Cea mai buna vopsea lavabila Savana

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Savana Teflon

 

1) Savana TeflonFara doar si poate, cea mai buna vopsea lavabila Savana este cea cu teflon. Acesta este singura vopsea de acest gen disponibila in Romania. Produsul este o vopsea superlavabila de interior, asadar rezista cu succes la un numar de pana la 150 de spalari. Fiind aditivata cu Teflon, acesta are o rezistenta crescuta la patare, deoarece Teflonul nu permite murdariei sa adere la suprafata.

Totodata, produsul are in componenta sa biocid, o substanta antimucegai, care il face deosebit de potrivit pentru zugravirea peretilor din incaperi supuse unui nivel ridicat de umiditate, precum bucataria sau baia. Aceasta are o aderenta potrivita pentru a fi utilizata atat pe zidarie, cat si pe beton si ofera un timp de uscare partiala, intre straturi, de 6 ore, in timp ce uscarea totala se va face in 24 de ore.

Asadar, intr-o zi si jumatate, locuinta dumneavoastra va fi proaspat zugravita, gata sa va gazduiasca. Produsul este disponibil in cantitate de 8.5 litri si are o putere de acoperire de 13-15 metri patrati pe litru pe strat, asadar cantitatea achizitionata este suficienta pentru a zugravi fie o suprafata de 110-120 metri patrati o singura data, sau de 55-60 metri patrati de doua ori.

 

 

 

 

 

Savana superalba exterior

 

2) Savana superalba exteriorPentru un exterior al locuinte impecabil, de un alb imaculat, va sfatuim sa achizitionati vopseaua Savana superalba pentru exterior. Aceasta este special conceputa pentru a rezista capriciilor vremii si este superlavabila, asadar ii puteti mentine albul imaculat fara a trebui sa zugraviti din nou o buna perioada de timp, deoarece aceasta vopsea rezista pana la 150 de spalari.

Pe langa aceasta, produsul ofera si o uscare ultrarapida, intervalul de timp dintre aplicari fiind intre 2 si 4 ore, in timp ce timpul de uscare totala este de 24 de ore, asadar va ofera posibilitatea sa terminati zugravirea locuintei intr-un timp mult mai scurt fata de alte produse existente pe piata.

Aceasta vopsea se comercializeaza in recipiente de 2,5 litri si are o putere de acoperire de 13-15 metri patrati pe litru pe aplicare, asadar cantitatea unui singur recipient este suficienta pentru a zugravi intre 26 si 30 metri patrati o singura data sau 13-15 metri patrati de doua ori. Trebuie de asemenea sa mentionam ca acest produs beneficiaza de o oferta extraordinar de accesibila ca pret.

 

 

 

 

 

Savana superalba interior

 

3) Savana superalba interiorDaca doriti sa zugraviti in dormitor, living, hol, sau alt spatiu care nu este supus unui nivel ridicat de umiditate, noi va recomandam aceasta vopsea lavabila de interior Savana la un pret bun. Aceasta este o vopsea superalba, care va oferi peretilor dumneavoastra un aspect imaculat si o luminozitatea deosebita incaperii.

Daca va sperie gandul ca niste pereti albi pot fi greu de intretinut si veti trebuie sa ii rezugraviti frecvent pentru a mentine culoarea, ei bine, cu ajutorul vopselei Savana de interior nu trebuie sa va mai faceti griji, deoarece este un produs superlavabil, care rezista pana la 150 de spalari. Veti putea astfel sa mentineti albul impecabil cu minimum de efort.

Totodata, acest produs va ajuta sa economisiti si timp, deoarece intervalul de asteptare intre aplicari este de maxim 4 ore, iar pentru uscare totala de 24 de ore. Aceasta vopsea are o putere de acoperire de 14-16 metri patrati pe litru pe strat si se comercializeaza in recipiente de 15 litri, asadar un recipient va fi suficient pentru a acoperi in doua straturi o suprafata intre 30 si 32 de metri patrati.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune vopsele lavabile Savana

 

Ghidul cumparatorului

O noua culoare a peretilor este un mod accesibil prin care puteti schimba chiar dumneavoastra atmosfera din locuinta, fara a cheltui bani pe accesorii scumpe sau pe mesteri. Asadar, nu aveti nevoie decat de o galetusa cu vopsea lavabila in culoarea preferata si de un trafalete pentru a va simti ca intr-o noua locuinta.

Pentru a face experienta de a zugravi cat mai placuta, Fabryo va ofera gama de produse Savana. Aceasta cuprinde o paleta larga de vopsele lavabile, tencuieli decorative structurate, lacuri si emailuri in diferite culori, care va ofera posibilitatea sa va demostrati latura creativa chiar pe peretii locuintei dumneavoastra. Calitatea acestor produse este garantata de cei peste 20 de ani de activitatea in domeniul producerii vopselelor si prin mentinerea ca lider de piata in Romania.

Asadar, daca ati decis sa achizitionati vopsea Savana si sa treceti la treaba, va sfatuim sa va temperati un pic entuziasmul, pentru a consulta urmatorul ghid de alegere al vopselei lavabile potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Pentru a alege cel mai bun produs trebuie sa tineti cont de locul in care va fi aplicat, aderenta, timp de uscare, gradul de lavabilitate si puterea de acoperire.

 

 

Locul de aplicare: Imparte vopselele lavabile in doua categorii, de interior si de exterior. Vopseaua de exterior are o rezistenta ridicata, deoarece aceasta trebuie sa reziste capriciilor vremii. Atunci cand alegeti vopseaua de interior, trebuie sa tineti cont de incaperea in care va fi aplicata. Pentru baie sau bucatarie, acolo unde umiditatea este ridicata, optati pentru o vopsea cu aditivi anti-mucegai. De asemenea, in functie de aspectul dat peretelui atunci cand se usuca, vopseaua de interior poate face o incapere sa fie mai luminoasa sau mai intunecata. Vopselele mate sau texturate absorb lumina, facand culorile sa para mai intunecate, in timp ce variantele lucioase o reflecta, oferind luminozitate culorii. Pentru un efect intermediar puteti opta pentru o vopsea satinata.

 

Aderenta: Alegeti intotdeauna o vopsea care sa adere eficient la multiple suprafete, precum caramida, beton, pereti tratati cu grund, glet, tencuiala. Pentru un efect de calitate, urmati cu strictele indicatiile de pe ambalaj, daca trebuie sa folositi sau nu amorsa, sau daca trebuie sa raschetati suprafetele de lucru.

 

Timpul de uscare: Pentru a economisi timp, puteti opta pentru o vopsea cu uscare rapida. Aceasta va permite aplicarea celui de-al doilea strat la un interval de 3-6 ore. Chiar daca nu sunteti presati de timp si nu doriti neaparat un produs cu uscare rapida, tineti cont de faptul ca o vopsea lavabila de calitate se usuca complet in maxim 24 de ore, asadar nu alegeti produse care depasesc acest interval, calitatea fiind indoielnica.

 

Gradul de lavabilitate: Vopseaua poate fi semilavabila, care rezista pana la 40 de spalari, lavabila, cu o rezistenta de pana la 100 de spalari, sau superlavabila, peste 150 de spalari. Asadar, pentru ca peretii dumneavoastra sa arate ca noi, nu va trebui sa ii zugraviti la fel de des ca atunci cand sunt dati cu var, avand posibilitatea sa ii spalati.

 

 

Acoperirea: O vopsea cu putere mare de acoperire va ajuta sa econimisiti atat timp, cat si bani, deoarece va necesita aplicarea intr-un numar mai mic de straturi. Aceasta se masoara in litri vopsea pe metru patrat, iar noi va sfatuim sa optati pentru o acoperire de cel putin 10 litri pe metru patrat, care necesita doar doua straturi de vopsea.

Daca va intrebati “unde gasesc vopsea lavabila Savana la un pret bun?”, noi va sfatuim sa va indreptati atentia catre magazinele online, acolo unde veti afla pareri despre cele mai bune vopsele lavabile Savana pentru nevoile dumneavoastra.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu