Pareri despre Meaco UK20L

Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.24

 

Avantaje:

Capacitate mare de captare a apei, pentru incaperi de pana la 55mp.

Este dotat cu filtru lavabil plus filtru de tip HEPA.

Pune la dispozitie doua trepte de ventilatie.

Poate fi folosit pentru uscarea hainelor.

Include maner si roti pentru transport facil.

Usor de gestionat, cu display digital si panou de control intuitiv.

Este prevazut cu timer, protectie la preaplin si functie de autodezghetare.

 

Dezavantaje:

Capacitatea ridicata de captare a vaporilor de apa si functiile incluse fac din modelul de dezumidificator Meaco UK20l o versiune ceva mai scumpa decat alte variante din aceeasi categorie de produse. De asemenea, este bine sa stii ca, desi este promovat ca o varianta silentioasa, genereaza 46dB in timpul functionarii, nivel care se poate dovedi deranjant daca il tii in dormitor.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Se numara printre variantele la care poti apela daca spatiul pe care vrei sa il gestionezi este unul generos ca suprafata. Include rezervor de 6l, lucreaza cu un flux de aer de 160mc/h si poate extrage pana la 20litri de apa in 24 de ore, caracteristici care il recomanda pentru incaperi de pana la 55mp.

Dotarea standard a acestui model Meaco include filtru lavabil, usor de scos si spalat, care impiedica recircularea particulelor de praf si a parului de animale in camera. Daca printre membrii familiei tale se afla persoane care sufera de alergii in sezonale de primavara si toamna, poti opta pentru o versiune completata optional cu filtru HEPA. 

Acesta are capacitatea de a capta 99.97% dintre particulele mai mari de 0.3microni, asigurand o filtrare eficienta a aerului. Poti folosi deci dezumidificatorul si pentru a purifica aerul, fara a fi nevoie sa achizitionezi un alt produs pentru acest lucru, aceasta functie fiind disponibila si separat de cea de captare a apei.

Poate lucra pe doua trepte de viteza, care iti permit sa gestionezi usor, atat zgomotul produs in timpul functionarii, cat si eficienta cu care aparatul recircula aerul din incapere.

Se descurca foarte bine si in perioadele in care usuci rufe, caz in care este recomandat sa setezi umiditatea dorita in acea incapere la nivelul minim, pentru a determina captarea rapida a vaporilor de apa.

Designul este deosebit de placut, cu margini rotunjite si un aspect modern si elegant. Include in plus maner rabatabil si roti care te ajuta sa il poti muta usor dintr-o incapere in alta, daca vrei sa ii modifici amplasarea.

Este prevazut cu display digital pe care poti verifica atat nivelul de umiditate din incapere, analizat de higrostatul incorporat, cat si valoarea stabilita de tine ca optima pentru acea camera. Panoul digital este usor de folosit si iti ofera posibilitatea de a seta rapid parametrii principali de functionare.

La fel ca majoritatea modelelor din aceasta categorie si acest dezumidificator Meaco include timer, pentru gestionarea timpului de functionare, atunci cand nu vrei sa-l lasi pornit permanent, protectie la supraplin, care te avertizeaza cand trebuie sa golesti rezervorul de 6litri, si functie de autodezghetare. Include de asemenea si optiunea de blocare a accesului copiilor.

 

Concluzie

Optiune tehnica ideala pentru cei care au nevoie de un aparat pentru dezumidificare in locuintele de dimensiuni mari, care sa ofere de asemenea si functie de purificare a aerului. Nu este insa un dezumidificator economic, deci este bine sa iei in considerare o investitie ceva mai mare decat in cazul altor versiuni, de capacitate mai mica.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu