Pareri despre Tesy DHF 10 CEL

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Avantaje:

Design modern, slim, potrivit pentru locuintele cu dotari de ultima generatie.

Prevazut cu timer si senzor de umiditate.

Este livrat cu furtun pentru drenaj continuu.

Incude protectie la supraplin.

Permite reglarea intensitatii de functionare in functie de necesitati.

Dotarea implica si lumini LED, ce functioneaza ca lampa de noapte.

 

Dezavantaje:

Este o versiune de dezumidificator rezidential destul de galagioasa, generand in practica pana la 60dB pe treapta cea mai ridicata de viteza a ventilatorului. Acest lucru nu il recomanda pentru cei care doresc sa il foloseasca si pe timpul noptii. De asemenea, tinand cont de caracteristicile tehnice, este bine sa il iei in considerare doar pentru incaperile de pana la 15mp, suprafata maxima in care functioneaza cu eficienta maxima.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Din punctul de vedere al aspectului, iti putem spune ca modelul de dezumidificator Tesy DHF 10 CEL face parte din categoria optiunilor slim, inalte si subtiri, cu design compact si modern, care se potrivesc cel mai bine in locuintele amenajate in stil minimalist sau contemporan. Are forma dreptunghiulara, cu colturi rotunjite, exterior alb, imaculat, si display LCD cu panou de control digital, usor de folosit pentru gestionarea parametrilor de functionare. Iti atragem insa atentia ca profilul inalt nu ii ofera o stabilitate prea buna, deci ai grija unde il amplasezi daca ai copii in casa.

 

 

Include senzor de umiditate, care ii permite sa analizeze concentratia de apa din aer si sa adapteze functionarea in functie de nivelul optim dorit si setat de utilizator. Poti opta pentru functionare continua sau pentru o perioada determinata de timp, apeland in al doilea caz la timerul integrat, care iti permite sa setezi momentul opririi automate.

La fel ca majoritatea modelelor de acest tip, il poti utiliza cu colectare in rezervorul de captare, care pune la dispozitie o capacitate de 2l, sau cu drenaj continuu, folosind furtunul inclus in pachetul de livrare. Prima optiune este cea mai eficient,a daca nu ai la dispozitie o scurgere in apropiere sau daca umiditatea din casa nu este atat de mare incat sa fie nevoie sa golesti recipientul de mai multe ori pe zi.

Daca optezi pentru functionare cu rezervor, nu este nevoie sa iti faci griji ca te vei intoarce acasa de la lucru si vei gasi o balta de apa in jurul aparatului. In cazul in care recipientul se apropie de limita capacitatii sale, protectia la supraplin intra in actiune si opreste automat dispozitivul.

Poti regla intensitatea de functionare pe doua trepte de viteza, in functie de umiditatea din locuinta si de cat de bine tolerezi sau nu zgomotul facut de ventilatorul integrat in dispozitiv. Cei mai multi utilizatori folosesc aparatul la nivelul maxim doar in primele zile, pana cand nivelul de umiditate este adus la o valoare acceptabila si devine mai usor de gestionat.

Designul aparatului include lumina LED, care ramane aprinsa permanent, functionand ca lampa de noapte. Este bine deci, ca in momentul amplasarii sa tii cont si de acest avantaj si sa il folosesti cat mai eficient.

 

Concluzie

Versiune cu design modern si elegant, potrivita pentru incaperile limitate ca spatiu, care necesita gestionarea eficienta a umiditatii aerului. Este usor de mutat dintr-o incapere in alta, permite folosirea cu rezervor sau drenaj continuu, masoara permanent nivelul de umezeala din incapere si include panou de control intutiv, facil de gestionat.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu