Cel mai bun boiler Eldom

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Eldom 72268S21

 

1.Eldom 72268S21

Modelul pe care il consideram cel mai bun boiler Eldom de capacitate moderata este acest produs proiectat pentru montajul mural. Pe langa costul, care va fi destul de accesibil ca investitie aproape oricui, remarcam puterea si eficienta la incalzire. Dispozitivul este echipat cu 2 serpentine, ceea ce demonstreaza ca va acumula caldura din trei surse posibile: prin rezistenta electrica, pe baza unei serpentine conectate la o centrala si chiar prin prisma unor panouri solare, daca locuinta ta este dotata cu asa ceva. Cand toate aceste componente sunt folosite activ, vei putea realiza o notabila economie de energie. Cu o putere de 3000W si o capacitate de 120l, aceasta piesa reuseste sa iti ofere apa calda in cel mult 3 ore. Pentru a pastra bazinul cu apa bine izolat, produsul a fost captusit cu spuma poliuretanica de 32mm, evitandu-se pierderile considerabile de caldura. Rezervorul e facut din zirconiu si acoperit cu email, demonstrand rezistenta, dar si durabilitate. Mai putem aminti protectia la inghet si controlul mecanic, ca fiind alte doua functii apreciate de utilizatori.

 

 

 

 

Eldom Green Line

 

2.Eldom Green Line

Pentru cei care doresc sa achizitioneze un boiler Eldom ieftin si bun, avem exemplul perfect, apreciat pe baza costului, dar si prin prisma capabilitatilor demonstrate. Piesa este echipata cu o singura serpentina, iar utilizatorul va decide cu ce sa o conecteze pentru a doua sursa de caldura, in functie de posibilitati. Din moment ce are o capacitate de 80l, se recomanda utilizarea in locuinte cu necesitati relativ limitate de apa calda, numai ca un aspect foarte apreciat demonstraza ca il poti alege si pentru o locuinta de vacanta. Rezistenta de 3000W, in combinatie cu volumul restrans al rezervorului, reuseste sa obtina apa la temperaturi adecvate in numai 1h si 38 de minute, conform testelor. Asta inseamna ca si atunci cand cei 80l au fost epuizati, in mai putin de 2 ore poti avea din nou apa calda. Ca toate produsele Eldom, si acesta este foarte bine izolat si construit, facut din zirconiu cu email si protejat in spuma poliuretanica. Termostatul reglabil, anodul de magneziu si supapa de siguranta asigura, de asemenea, o intrebuintare usoara si fiabila.

 

 

 

 

Eldom Mixt

 

3.Eldom Mixt

Am ales acest boiler Eldom de 200l pentru a-l recomanda in incalzirea economica a apei menajere in cadrul caselor cu nevoi extinse de consum. Aparatul este dotat cu doua serpentine, deci poate obtine energia necesara din nu mai putin de trei surse simultan, daca il conectezi si la centrala, si la panou solar. Rezistenta electrica este de 3000W, dar dat fiind ca produsul are o capacitate atat de mare, incalzirea apei se face in decurs de 4.8 ore. Apreciem constructia solida, ce include bazinul din zirconiu protejat cu email si cu un strat etans de spuna poliuretanica, care asigura pierderi minime de energie termica. In componenta acestei piese intra si un termostat reglabil, care asigura oricarui utilizator posibilitatea de a seta corect temperaturile apei din interior. Anodul de magneziu si protectia la inghet constituie doua elemente de siguranta obligatorii pentru orice astfel de dispozitiv si bineinteles ca nu lipsesc din componenta acestui item. Presiunea asigurata estede 0.6Mpa, ceea ce inseamna ca este mai recomandat pentru locuinte cu un singur nivel.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune boilere Eldom

 

Cand ajungi in situatia de a cumpara un nou boiler sau vrei sa alimentezi cu apa calda o locuinta la tara, unde este foarte posibil sa nu ai acces la o retea de distributie a apei menajere incalzite, va trebui sa iei in considerare foarte bine tipologia piesei pe care te pregatesti s-o alegi. Daca nu ai acces nici la reteaua de distributie de gaze, dar detii o centrala pe lemne, cel mai probabil va trebui sa cumperi un model termoelectric. Acesta poate fi instalat sa incalzeasca apa, consumand energie electrica sau pe baza unei serpentine interne, in care circula apa calda, provenita de pe circuitul de incalzire al centralei. Printre ce mai apreciati producatori de boilere termoelectrice se numara Eldom.

Pentru potentialii cumparatori care prefera sa afle unde gasesc boiler Eldom la un pret bun, am facut o mica schema de achizitie, in care descriem principalele criterii tehnice de selectie.

A

Brandul fondat in 1987 in Bulgaria s-a remarcat, cel putin in ultimii douazeci de ani, in productia de aparate destinate uzului casnic, atat din gama electrice, cat si pe gaze. Pe productia de boilere, Eldom realizeaza o serie foarte extinsa de modele, considerata cea mai diversificatadin toata Europa Centrala. Faptul ca investeste foarte mult in proiectare, post-proiectare si cercetare pe acest domeniu constituie un argument pe care majoritatea clientilor il considera de prim interes. Pe piata online din Romania, ofertele acestei firme sunt foarte populare pe baza costurilor considerate relativ scazute, in raport cu ale altor producatori, alaturi de calitatea certificata.

 

Numarul de serpentine:Doua posibilitati sunt notabile pentru acest parametru: varianta cu 1 serpentina sau un boiler Eldom cu 2 serpentine. Prima alternativa se recomanda in cazul in care preferi sa folosesti energia termica suplimentara provenita numai de la centrala si este mai frecventa in cazul pieselor cu o capacitate limitata, de pana la 80 – 100l. A doua o recomandam celor care detin o locuinta deservita si de panouri solare, caz in care a doua serpentina lucreaza in tandem cu piesele respective sau cu o pompa de caldura. De asemeni, aceasta alegere e mai frecvent specifica pentru piesele cu capacitate de incalzire ridicata, de peste 120l.

 

Volumul de apa incalzit: Produsele Eldom destinate uzului casnic si disponibile mai frecvent pe piata romaneasca pot avea o capacitate cuprinsa intre 80l si 200l. Te vei orienta spre un volum de apa calda adecvat pentru necesitatile de consum. Daca locuinta este utilizata ocazional, in vacante, iar numarul de consumatori este de maxim 2 – 3, atunci te poti multumi cu o posibilitate de incalzire pentru 80l. Daca preferi sa te asiguri ca nu ramai niciodata fara apa calda, in aceasta situatie se potriveste foarte bine si un boiler Eldom de 100l. Pentru familii cu cel putin 4 membri, vom recomanda piese de 120l sau chiar de 200l, cand se consuma zilnic multa apa calda pentru diverse utilizari.

 

Timpul de incalzire: Cu cat este mai extinsa capacitatea boilerului, cu atat mai mare trebuie sa fie si puterea consumata, ca sa poata oferi un rezervor de apa calda plin in mai putin de 3 ore. La un consum de 1500W, in raport cu 100l volum de lichid, apa va fi adusa la temperatura de 65 de grade Celsius in decurs de circa 4 ore. Asta inseamna ca o rezistenta electrica de 3000W va reusi sa incalzeasca o cantitate similara mult mai rapid. Daca sunt active si serpentinele, procesul poate fi usor accelerat.

 

Afland aceste pareri despre cele mai bune boilere Eldom, acum ai la dispozitie si o metoda confortabila de achizitie, caci noi suntem de parere ca ar trebui sa-ti procuri dispozitivul de pe Internet. Pentru a-ti demonstra avantajele, propunem si o lista de oferte, pe care le consideram cele mai populare prin prisma raportului calitate – cost.

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu