Cea mai buna vopsea lavabila, Kober

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Formule recomandate in 2024

 

 

Kober Extraweiss

 

In cazul in care intentionezi sa schimbi culoarea unei incaperi aflate in interiorul locuintei, care nu este supusa in mod constant la umezeala, poti apela la produsul adus in discutie. Vopseaua poate fi aplicata pe orice tip de zidarie insa are nevoie de o amorsare prealabila a peretelui. Rezultatul obtinut va rezista mult timp, deoarece produsul este unul lavabil.

Datorita acestui fapt poti igieniza peretele de cel mult 100 de ori, insa nu este indicat sa folosesti detergenti. In urma aplicarii, va fi diminuat orice risc de mucegai, pentru ca vopseaua permite zidului sa respire. Procesul de modificare a culorii este scurt, deoarece timpul de uscare necesar pentru un strat este de doar 2 ore.

Cantitatea achizitionata iti va fi de ajuns pentru o suprafata de 180 de metri patrati, daca vei aplica un singur strat (conform celor spuse de producator). Totusi este bine sa stii ca valorile sunt estimative, deoarece pot varia in functie de suprafata pe care este aplicat continutul.

 

 

 

 

 

Kober Zertifikat

 

Produsul adus in discutie este destinat persoanelor care au copii mici, deoarece este superlavabil. Pe langa faptul ca iti permite sa igienizezi in mod repetat peretele (de aproximativ 150 ori), rezultatul obtinut va fi unul lucios si durabil, deoarece nu isi va modifica culoarea in timp.

Vopseaua are o putere mare de acoperire, nu vei fi nevoit sa aplici mai mult de doua straturi. Producatorul spune ca un litru de produs acopera 16mp (intr-un singur strat). De aceea, cantitatea de continut achizitionata iti va fi suficienta pentru o suprafata de aproximativ 240mp. Insa aceasta dimensiune se reduce la jumatate, pentru ca vei aplica in 2 straturi.

Continutul nu este destinat celor care nu au un loc unde sa stea in timpul modificarii culorii, deoarece uscarea totala a suprafetei se va realiza in aproximativ 24 de ore. Avand in vedere ca se poate utiliza pe orice suprafata de zidarie interioara, nu va trebui sa cunosti detalii cu privire la materialul din care este compus peretele.

 

 

 

 

 

Kober Vopsea lavabila colorata piersica

 

Daca intentionezi sa realizezi chiar tu vopsirea peretilor si nu vrei sa mai pierzi timpul cu prepararea nuantei potrivite, te sfatuim sa alegi un produs gata preparat, asemeni acestuia. Rezultatul obtinut in urma colorarii va fi unul mat.

Pentru a obtine o nuanta uniforma, este indicat ca inainte de aplicarea vopselei, sa aplici amorasa (achizitionata separat) pe toata suprafata zidului. Produsul nu este rezistent la factori externi, de aceea este destinat utilizarii interioare, insa te poate proteja impotriva aparitiei mucegaiului, deoarece permite peretelui sa respire. In momentul cumpararii, vei primi o cantitate de 8.5l, suficienta pentru o suprafata de aproximativ 48mp, daca aplici continutul in 2 straturi.

Nu va fi nici o problema in momentul in care peretele se va murdari, pentru ca aceasta vopsea lavabila Kober (ieftina si buna), iti permite sa stergi suprafata colorata de aproximativ 100 ori, fara ca nuanta sa se deterioreze. Uscarea unui strat se realizeaza in aproximativ 2 ore, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa te muti in alt loc pe timpul noptii, pentru ca intregul proces de vopsire nu dureaza mai multe de o zi.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune vopsele lavabile Kober

 

Ghidul cumparatorului

Nuanta peretelui poate modifica aspectul intregii camere. Daca te-ai decis sa faci o schimbare, trebuie sa stii ca pentru colorare, produsul lavabil este cel mai des utilizat.

Aceasta permite curatarea zidului, fara a sterge culoarea. In continutul ghidului vei regasi informatii cu privire la vopseaua lavabila Kober si astfel procesul de achizitie va fi mult mai simplu.

 

 

Kober este prima companie privata de pe teritoriul Romaniei care se ocupa cu producerea de lacuri si vopsele industriale. A luat nastere in 1990 in localitatea Turtusesti. Pentru a putea dezvolta diverse tehnologii inovative, brandul are propriul departament de cercetare si dezvoltare. In momentul de fata compania comercializeaza vopsele lavabile, lacuri sau diverse produse pentru finisarea peretelui.

Gradul de lavabilitate al produsului indica numarul de spalari pe care il poate suporta peretele fara ca nuanta sa sufere modificari. In cadrul ofertei Kober vei gasi vopsea lavabilla (are un aspect mat si suporta cel mult 100 de cicluri de curatare) si superlavabila (rezultatul obtinut este lucios si permite cel mult 150 de spalari). Ecoplast este un exemplu din prima categorie (in trecut si Zertifikat Alb Magic era o varianta, dar nu mai este disponibila), iar Zertifikat Plus si Fassade din cea de-a doua categorie.

Daca vei analiza parerile despre cele mai bune vopsele lavabile Kober, existente in mediul online, vei constata ca articolele se pot diferentia si in functie de locul unde urmeaza sa le aplici.

Cele pentru exterior au o rezistenta mai ridicata comparativ cu cele pentru interior. Acest lucru se datoreaza faptului ca spatiul pe care il colorezi este supus in mod repetat la diversi factori (ploaia, vantul, soarele puternic) care in timp pot duce la deteriorarea culorii (Zertifikat+, Fassade). Produsele pentru interior sunt realizate astfel incat sa permita peretelui sa respire, impiedicand astfel dezvoltarea ciupercilor si a microorganismelor (Extra Weiss, Zertifikat Plus Satin Latex).

Pe langa substantele utilizate in mod obisnuit de catre toti producatorii de vopsele, Kober mai adauga in compozitie si diverse ingrediente care au rolul de a aduce multiple beneficii spatiului in care este utilizat continutul.

Pentru zonele in care trebuie mentinuta o igiena stricta este indicat un produs cu ioni de argint, deoarece substanta are proprietati microbacteriene (Zertifikat Plus). Daca vrei sa vopsesti o suprafata pe care in mod frecvent o igienizezi cu diverse tipuri de detergenti, atunci te sfatuim sa alegi o vopsea care are in compozitie latex, deoarece compusul chimic creeaza o particula de protectie pentru perete, atunci cand folosesti diverse produse de igienizare (Zertifikat Plus Satin Latex).

Siliconul este un alt ingredient folosit de catre cei de la Kober. Acesta are rolul de a proteja suprafata impotriva particulelor de praf sau a celor de apa, de aceea este des folosit pentru exterior (Zertifikat Plus Siliconc). Avand in vedere ca, in interior, bucataria si baia sunt spatiile in care se dezvolta cel mai mult mucegaiul, in oferta brandului vei gasi o vopsea speciala pentru aceste incaperi.

Pentru ca procesul de achizitie sa fie mai scurt, brandul pune la dispozitia utilizatorului produse gata colorate. Cei care vor sa isi creeze propria nuanta, pot alege o vopsea alba si sa ii adauge un pigment de culoare, in functie de preferinte.

In momentul achizitiei, trebuie sa mai tii cont si de timpul de uscare (care poate varia intre 1 ora si 6 ore pe strat), deoarece acesta iti indica cat dureaza intregul proces de modificare a culorii. De asemenea, pentru a stabili cantitatea de produs necesara este indicat sa stii cu exactitate dimensiunea spatiului pe care intentionezi sa il vopsesti.

Pentru a-ti putea face un calcul, analizeaza informatiile oferite de producator cu privire la suprafata vopsita cu un litru de continut (este mentionata pe ambalaj, sub forma l/mp/strat). Insa trebuie sa stii ca in majoritatea cazurilor, vei avea nevoie de 2 straturi.

Pentru a-ti simplifica si mai mult intregul proces de achizitie, iti mai spunem un secret – poti cumpara o vopsea lavabila Kober, la un pret bun si de pe internet. Mai jos, iti prezentam cateva astfel de exemple, pentru a te convinge.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu