Pareri despre Aquaphor Modern 2

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

 

Avantaje:

Asigura o capacitate de filtrare de 4000 de litri per cartus instalat.

Face parte din categoria modelelor cu montare la chiuveta, pentru acces usor si frecventa ridicata de folosire.

Se instaleaza facil si rapid, iar structura permite alternarea intre filtru si robinetul principal al chiuvetei.

Elimina gustul si mirosul de clor si indeparteaza eficient metale grele si compusi chimici toxici.

 

Dezavantaje:

Pentru ca apa sa beneficieze de cea mai buna filtrare este necesar sa utilizezi robinetul la un debit mediu, deci daca esti genul care vrea sa umple un pahar cu apa in doua secunde, s-ar putea sa nu te intelegi prea bine cu el. In acelasi timp, este o caracteristica intalnita la majoritatea modelelor, iar  in acest caz, ai optiunea de a trece pe robinetul fara filtru daca vrei sa pregatesti rapid o oala mare cu apa pentru gatit.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acest model functioneaza cu cartus care iti ofera o capacitate de filtrare de pana la 4000 de litri, ceea ce, intr-o gospodarie obisnuita, poate insemna de la 6 luni pana la 1 an de utilizare. Indiferent cat de mult timp iti ajunge, raportat la pretul pe litru de apa imbuteliata, vei iesi mult mai bine, eliminand in acelasi timp de pe lista drumurile zilnice sau saptamanale pana la supermarket pentru achizitionarea de sticle sau bidoane de apa. 

Este recomandat atat pentru uz casnic, cat si pentru birouri. Pentru ca este important sa schimbi cartusul la timp, ca regula de baza a functionarii eficiente, aceasta versiune tehnica include un calendar mecanic care te va ajuta sa iti aduci aminte de acest lucru.

Se monteaza la chiuveta, ceea ce inseamna ca functioneaza permanent, spre deosebire de filtrele tip cana, pe care trebuie sa ai grija sa le umpli din timp. Este deci o versiune potrivita pentru gospodariile cu mai multi membri, pentru care un recipient de 1 – 2litri nu prea este suficient si care au nevoie de confortul oferit de disponibilitatea permanenta a apei de calitate.

Instalarea este simpla, sistemul fiind prevazut cu robinet propriu si comutator care iti permite sa alternezi usor si rapid intre apa filtrata si cea nefiltrata, astfel incat sa poti face economie. Poti de exemplu utiliza fara probleme apa nefiltrata pentru a spala vasele sau a clati mainile si comuta apoi pe alternativa filtrata, pentru a umple un pahar cu apa sau a pregati ceai ori cafea.

Alegand un filtru de apa Aquaphor Modern 2 ai la dispozitie doua elemente de filtrare realizate din carbon activ, obtinut din nuca de cocos, material foarte eficace in absorbtia clorului in exces si modificarea gustului apei, astfel incat sa o poti consuma cu placere. 

Argintul si aqualenul incluse in structura au rol bacteriostatic si contribuie la crearea unui mediu neprietenos pentru microorgansimele nocive, eliminarea produselor petroliere ajunse in reteaua de apa potabila, limitarea accesului pesticidelor si erbicidelor si metalelor grele. In plus, filtrul opreste sedimentele mai mici care au ajuns pana la punctul de consum.

 

Concluzie:

Versiune tehnica cu design compact, conceputa pentru montare la nivelul chiuvetei si utilizare in alternanta cu robinetul standard al acesteia. Functioneaza cu cartus ce asigura o capacitate de filtrare de pana la 4000 de litri si include calendar, pentru retinerea facila a momentului in care este necesara inlocuirea acestuia.

 

 

 

Lasa un comentariu

4 Comentarii

Iuliana

February 9, 2021 at 10:59 am

Am un debit extraordinar de scăzut.
Si la fiecare 4 pahare,raman fara apa.
Oribil.nu mai spun ca se aude continuu cum scurge apa .
Pierderile sunt imense la 1 l apa pura ,3 sunt pe scurgere .eu dețin un filtru cu osmoza
Nu recomand

Raspunde
                                   
Team DrDeco

February 10, 2021 at 7:25 am

Buna, Iuliana,

Multumim mult pentru feedback!

Este proaspat instalat filtrul?

Raspunde
                                   
Bandrabur Gheorghe-Dan

December 28, 2020 at 1:05 pm

L-am montat deja azi, 28.12.2020 si am constatat ca da rezultate. Initial m-am trezit cu reziduu de carbune in apa filtrata, dar dupa 15 min s-a rezolvat. Sper ca investitia ma va ajuta in doua sensuri:
1. apa potabila ;
2. protejarea mediului prin reducerea la minimum a sticlelor de plastic, care oricum sper sa dispara.
Ceea ce sper eu acum e sa gasesc cartuse filtrante de schimb atunci cand va fi nevoie si sa nu mai apara in pahar particulele de carbune activ din filtru !

Raspunde
                                   
Team DrDeco

December 29, 2020 at 8:02 am

Buna, Dan,

Sa-l stapanesti sanatos!

Multumim mult pentru feedback si te mai asteptam cu impresii despre utilizare oricand.

Un an nou fericit!

Raspunde