, aceasta vopsea poate fi personalizata cu ajutorul celor peste 500 de culori din paletarul Spirit of Colour, sau cu ajutorul pigmentului Oskar pentru vopsea lavabila.

 

 

 

 

 

Baie si bucatarie

 

2) Oskar baie si bucatarieIn cazul in care sunteti constransi de buget, o vopsea lavabila Oskar ieftina si buna este produsul Oskar Baie si Bucatarie anti-mucegai. Aceasta este o vopsea lavabila de interior, special formulata pentru baie si bucatarie, sau alte incaperi expuse la caldura si umiditate ridicata, unde va suferi spalari numeroase. De asemenea, aceasta creeaza un strat protector anti-bacterian permanent, datorita aditivului de argint activ din compozitie.

Produsul poate fi aplicat atat cu ajutorul unui trafalet, cu bidineaua sau cu pensula, dar si prin pulverizare. Vopseaua Oskar pentru baie si bucatarie are o aderenta deosebita la suport, iar pentru obtinerea unor rezultate optime se recomanda aplicarea unui strat de amorsa pentru vopsea lavabila Danke, urmata de doua straturi de finisaj.

Produsul formeaza o pelicula permeabila la vaporii de apa si care umple foarte bine porii peretelui, avand un grad de acoperire de 10 metri patrati pe litru. Vopseaua este comercializata in recipiente de 2,5 litri, asadar un recipient este suficient pentru a zugravi in doua straturi o suprafata de 12 metri patrati.

 

 

 

 

 

Silikon

 

3) Oskar SilikonPentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti in cautarea unei solutii pentru zugravirea suprafetei exterioare a locuintei, va recomandam sa achizitionati vopseaua lavabila pentru exterior Oskar Silikon. Acest sortiment de vopsea contine Silicon Latex, care determina formarea unei pelicule flexibile la uscare, cu o rezistenta crescuta la intemperii.

Vopseaua formeaza un strat impermeabil pentru apa, dar permeabil pentru vaporii de apa, care elimina riscul aparitiei mucegaiului. Pelicula formata este continua, elastica si uniforma, fiind recomandata pentru finisarea termosistemelor. Vopseaua lavabila Oskar Silikon poate fi aplicata cu ajutorul tuturor instrumentelor specifice, respectiv trafalet, pensula sau pulverizator, si poate fi personalizata, utilizand unul dintre cei peste 1050 de pigmenti din paletarul Spirit of Colour, oferit de DEUTEK.

Aceasta este comercializata in recipiente de 5 litri si are o putere de acoperire de 10 metri patrati pe litru. Pentru a obtine o suprafata zugravita impecabil, va sfatuim sa urmati recomandarile producatorului si sa aplicati un strat de amorsa prealabil utilizarii vopselei. De asemenea, aceasta vopsea ofera un timp de uscare intre straturi de doar 4 ore, permitandu-va sa economisiti timp.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune vopsele lavabile Oskar

 

Ghidul cumparatorului

Doriti sa schimbati ceva in locuinta dumneavoastra, fara sa investiti o suma prea mare de bani? O metoda economica de a da un nou aer unei incaperi este de a schimba culoarea de pe pereti, mai ales atunci cand alegeti sa faceti acest lucru fara ajutor specializat. Pentru a obtine un rezultatul dorit de la inceput, trebuie sa investiti in vopsea de calitate.

Daca nu stiti ce produse sa achizitionati, va sfatuim sa va indreptati atentia spre vopseaua lavabila din gama Oskar. Aceasta este o vopsea la standarde inalte, a carei calitate este asigurata de experienta producatorului, firma germana DEUTEK, fondata in 1993 si cu o prezenta pe piata romaneasca din 1998.

In functie de suprafata pe care doriti sa o zugraviti, puteti avea nevoie de o cantitate destul de mare de vopsea. Pentru a nu investi bani in vopseaua nepotrivita, nu trebuie sa luati in considerare doar marca, ci si aspecte precum tipul, aderenta, acoperirea, timpul de uscare si aspectul.Oskar SuperWeiss

Tipul: vopseaua lavabila poate fi pentru interior sau pentru exterior. Daca va pregatiti sa zugraviti interiorul locuintei, va sfatuim sa alegeti o vopsea speciala, precum si sa tineti cont de incaperea in care o veti folosi. In cazul baii, bucatariei, sau altor incaperi cu un grad ridicat de umezeala, aveti posibilitatea sa alegeti o vopsea lavabila de interior formulata in moe deosebit pentru acestea, rezistenta la mucegai. Pentru exterior, vopseaua este conceputa sa reziste capriciilor vremii, asadar alegeti intotdeuna o vopsea lavabila de exterior, pentru a beneficia de o durata de viata prelungita, chiar in in cazul expunerii la vand, ploaie sau ninsoare.

 

Aderenta: este influentata de suprafata peste care doriti sa aplicati vopseaua. Un produs de calitate trebuie sa adere eficient de suprafete din beton, caramida, tratate cu grund, sau care au fost vopsite in prealabil cu vopsele pe baza de solventi. Pentru a nu intampina probleme, va sfatuim sa raschetati peretii. De asemenea, respectati cu strictete recomandarile producatorului referitor la aplicarea unui strat de amorsa prealabil zugravirii.

 

Timpul de uscare: trebuie sa permita o uscare completa intr-un interval cat mai scurt, pentru a nu fi nevoiti sa pierdeti prea multa vreme pana sa va aranjati mobila in incapere. Pentru a economisi cat mai mult timp, trebuie sa investiti intr-o vopsea lavabila cu uscare super rapida. Acest tip de vopsea ofera un timp de uscare intre aplicari de 3-6 ore, asadar in decursul unei zile aveti posibilitatea de a aplica doua straturi de vopsea, pentru o acoperire perfecta. De asemenea, o vopsea lavabila de calitate se va usca complet in maxim 24 de ore.

 

Acoperire: atunci cand sunteti presati de timp, veti dori sa achizitionati o vopsea care nu trebuie aplicata de prea multe ori. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, optati pentru o vopsea lavabila cu acoperire mare, care necesita maxim doua straturi. Puterea de acoperire se masoara in litri vopsea pe metru patrat si va fi inscriptionata pe ambalaj.

 

 

Aspectul: vopseaua lavabila se poate usca mat, lucios sau satinat. Daca doriti sa zugraviti o camera foarte luminoasa, un mod de a reduce din luminozitatea excesiva este alegerea unei vopsele mate, iar pentru a creea o luminozitate crescuta intr-o incapere mai intunecata, alegeti o vopsea lucioasa, care ofera o reflectivitate crescuta a luminii.

Odata ce ati ales ce tip de vopsea lavabila Oskar se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, este momentul sa aflati un raspuns la intrebarea “unde gasesc vopsea lavabila Oskar la un pret bun?”. Pentru o varietate crescuta de produse apelati la oferta magazinelor online, unde puteti afla si pareri despre cele mai bune vopsele lavabile Oskar, chiar din partea altor cumparatori.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu