Pareri despre Argo Lilium 11 EVO

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje:

Este un model suficient de puternic pentru a fi folosit si la uscarea rufelor.

Include higrostat digital pentru evaluarea umiditatii.

Functionare cu rezervor sau drenaj continuu.

Permite reglarea pe patru trepte de viteza.

Are design modern, cu maner si roti pentru facilitarea transportului.

Model prevazut cu timer si posibilitatea de functionare automata.

 

Dezavantaj:

Se numara printre versiunile concepute pentru reducerea umiditatii in spatii de dimensiuni relativ mici, de pana la 15mp, fiind prevazut cu rezervor de doar 2.2litri. Chiar si cu drenaj continuu este recomandat sa se respecte aceasta limitare de volum, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Se va descurca deci excelent in garsoniere, in bai sau in dormitoare mai restranse ca suprafata.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Daca te gandesti sa cumperi un dezumidificator Argo Lilium 11 EVO si nu esti sigur cat de bine se descurca, te va ajuta sa stii ca ofera o capacitate de captare a apei de pana la 11litri pe zi, care ii se concretizeaza in posibilitatea de a reduce nivelul de umiditate din incapere, chiar si atunci cand usuci rufe. Pentru acest context de utilizare include o functie speciala care intensifica viteza de lucru, pentru a reduce concentratia vaporilor de apa la nivelul normal cat mai repede.

 

 

Este prevazut cu senzor de umiditate, care permite reglarea automata a parametrilor de functionare, astfel incat aparatul sa mentina in locuinta calitatea dorita a aerului. Poti seta nivelul umiditatii intre 30 si 80%, cu functionare continua sau in functie de cantitatea de vapori de apa detectata in atmosfera.

Include rezervor cu capacitate de 2.2litri, detasabil si usor de golit, permitand in acelasi timp functionarea in sistem de drenaj continuu, pentru spatiile in care cantitatea de apa captata depaseste capacitatile de stocare, si in care poti amplasa dispozitivul in apropierea unei scurgeri.

In modul de functionare manual, poti alege intre 4 trepte de intensitate, adaptand chiar tu dispozitivul la cerintele casei si ale locatarilor, tinand cont de faptul ca o viteza mai mica inseamna si mai putin zgomot.

De multe ori un singur dezumidificator (aici modele comparate de noi) este folosit pentru a reduce umiditatea in mai multe incaperi ale locuintei, ceea ce inseamna ca portabilitatea este o caracteristica importanta. Acest model este prevazut cu baza cu roti, care permite rularea facila pe podea, si maner pentru a-l putea trage fara efort dupa tine.

Daca te numeri printre persoanele care doresc sa achizitioneze un dispozitiv inteligent, care se poate ocupa singur de gestionarea calitatii aerului, o data instalat, aceasta versiune poate fi potrivita pentru tine. Include timer care permite stabilirea perioadei de functionare si a momentului de oprire cu cateva ore inainte. 

In plus, este prevazut cu mod de operare automat care implica adaptarea intensitatii de ventilare a aerului la valorile inregistrate de senzorii integrati in produs. Aparatul modifica deci singur parametrii, pentru a mentine cat mai usor nivelul de umiditate pe care l-ai solicitat, fara a fi nevoie de interventia ta.

 

Concluzie

Este un dezumidificator modern si eficient, cu timer si senzor de umiditate, care gestioneaza automat modul de functionare pentru a-ti asigura calitatea dorita a aerului. Designul este unul modern, elegant si functional, cu roti si maner, iar rezervorul permite detasarea facila pentru golire si curatare rapida, fara efort.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu