Cea mai buna centrala termica in condensatie Vaillant

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Model recomandat in 2024

 

 

Vaillant ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3

 

1-centrala-murala-in-condensatie-vaillant-ecotec-pro-vuw-int-ii

 

Avantaje

Eficienta sporita datorita sistemului pneumatic pentru amestecul gaz – aer

Interfata usor de citit, cu afisaj luminat

Echipata cu sistem de diagnoza DIA

Durabilitate superioara, caracteristica produselor Vaillant

 

Dezavantaje

Costul de achizitie pentru o centrala termica in condensatie Vaillant ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3 este destul de mare, mai ales daca il compari cu pretul modelelor conventionale. Avand in vedere eficienta energetica insa, diferenta de investitie se va amortiza rapid, iar tu te vei bucura de un echipament performant.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cele mai bune centrale termice in condensatie se caracterizeaza printr-o eficienta deosebita, randamentul acestora fiind adesea unitar, sau chiar supraunitar. Totusi, modelul Vaillant ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3 detine un record din acest punct de vedere, caci randamentul sau maxim este de 10%. Aceasta eficienta sporita se datoreaza sistemului pneumatic pentru amestecul gaz – aer inovator.

 

Pompa automata, cu functionare in doua trepte, este un alt factor care determina un consum redus de energie, in comparatie cu alte produse din aceeasi gama. Centrala poate incalzi suprafete de pana la 180 metri patrati si asigura un debit de apa calda de 11 litri / minut, ceea ce satisface nevoile a doi consumatori simultan (o baie si bucatarie).

 

Atunci cand instalezi un echipament nou in locuinta, poti fi putin stressat in legatura cu modul sau de functionare, cel putin pana cand te obisnuiesti cu el. Centrala termica Vaillant ieftina si buna pe care ti-am propus-o, nu numai ca impresioneaza prin randamentul crescut, dar dispune si de o interfata usor de citit, cu afisaj luminat, care face comunicarea usoara.

 

Datorita sistemului de diagnoza DIA, centrala dispune de o modalitate clara de exprimare a erorilor. Deoarece ai la indemana in cartea tehnica un ghid al celor mai frecvent intalnite erori, vei putea sa intervii singur in cazul unor probleme usor remediabile – suplimentarea apei din instalatie, sau resetarea centralei dupa o intrerupere a furnizarii de gaz.

In cazul putin probabil in care revenirea la parametrii normali de functionare necesita interventia specialistului, vei putea sa comunici de la inceput care este codul de eroare, in asa fel incat echipa tehnica autorizata sa poata actiona rapid, in deplina cunostinta de cauza.

 

De cele mai multe ori, sa alegi o centrala termica murala, pe gaz, la un pret bun nu este suficient pentru a avea o experienta placuta. Durabilitatea superioara, caracteristica produselor Vaillant, garanteaza faptul ca tu si noua ta centrala veti avea parte de o colaborare indelungata si placuta.

 

Concluzii

Statisticile si relatarile clientilor demonstreaza ca produsele din aceasta gama sunt rezistente, fiabile si durabile. Asadar, modelul pe care ti-l propunem reprezinta o optiune avantajoasa pe care merita sa o ai in vedere.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune centrale termice in condensatie de la Vaillant

 

Ghidul cumparatorului

Centralele termice in condensatie sunt viitorul in ceea ce priveste sistemele de incalzire cu cea mai buna eficienta, disponibile pe piata. Ele reprezinta singura varianta cu un randament supraunitar(care poate depasi 100%, gratie unor clacule specifice), atata timp cat se respecta recomandarile producatorilor privind montajul si parametrii de utilizare.

Alegerea modelului cel mai bun pentru tine nu este intotdeauna usoara, caci oferta de pe piata este una variata, dar daca te orientezi la un brand cu traditie in domeniu, ai mai multe sanse sa achizitionezi un produs durabil si performant.

De data aceasta iti recomandam sa ai in vedere un produs marca Vaillant. Brandul se afla pe piata inca din anul 1874, in 1894 fondatorul punand la punct primul dispozitiv capabil sa incalzeasca apa igienic, fara sa o contamineze cu gaze de ardere. De atunci, Vaillant a devenit un lider european in materie de solutii de incalzire si racire a spatiului de locuit si de producere a apei calde.

 

 

Cele mai multe pareri despre cele mai bune centrale termice in condensatie Vaillant sustin ca, datorita randamentului ridicat, un astfel de sistem poate incalzi spatii mai extinse decat o fac alte modele conventionale.

Puterea centralei trebuie aleasa in conformitate cu suprafata pe care o ai de incalzit. Chiar daca randamentul e mult mai bun, adica o centrala termica in condensatie Vaillant de 24 kW va incalzi cu succes aproximativ 180 – 200 metri patrati, spre deosebire de 80-100 metri patrati, ca modelele conventionale, pentru locuinte mari si / sau prost izolate, trebuie sa alegi o putere superioara.

Debitul de apa calda oferit poate avea o pondere importanta. Calculele medii pentru un robinet deschis arata 9-11l/min consum. Deci daca vrei sa faci dus in timp ce se spala vasele la bucatarie, ar fi bine sa cauti o alternativa cu peste 14l/min.

Daca te intrebi unde gasesc centrala termica in condensatie Vaillant la un pret bun alti cumparatori, iti propunem cel mai bine vandut model de pana acum, disponibil la oferte de pret avantajoase in magazinele online.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu