Cea mai buna centrala termica Protherm

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Protherm Ray 18KRO11

 

1.Protherm Ray 18KRO11Iata una dintre cele mai eficiente centrale termice oferite de Protherm, modelul avand o putere termica de 18 Kw. Multumita acestui aspect, modelul este potrivit pentru a incalzi suprafete de pana la 113 metri patrati. Acesta se monteaza pe perete, in apropiere de o priza, avand un randament de 99,5% si incadrandu-se in clasa de eficienta energetica de 3 stele.

Este, totodata, un model foarte usor de intrebuintat, intrucat poate fi ajustat pentru incalzirea prin pardoseala, permite legarea mai multor cazane in cascada, pentru cresterea aportului termic, si poate fi conectat la boilerul ACM extern. Pompa acestuia este prevazuta cu doua viteze, intre care vei putea comuta, si ofera posibilitatea de conectare la distributia monofazica. In ceea ce priveste siguranta in exploatare, afla ca produsul are protectie anti-inghet, iar temperatura maxima pe circuitul de incalzire este de 85 de grade celsius.

Centrala va putea fi utilizata intr-un mod facil si confortabil, aceasta avand un panou de control cu display LED, pe care vor fi afisate temperatura si presiunea din instalatie, precum si masurile de autodiagnosticare (identificarea starilor de functionare incorecte, memorarea mesajelor de eroare). Emite un zgomot redus, de doar 20 dB, are o greutate de 34 KG, iar dimensiunile sunt de 74 x 41 x 31 mm. Produsul are o oferta de pret avantajoasa si vine impreuna cu un certificat de garantie, valabil 36 de luni.

 

 

 

 

 

Protherm Ray 6KRO11

 

2.Protherm Ray 6KRO11Daca esti in cautare de o centrala termica Protherm ieftina si buna, s-ar putea sa iti placa ce are de oferit modelul de fata. Acesta are o putere termica de 6Kw, ceea ce il face a fi potrivit pentru a incalzi suprafete ce au o dimensiune de pana la 38 de metri patrati. Pentru a-ti face o idee in privinta performantelor de care e capabila aceasta centrala electrica, iti spunem ca ofera posibilitatea legarii mai multor cazane in cascada, aceasta fiind o solutie de baza, in cazul in care ti se pare ca nu incalzeste suficient, permite conectarea la o distributie monofazica, precum si conectarea la un boiler ACM extern.

Pompa e prevazuta cu doua viteze, intre care se comuteaza automat. Poate fi actionata in mod facil, multumita panoului de control ce infatiseaza informatii privind temperatura si presiunea din instalatie, si care indica prin LED posibilele probleme care pot aparea la functionarea produsului.

Are o greutate de 34 kg, astfel ca vei avea nevoie de ajutor pentru a o monta pe perete, fiind preferat sa apelezi la o persoana specializata. De asemenea, nivelul de zgomot atins este redus, de doar 20 dB, iar dimensiunile sunt de 74 x 41 x 31 mm. Trebuie specificat si ca, pe langa oferta de pret scazuta, produsul vine si cu o perioada de garantie de 36 de luni.

 

 

 

 

 

Protherm Ray 28KRO11

 

3.Protherm Ray 28KRO11In cazul in care te intrebi care poate fi cea mai buna buna centrala termica Protherm, disponibila in magazinele online, afla ca modelul de fata se bucura de o performanta excelenta. Acesta necesita o investitie mai ridicata, insa daca arunci un ochi pe avantajele oferite, te vei convinge ca isi merita banii. In primul rand, ceea ce impresioneaza la acesta este puterea mare, de 28 Kw, care il recomanda pentru incalzirea unor spatii cu o suprafata de pana la 174 de metri patrati.

Are vas de expansiune incorporat, iar pompa va continua sa utilizeze apa calda din interior pentru inca 4 minute, dupa ce aeroterma electrica a fost scoasa din priza. Asadar, este un dispozitiv economic, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica de 3 stele. De asemenea, pompa e echipata cu doua viteze, si permite comutarea automata a acestora.

Ofera posibilitatea conectarii la distributie monofazica, la un boiler ACM extern, precum si legarea mai multor cazane in cascada, pentru cresterea puterii termice. Are protectie impotriva inghetului, o greutate de 34 kg si dimensiuni de 74 x 41 x 31 mm. La baza acestuia se regaseste panoul de control, prevazul cu LED si butoane simplu de actionat, iar nivelul de zgomot e redus, de 20 dB. Termenul de garantie este de 36 de luni.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune centrale termince Protherm

 

Ghidul cumparatorului

Instalarea unei centrale devine o necesitate, atunci cand vine vorba de confortul termic, al tau si al familiei tale. In plus, cu exceptia costurilor initiale, care implica pretul produsului si pe cel de montare, in timp, utilizarea unui astfel de produs se va dovedi a fi mai economica. Asta deoarece ti se permite sa controlezi temperatura de incalzire, precum si perioadele in care vei utiliza aparatul. In cazul in care esti dispus sa faci o astfel de achizitie, noi iti sugeram sa acorzi atentie produselor din gama oferita de Protherm, care s-a remarcat scotand pe piata unele dintre cele mai eficiente si de incredere modele. Mai jos, gasesti cateva dintre cele mai avizate pareri despre cele mai bune centrale termice Protherm care se gasesc in comert.

A.1 Centrala termica Protherm

 

Producatorul: Prothern a aparut in anul 1991, in Praga. Atunci a scos prima serie de modele de centrale electrice, iar in mai putin de un an acestea au devenit foarte populare. De atunci si pana in prezent, compania s-a extins, fabricand centrale cu condensare si fara condensare, pe gaz, cu incalzire prin pardoseala, iar mai nou, in 2013 au aparut primele variante ce utilizeaza energia solara. In prezent, brandul este unul dintre liderii din domeniu, fiind popular in special in mijlocul si in estul continentului european. Cei mai multi utilizatori au fost atrasi de constructia durabila si de posibilitatile de adaptare ale modelelor, aspecte sustinut de numeroasele facilitati care asigura o buna functionare acestora.

 

Eficienta: depinde de puterea produsului, exprimata in kilowati, precum si de marimea spatiului care se doreste a fi incalzit. In comert, vei gasi modele cu o putere de la 6 Kw, la 28 Kw, iar, de regula, producatorul va oferi informatii in legatura cu randamentul acestora, astfel ca vei sti daca produsul ales de tine va fi util intr-o locuinta restransa, intr-un loc rezidential sau intr-un spatiu cu numeroase camere, bai si bucatarii. Pentru a-ti face o idee, iti spunem ca o centrala de 6 kW, va fi ideala pentru o garsoniera, in timp ce una de 28 Kw va fi in stare sa incalzeasca pana la 180 de metri patrati.

 

Panoul de comanda: este dispus, de obicei, la baza aparatului, iar rolul sau este foarte important, intrucat cu ajutorul acestuia vei putea monitoriza modul de functionare. Acesta poate avea forma unui afisaj cu LED, iar pe suprafata sa vei gasi termostatul de reglaj, butoanele de cuplare a treptelor de putere, precum si led-uri ce semnalizeaza eventuale probleme pe care le identifica si le diagnosticheaza (de exemplu, supraincalzirea). Totodata, acesta afiseaza temperatura si presiunea din instalatie, iar in cazul in care centrala atinge modul de functionare economic, vei fi anuntat (de pilda, daca decuplezi centrala, pompa mai poate functiona cateva minute, pana cand epuizeaza toata caldura continuta de apa din interior, ceea ce duce la scaderea energiei utilizate.)

Celor interesati sa afle unde gasesc centrala termica Protherm la un pret bun, le recomandam sa utilizeze drept sursa Internetul. Magazinele online sunt mult mai bogate in modele, comparativ cu cele conventionale, iar produsul ales de tine iti va ajunge direct la usa.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu