Pareri despre filtrul 3M Aqua-Pure Complete

Am modificat articolul ultima data pe: 15.04.24

 

Avantaje:

Filtru conceput pentru montare la robinet, usor de instalat si folosit.

Functioneaza cu cartus ce asigura o capacitate de filtrare de 4000 de litri si costuri reduse.

Elimina gustul neplacut, sedimentele fine, compusii chimici toxici si azbestul.

Are efect bacteriostatic si mentine pH-ul natural al apei si mineralele necesare corpului.

 

Dezavantaje:

Designul permite in rare ocazii instalarea la robinetul pe care il folosesti deja la bucatarie sau baie, pachetul de livrare incluzand robinet propriu, mai subtire, pe care trebuie sa il montezi separat. Operatiunea in sine nu este complicata, dar daca nu vrei sa inlocuiesti bateria pe care o ai deja, va fi nevoie sa mai dai o gaura la chiuveta sau sa gasesti alta solutie de atasare.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este un model gandit pentru cei care vor mai mult decat o cana filtru si prefera sa aiba acces oricand la apa de calitate, direct de la robinet, pentru baut si pentru gatit. Produsul in sine are dimensiuni reduse, fiind usor de integrat in economia bucatariei. Se fixeaza fie sub chiuveta, fie pe aceasta, pe o suprafata de sustinere sau suspendat. Este livrat impreuna cu propriul sau robinet, deci daca tocmai iti schimbi instalatia din camera de gatit, vei avea deja acest element achizitionat si usor de conectat la filtru.

 

 

O data cu acest model de filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete primesti si doua cartuse, fiecare cu capacitate de filtrare de 4000 de litri, ceea ce inseamna ca pachetul in sine iti ofera 8000 de litri de apa. 

Cartusul se schimba foarte usor, fara pericolul de a contamina apa de baut, iar costurile estimative, tinand cont de capacitate si pretul mediu la care il gasesti pe piata, ajung la aproximativ 0.4 – 0.5lei pe litru de apa curata, disponibila direct de la robinet. In general, cu un consum de aproximativ 10 – 11litri de apa pe zi, un cartus de 4000litri ar trebui sa te tina pana la 10 – 12luni.

Din punctul de vedere al structurii, este o versiune prevazuta cu carbon activ, care actioneaza direct asupra gustului si structurii apei, captand clorul in exces, plumbul, benzenul, stirenul, carbofuranul si alte chimicale toxice care pot ajunge in retea, erbicide, pesticide si nitriti. Vei observa astfel destul de usor ca apa are un gust mai placut si ca nu mai miroase a clor, fiind placut de consumat fara nici un fel de adaos ajutator pentru aromatizare (zeama de lamaie, felii de castravete, sirop etc.).

Pentru ca creeaza o bariera de filtrare cu orificii de pana la 0.5microni, cartusul opreste trecerea a pana la 99% dintre chistii de Giardia (7 – 10microni) si Cryptosporidium (4 – 6microni), iar stratul de argint adaugat celui de carbon activ adauga, in plus, efect bacteriostatic, impiedicand dezvoltarea microorganismelor. 

Nu trebuie sa iti faci griji ca in paharul tau va ajunge o apa lipsita de substantele nutritive pe care organismul le preia de obicei din ea, pentru ca acest filtru nu elimina mineralelele si mentine un pH echilibrat, potrivit corpului tau.

 

Concluzie:

Filtru de apa conceput pentru montare la robinet, cu cartus cu carbon activ si strat bacteriostatic de argint, care asigura o cantitate de pana la 4000 de litri pe cartus. Elimina excesul de clor si fluor, plumbul, substantele chimice toxice, sedimentele de pana la 0.5microni si chistii periculosi de Giardia si Cryptosporidium, fiind ideal pentru familii si birouri.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

2 Comentarii

Bortăș Vasile

August 15, 2022 at 2:09 pm

Bună!Uneori în apa filtrată apar particule de culoare neagră!?Să fie oare problema în filtru!?(să fie deteriorat!?).Mulțumesc!

Raspunde
                                   
Team DrDeco

August 18, 2022 at 12:22 pm

Exista aceasta posibilitate – de cat timp il aveti?

Raspunde