Cel mai bun capac WC cu bideu

Am modificat articolul ultima data pe: 15.04.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

LS Daewon Korea DIB C500

 

Atunci cand este vorba despre cel mai bun capac WC cu bideu electric, firma coreeana LS Daewon detine cu certitudine un loc fruntas. Produsul de fata este unul middle-range, care imbina performantele destul de ridicate cu un pret relativ accesibil.

Capacul se fixeaza cu relativa usurinta pe vasul de toaleta, avand kitul necesar inclus in pachet si se inchide lent si fara zgomot, beneficiind de un sistem hidraulic. Bideul necesita racordare la apa rece si la electricitate. In partea dreapta se gaseste panoul de comanda digital, care este destul de intuitiv, pentru a regla imediat functiile dorite. Acestea includ: incalzirea sezutului (in 4 trepte), reglarea presiunii, temperaturii apei si pozitiei tijei, cele 3 moduri de actionare ale acesteia (anal, genial si clisma), functia de hidromasaj. Toate setarile preferate ale unui utilizator principal pot fi memorate de catre dispozitiv.

In plus, blocarea pentru copii face inaccesibil modul clisma, iar functiile eco reduc consumul de energie prin ajustarea temperaturii scaunului in functie de tiparele de utilizare ale toaletei. Senzorul din sezut va opri functionarea bideului odata ce utilizatorul s-a ridicat.

 

 

 

 

 

LS Daewon Korea DIB J830

 

Modelul DIB J830 este unul dintre cele mai performante de pe piata, dar acest lucru este evident si in pretul de achizitie ceva mai ridicat. Este un produs pentru pretentiosi, incorporand cam toate functiile la care te-ai putea gandi.

Este actionat electric, necesita racordare energie electrica si apa rece (include si un incalzitor pentru apa) si se fixeaza cu kitul inclus, pe vasul de toaleta. Panoul de control digital este pozitionat la dreapta scaunului si include functiile intuitiv reprezentate: temperatura scaunului, cele 3 functii principale ale tijei (spalare anala, genitala, clisma), reglarea pozitiei sale (5 puncte), a presiunii si temperaturii apei (4 trepte), hidromasajul, uscarea folosind aerul cald. Aceasta din urma este principala functie suplimentara, comparativ cu modele mai putin avansate si va duce igiena intima la un alt nivel, evitand complet hartia igienica, ce poate fi contaminata sau iritativa.

Capacul si sezutul beneficiaza de inchidere hidraulica si senzor de prezenta, iar panoul de comanda include led-uri, pentru a fi mult mai usor de reglat noaptea.

 

 

 

 

 

Hyundai HDBM

 

Hyundai HDBM este un capac WC cu bideu ieftin si bun, fiind o alegere populara datorita pretului redus. Acesta nu beneficiaza de functiile spectaculoase ale modelelor enumerate anterior, fiind nonelectric, dar isi va face treaba principala cu brio.

Bideul necesita racordare la apa calda si rece si sezutul se monteaza pe vasul de toaleta, cu ajutorul kitului inclus. Pe o consola laterala se afla manetele si butoanele mecanice, cu ajutorul carora se realizeaza reglajele. Beneficiezi de doua tije separate, anala si genitala, iar dupa selectarea celei dorite si a temperaturii apei (reglata cu o baterie clasica), tija va iesi din nisa sa prin cresterea presiunii si va directiona jetul de apa exact unde ai nevoie.

Capacul si sezutul beneficiaza ambele de inchidere lenta, fara zgomot, avand un sistem hidraulic. Ca si in cazul altor bideuri, tijele se curata singure dupa utilizare, iar tratamentul materialului cu particule nano de argint reduc sansa fixarii microbilor pe componentele bideului.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune capace WC cu bideu

 

Ghidul cumparatorului

Igiena corespunzatoare dupa folosirea toaletei poate reduce considerabil infectiile si iritatiile din regiunea genito-anala. Curatarea cu apa si sapun delicat este cea mai sanatoasa varianta, iar pentru a face acest lucru in mod confortabil, majoritatea persoanelor apeleaza la un bideu.

Daca nu ai gandit deja camera de baie pentru a acomoda un bideu intreg, ori nu iti doresti o investitie substantiala in acest sens, poti apela la un capac de WC care incorporeaza aceasta functie. Acestea se monteaza pe vasul de toaleta, se racordeaza la apa si includ o tija care realizeaza spalarea. Nu vei gasi foarte multe pareri despre cele mai bune capace de WC cu bideu pe Internet, asa incat credem ca e util sa parcurgi ghidul informativ de mai jos, ca sa stii ce produs s-ar potrivi nevoilor tale si bugetului disponibil.

Bideurile de tip capac pot fi electrice sau mecanice, si acesta este principalul criteriu care determina atat functiile disponibile, cat si pretul. Desigur, primele sunt mult mai sofisticate tehnologic, apa este de regula incalzita pe loc, iar controlul se face dintr-un panou electronic alaturat vasului de toaleta sau cu ajutorul unei telecomenzi. La modelele clasice, racordarile se realizeaza la apa rece si calda, iar reglajul temperaturii si presiunii se face cu o baterie clasica.

Functia de baza a acestui dispozitiv fiind spalarea, este esential ca bideul sa dispuna de niste capabilitati de baza: reglarea temperaturii, a presiunii apei (pe cat mai multe trepte), spalarea diferentiata a regiunii anale si a celei genitale. Acest lucru se realizeaza fie prin tije speciale, fie prin directionarea electronica a jetului intr-un anume mod.

Pentru a fi si capace de WC placute de utilizat, recomandam sa va orientati catre un produs care se inchide fara zgomot, cu un sistem hidraulic. Bideurile electrice au mult mai multe functii, care pot include: incalzirea sezutului. hidromasaj, clisma, uscare cu aer cald, blocarea accesului pentru copii; bineinteles ca acestea vor creste considerabil pretul de achizitie.

Pe Internet este locul unde se gasesc capace de WC cu bideu la un pret bun si corect, raportat la performante; iata si alegerile specialistilor nostri.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu