Vopsea superlavabila interior AplaLux 10 l

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje

Face parte din categoria superlavabila, deci permite un numar impresionant de spalari.

Are putere de acoperire moderata si chiar foarte buna.

Se usuca relativ rapid.

Fata de cantitatea oferita si de performante, nici pretul de cumparare nu este foarte mare.

 

Dezavantaje

Cand luam in considerare o vopsea lavabila pentru interior, trebuie sa ne asteptam ca aceasta va trebui sa lupte eficient cu mucegaiul si cu microorganismele. Nu intotdeauna locuiesti in propria-ti locuinta, sa faci modificarile de rigoare ample, atunci cand vezi ca un perete este mai predispus la igrasie. De aceea, o vopsea tratata special cu substante antimucegai va fi mai utila. In cazul acestui sortiment nu este mentionat nici un fel de tratament in acest scop. Asadar, cei care nu au probleme cu aparitia mucegiului vor putea sa o cumpere fara rezerve, dar cei care cauta o varianta menita sa lupte eficient cu acesta vor trebui sa-si recalculeze optiunile.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Aceasta vopsea superlavabila interior AplaLux 10 l este recomandata in situatiile in care stii ca iti doresti un produs cu rezistenta optima la peste 100 spalari. Aceasta valoare este cea minima pentru formulele conventionale, insa daca e sa analizam exact cum se comporta acest produs, putem spune ca rezista optim chiar si pana la 130 – 150 de spalari. In plus, prezenta pigmentiolr puternici sugereaza o putere de acoperire mare si gradul ridicat de alb, caracteristici pe care orice utilizator le cauta in principal la un produs de calitate. Dupa aplicare, te va impresiona albul stralucitor al peretilor si aspectul curat ce rezulta din asta. In eventualitatea combinarii cu pigmenti specifici, tonul se va dilua, obtinand nuante deschise, pastelate, vesele si odihnitoare.

Vopsea aplalux

Se va utiliza cu mare succes pentru decorare de interior, peste tencuiala sau direct pe zidarie sau beton, in functie de preferintele la aplicare. Fiecare dintre cei 10 litri iti vor permite sa acoperi intre 12 si 16 metri patrati, la un singur strat. Valorile variabile sunt mentionate ca puncte de reper, in functie de cat de poros este suportul si moderat de modul de aplicare al vopselei pe care il preferi. Pe scurt, puterea si capacitatea de acoperire sunt situate undeva intre calificativul moderat si extins.

 

Pentru o aplicare in doua straturi, e important sa iei in calcul si timpul de uscare, care iti permite sa anticipezi cat de usor poti redecora incaperile reconditionate, dupa intinderea ultimului strat. Si in aceasta privinta produsul face parte dintre cele mai bune vopsele lavabile. Primul strat accepta aplicarea celui de-al doilea dupa primele 6 ore, iar uscarea completa se va produce in decurs de 24 de ore.

 

Cu pretextul oferit de toate aspectele analizate mai sus, putem articula analiza formulei din perspectiva utilitara, facand comparatii intre performante, cantitatea totala comercializata de aceasta oferta(10l) si costurile intregii achizitii. Rezultatele optime obtinute de catre multi profesionisti in domeniu ne indeamna ca catalogam acest produs ca fiind o vopsea lavabila AplaLux la un pret bun.

 

Concluzie

Fie ca iti redecorezi locuinta, fie ca realizezi finisajele peretilor dupa ce abia ai terminat sa o construiesti, sortimentul de vopsea superlavabila oferit de AplaLux esteo solutie ce nu poate fi calificata decat ca inspirata, prin prisma unui excelent raport pret versus calitate.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu