Pareri despre Argo Dry Digit

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Avantaje:

Include filtru lavabil cu indicator de curatare.

Este prevazut cu functie de dezghetare automata.

Usor de transportat dintr-o incapere in alta.

Te anunta cand este cazul sa golesti rezervorul de apa.

Permite mentinerea umiditatii din casa la nivelul dorit.

Prevazut cu functie timer si autorestart, pentru control sporit asupra parametrilor de functionare.

 

Dezavantaje:

Desi in timpul functionarii nu genereaza un zgomot foarte puternic (41 – 43dB), poate fi deranjant daca este lasat pornit in timpul noptii in dormitor. In plus alarmele de preaplin si de curatare a filtrului se aud puternic si la fel si sunetele care insotesc folosirea tastelor. Il poti insa utiliza fara probleme daca pe parcursul orelor de odihna il amplasezi in alta incapere a casei.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Acest model de dezumidificator purificator este prevazut cu filtru integrat care previne recircularea in camera a particulelor de praf si murdarie, firelor de par de la animale etc. Pentru a functiona eficient, acesta trebuie curatat periodic, iar aparatul este prevazut cu alarma LED care te atentioneaza cand este momentul sa scoti filtrul din interior si sa il speli.

 

 

Argo Dry Digit se numara printre modelele prevazute cu functie de autodezghetare, utila pentru cazurile in care in camera temperatura se reduce destul de mult pentru a favoriza formarea de gheata de vaporizator. In acesta situatie, dispozitivul intra automat in modul de dezghetare, oprind compresorul si lasand sa functioneze doar ventilatorul. Vei sti ca se ocupa de acest lucru datorita LED-ului care se aprinde in dreptul functiei.

Designul include manere integrate pe lateral, roti multidirectionale camuflate la nivelul bazei de sprijin si sistem de sustinere a cablului de alimentare. Toate aceste elemente te ajuta sa il muti rapid si usor, fara probleme, dintr-o incapere in alta, in functie de modul in care doresti sa abordezi dezumidificarea locuintei si ce spatii sunt mai expuse la umezeala.

Include rezervor cu capacitatea de 3litri, pe care va trebui sa il golesti periodic, mai frecvent sau mai rar, in functie de umezeala prezenta in aer. Nu este nevoie sa urmaresti nivelul de umplere, pentru ca aparatul te va anunta vizual si sonor cand este cazul sa te ocupi de eliberarea spatiului de colectare. Daca nu esti prin apropiere sau acasa in acel moment, dezumidificatorul se va opri automat pentru a evita scurgerea de apa prin preaplin.

Higrostatul integrat iti permite sa evaluezi permanent nivelul de umiditate din locuinta si sa mentii valoarea optima dorita, sigura pentru tine si familia ta. Cifrele sunt afisate pe display-ul LED, incorporat in design.

Poti opta pentru a-l lasa sa functioneze continuu, mai ales daca abia l-ai pornit si umiditatea din locuinta este foarte mare, sau doar pentru anumite perioade de timp, apeland la timer. Aceasta functie este foarte utila pentru cei care apeleaza la dezumidificator pentru uscarea aerului dintr-o baie fara geam, dupa dus, sau atunci cand intind rufe in acel spatiu.

Este de asemenea prevazut cu functie de autorestart, care porneste automat aparatul dupa o pana de curent, mentinand setarile stabilite de tine anterior opririi.

  

Concluzie

Dezumidificator cu filtru lavabil si rezervor de 3 litri, potrivit pentru mentinerea umiditatii la nivelul optim in baie, living, bucatarie, debara, uscator sau camera copilului. Include timer, functie de autorestart si autodezghetare, indicator LED si este prevazut cu maner si roti, pentru transport facil dintr-o incapere in alta.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu