Pareri despre Trotec TTK30E

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Avantaje:

Sistem cu LED-uri care indica, prin intermediul culorilor, nivelul umiditatii din locuinta.

Poate fi folosit si pentru situatia in care usuci haine in casa.

Include temporizator pentru oprire automata.

Poti alege intre mai multe moduri de functionare.

Este prevazut cu protectie pentru utilizarea de catre copii.

Permite setarea nivelului de umiditate dorit cu pas de 5%.

 

Dezavantaje:

Modelul de dezumidificator Trotec TTK30E este o versiune ceva mai zgomotoasa decat alte optiuni existente pe piata, generand pana la 45dB cand este in functiune. Desi in timpul zilei acest nivel este aproape insesizabil, in timpul noptii poate fi deranjant, mai ales daca ai somnul sensibil. Este de asemenea un dispozitiv pentru spatii mici, de pana la 15mp.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Daca vrei sa cumperi un dezumidificator la un pret bun, care sa iti indice nivelul de umiditate din casa intr-un mod facil si usor de observat chiar si de catre un copil, aceasta versiune este potrivita pentru tine. Foloseste LED-uri in culori diferite pentru a semnaliza valorile optime ale concentratiei vaporilor de apa din aer (verde) si cele care depasesc sau sunt sub nivelurile recomandate (rosu si albastru).

Pe langa functiile de siguranta, care previn supraincarcarea rezervorului cu apa, oprindu-l automat, si care asigura dezghetarea in caz de expunere la temperaturi prea mici, dispozitivul este prevazut si cu optiune de uscare a rufelor, care inseamna o intensitate mai mare de functionare. Se numara asadar printre cele mai utile aparate pe care le poti avea in casa, daca locuinta ta nu include balcon sau un uscator separat pentru rufe.

Nu este nevoie sa il urmaresti sau sa ai grija sa il opresti inainte de culcare ori de a pleca la serviciu, pentru ca include temporizator. Aceasta functie permite setarea dinainte a perioadei de functionare, cu oprire automata la ora stabilita.

Iti pune la dispozitie trei moduri de operare, care iti permit sa adaptezi parametrii tehnici atat manual, cat si automat, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate pentru locuinta ta si programul familiei. Poti opta pentru mentinerea unui anumit nivel de umiditate, stabilit de tine, folosind higrostatul si valorile obtinute prin analiza aerului din casa, ca punct de reper, sau pentru functionare continua, atunci cand umiditatea este ridicata sau usuci rufe.

Este una dintre cele mai bune optiuni pentru familiile cu copii curiosi, avand integrat sistem de protectie impotriva pornirii accidentale, care limiteaza si accesul celor mici, cae pot confunda aparatul cu un dispozitiv cu care se pot juca.

Include senzor de umiditate, care masoara concentratia vaporilor de apa in aerul din locuinta in intervalul 30 – 80% si iti permite sa selectezi nivelul dorit, cu o precizie de 5%, iar sistemul de ventilare asigura circularea unui volum de aer de 120mc/h, suficient pentru a gestiona vaporii de apa din spatiile de pana la 15mp (birouri, uscatoare, bai, dormitoare, debara etc.).

 

Concluzie

Este o versiune potrivita pentru locuintele cu incaperi de mici dimensiuni, in care se obisnuieste uscarea rufelor la interior, pe timpul iernii, si ofera mai multe variante de functionare, pentru adaptare facila la conditiile din casa. Include LED de semnalizare a nivelului de umiditate sesizat, protectie la supraplin, display digital si panou de control usor de folosit.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu