Cel mai bun aparat de aer conditionat Nordstar

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Nordstar CS-51V3A-PB137AE2B inverter 18000 BTU

 

1-nordstar-cs-51v3a-pb137ae2b-inverter-18000-btuCei care cauta cel mai bun aparat de aer conditionat Nordstar 18000 BTU inverter stiu deja ca vor face o alegere inspirata, iar produsul de fata se pliaza exact pe aceste cerinte. Modelul, de tip monospliter, este eficient energetic, avand functie de incalzire (A+) si de racire (A++), pentru care consuma o putere de 1400 W, respectiv 1600W.

Avand o capacitate de racire de 18000 BTU, va da un bun randament intr-un living mai mare, mai ales daca locuinta este bine izolata. Este prevazut cu compresor rotativ (mai performant) marca Hitachi, are functie de auto-restart, functie pentru noapte, de dezumidificare, de dezghetare automata, precum si de ventilare, imprastiind aerul intr-un mod uniform in camera.

Are un zgomot redus, de 65 dB, pentru unitatea exterioara, si de 52 – 56 dB, pentru unitatea interioara. In pachet este inclus kitul pentru montare (traseul frigorific), pentru o instalare mai usoara, iar comanda produsului va fi livrata gratuit.

 

 

 

 

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

 

2-nordstar-cs-32v3a-1c137ay4aAcesta este un produs pe care il recomandam cumparatorilor interesati sa cumpere un aparat de aer conditionat Nordstar 12000 btu, ieftin si bun. Aparatul, care e format dintr-o unitate interioara si una exterioara, va da un randament foarte bun intr-o camera obisnuita de bloc, eficienta crescand daca locuinta are izolatie.

De asemenea, este capabil sa raceasca, consumand o putere de 1080W, si sa incalzeasca (760 W). Asa cum e de asteptat, dispozitivul este dotat cu tehnologia inverter, prin care temperatura este mentinuta constant intre valorile selectate de tine, fara ca aceasta sa se opreasa si sa porneasca periodic.

In felul acesta, se inregistreaza un consum energetic mai redus. Are ventilator, functie de auto-restart, de dezumidificare, de dezghetare automata, precum si mod de functionare nocturn, prin care temperatura din incapere este mentinuta la valorile stabilite de tine. Aparatul este unul silentios (63 dB), vine impreuna cu kitul pentru instalare, precum si cu o garantie de 24 de luni.

 

 

 

 

Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C

 

3-nordstar-cs-25v3a-vb137ay4cIn cazul in care te intereseaza sa investesti intr-un aparat de aer conditionat, care sa fie eficient intr-o camera cu un volum de pana la 30 mc, atunci un model cu o capacitate de 9000 BTU, precum cel de fata, iti poate fi util. Acesta are functie de racire si de incalzire, iar pe langa faptul ca este un produs ieftin, este si economic, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A (la incalzire), respectiv A+ (la racire).

De asemenea, functioneaza pe baza tehnologiei cu inverter, asa ca stii deja ca reducerile de curent se vor resimti la factura lunara. Dinspune de functii de ventilare, de auto-restart, de dezghetare automata, de dezumidificare si de functia sleep.

Aparatul va fi confortabil de controlat, intrucat acesta este echipat cu o telecomanda. Poate lucra la o temperatura ambientala de -15 – 46 °C, este silentios, are cablu de alimentare de 2 m si garantie de 24 de luni.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune aparate de aer conditionat de la Nordstar

 

Ghidul cumparatorului

Un aparat de aer conditionat reuseste sa creeze un climat confortabil in fiecare locuinta, indiferent de anotimp. Daca doresti un model care sa aiba capacitate de racire si de incalzire, si care sa fie si economic, ti le recomandam pe cele din gama Nordstar.

 

 

Aparatele de aer conditionat Nordstar sunt dotate cu tehnologia inverter, cu schimbatoare de caldura eficiente si cu compresoare marca Mitsubishi, Toshiba sau Panasonic.

Acestea sunt modele de perete, de tip monospliter (o unitate exterioara + una interioara) sau multispliter (o unitate exterioara + mai multe unitati interioare). La sistemele inverter, compresoarele dozeaza aerul rece sau cald in functie de inregistrarile de temperatura din locuinta, mentinand-o in intervalul setat de tine. De aceea, conform celor mai avizate pareri despre cele mai bune aparate de aer conditionat Nordstar, acestea au un consum energetic mai redus (se incadreaza in clasele A+ si A++).

Randamentul acestora se calculeaza in functie de capacitatea de racire, exprimata in BTU, iar aparatele au intre 9000BTU (utila in camere cu volum de pana la 30 mc) si 24000BTU (este eficienta in camera si hol sau in doua camere).

Cele mai bune produse au filtru lavabil, functie de dezumidificare (0, 95l/h – 2, 56 l/h), functie sleep (regleaza temperatura pe timp de noapte), flux de aer 3D (transmite curentul de aer in toate colturile incaperii), dezghetare automata, auto-restart (previne pornirea aerului rece imediat dupa ce a fost oprit).

De asemenea, au panou de control si timer pentru 24 de ore, dezghetare automata, iar functionarea e mai silentioasa, datorita ventilatorului cu palete cu suprafata de atac in forma de dinti de fierastrau, ce reduc zgomotul.

 

Internetul e locul unde gasesc aparat de aer conditionat Nordstar, la un pret bun, cei mai multi cumparatori interesati de oferte economice. Dand comanda online, vei putea profita de numeroase reduceri.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu