Pareri despre Trotec TTK40E

Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.24

 

Avantaje:

Include higrostat reglabil, care permite setarea nivelului de umiditate.

Functioneaza atat cu rezervor, cat si cu drenaj permanent.

Este un model programabil, cu timer, si include functie de autorestart si protectie la preaplin.

Designul presupune display LCD, cu panou de control digital.

Filtrul din dotare este detasabil si lavabil.

Structura cu maner, roti si suport pentru cablu.

 

Dezavantaj:

Capacitatea de colectare de 14l/zi este un potrivita pentru spatiile de dimensiuni mici si medii, de pana la 25mp, in apartamentele mari acest model nefiind la fel de eficient. Este de asemenea putin cam galagios, nivelul de 43dB indicat de producator fiind deranjant pentru persoanele mai sensibile, mai ales daca dispozitivul trebuie lasat in functiune in timpul noptii in incaperea in care se doarme.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Atunci cand cumperi un dezumidificator pentru locuinta este important sa stii ca functia sa de baza este conditionata de prezenta unui senzor de umiditate, similar celui inclus in designul acestui produs. 

Rolul sau este de a analiza caracteristicile aerului din incapere si de a permite modificarea automata a parametrilor de functionare a dispozitivului, atunci cand valorile inregistrate difera de cele introduse de utilizator. Un display digital iti arata in acest caz nivelul de umiditate sesizat in locuinta.Modelul de dezumidificator Trotec TTK40E este prevazut cu rezervor de colectare cu capacitate de 3.5litri, dar poate fi de asemenea conectat direct la o scurgere pentru eliminarea continua apei captate, varianta care tr scapa de necesitatea golirii repetate a recipientului de stocare. In acest caz este insa necesar sa poti amplasa aparatul in apropierea unei guri de scurgere.

Il poti programa pentru a functiona doar o anumita perioada de timp, cu oprire automata, si include functie de autorestart, care asigura repornirea dupa o pana de curent, foarte utila in zonele cu caderi frecvente de tensiune. Pentru a evita accidentele neplacute atunci cand utilizezi rezervorul pentru captarea apei, dispozitivul include protectie de preaplin, care opreste aparatul cand detecteaza o cantitate prea mare de apa in recipient.

Este o versiune moderna, cu display usor de citit si panou de control digital, cu format intuitiv, care iti permite sa pornesti si sa opresti aparatul si sa setezi viteza de rotire a ventilatorului integrat.

Filtrul care asigura captarea particulelor de praf este, in acest caz, o varianta lavabila, care se poate detasa usor din structura dezumidificatorului si curata rapid sub jet de apa.

Daca te gandesti sa folosesti acest aparat pentru a reduce umiditatea din mai multe incaperi ale locuintei, iti putem spune ca designul te ajuta prin cateva caracteristici practice importante. Dispozitivul este prevazut cu roti, pentru transport facil, si maner de sustinere, incluzand in plus si un spatiu special alocat pentru cablul de alimentare. 

In ceea ce priveste dimensiunile camerelor in care se va descurca cel mai eficient, iti recomandam sa il utilizezi preponderent in spatii de pana la 25mp, in care poate recircula aerul suficient de frecvent pentru rezultate rapide.

 

Concluzie

Model potrivit pentru spatiile de pana la 25mp, care poate capta pana la 14litri pe zi, cu design modern si functii utile, usor de gestionat. Include senzor de umiditate, timer si ventilator cu doua viteze de lucru, si permite folosirea si in sistem de drenaj continuu. Este o versiune de uz rezidential, de dimensiune medie.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu