Pareri despre Laica Biflux F4M

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.24

 

Avantaje:

Pachetul include patru cartuse de tip Laica Biflux, cu o capacitate totala de filtrare de 600 de litri.

Elimina surplusul de clor, oferind apei un gust mai bun.

Reduce cantitatea de metale grele, pesticide si erbicide care pot patrunde accidental in reteaua de apa potabila.

Sunt usor de schimbat si te ajuta sa reduci bugetul alocat consumului de apa.

 

Dezavantaje:

Din cauza formatului deosebit, aceasta versiune de cartus este compatibila doar cu anumite cani de filtrare. De exemplu, din gama Laica, le poti folosit pentru seriile MikroPlastik Stop, Big, Carmen, Table Top, Prime Line, Stream Line, Clear Line, Coffee and Tea, dar nu si pentru cele din liniile MultiFlux. Daca ai in casa o cana de filtrare a apei de la alt brand verifica deci cu atentie formatul suportului pentru cartus, pentru a fi sigur ca este compatibil.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cand vine vorba despre cartusele pentru canile de filtrare a apei este intotdeauna mai bine si mai eficient sa cumperi mai multe bucati o data. Economisesti astfel bani, dar si timp, mai ales tinand cont ca vorbim despre un element esential, cu consum zilnic. Iata de ce acest pachet cu patru filtre Laica Biflux poate fi produsul ideal pentru familia ta.

Este un numar mediu de bucati, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea grija sa cumperi aceste componente cam 3 – 4 luni, in functie de frecventa de consum, fara a investi insa dintr-un foc prea multi bani. Ca si capacitate de filtrare, fiecare dintre ele iti asigura 150 de litri/luna, primind deci in total aproximativ 600 litri de apa.

Unul dintre cele mai deranjante aspecte ale apei de robinet este gustul de clor, care face in unele cazuri apa de nebaut, chiar si fiarta, modificand in acelasi timp si aromele mancarurilor in care este folosita ca ingredient. Cartusele Laica Biflux elimina excesul de clor, facand apa mai placuta si imbunatatind calitatea ceaiurilor si cafelei.

Printre avantajele pe care ti le ofera utilizarea unei cani filtru cu cartuse de acest tip se numara si posibilitatea de a elimina sedimentele de dimensiuni medii si mici si de a limita patrunderea substantelor toxice. Este vorba in acest caz despre unele dintre metalele grele (plumb, cupru etc.), precum si despre compusi chimici toxici, precum cei proveniti din erbicide sau pesticide care au ajuns accidental in panza freatica si de acolo in reteaua de apa potabila.

Cartusele sunt sigilate individual, astfel incat sa le pastrezi in cele mai bune conditii pana le vine randul sa fie folosite. Se inlocuiesc foarte usor si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa ridici capacul canii, sa scoti cartusul vechi, sa il amplasezi pe cel nou la locul sau si sa torni apa in cana. 

Dimensiunile reduse ale cartuselor le fac usor de depozitat in orice spatiu disponibil in bucatarie, astfel incat sa le poti avea la indemana cand este momentul sa le utilizezi. In plus, reduc costurile unui litru de apa potabila de la peste 1 leu, in cazul celei imbuteliate, pana la cativa bani, la care se adauga avantajul de a nu mai fi nevoit sa cari baxuri sau bidoane cu apa de la magazin.

 

Concluzie:

Pachet de patru cartuse pentru filtrare, din seria Laica Biflux, recomandat pentru o parte dintre filtrele de tip cana din oferta Laica si produse ale altor marci compatibile ca format. Setul asigura curatarea a pana la 600 de litri de apa, eliminand surplusul de clor, o parte dintre metalele grele si compusi chimici toxici, dar si impuritati de dimensiuni medii si mici ajunse in retea.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu