Cel mai bun boiler Tesy

Am modificat articolul ultima data pe: 22.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Tesy BiLight GCV503520B11TSR

 

1. Tesy BiLight GCV503520B11TSRTesy BiLight GCV503520B11TSR este cel mai bun boiler Tesy avand in vedere raportul pret/performante. Efectul Piston Effect este asigurat de forma inovatoare a duzei de apa rece, care asigura cu pana la 15% mai multa apa calda.

Puntea termica dintre corpul boilerului si sistemul de prindere din perete a fost eliminata, fapt care a determinat o eficientizare cu pana la 16% a consumui energetic. Indicatorul luminos usor vizibil te informeaza oricand, daca apa este in curs de incalzire sau este pregatita pentru utilizare. Termostatul este usor de folosit, intuitiv, putand fi reglat si de catre persoanele cu deficiente de vedere, gratie proeminentelor care marcheaza diferitele trepte de temperatura.

Dispozitivul incalzeste 50l de apa, find adecvat unei familii cu 2 membri. Puterea de 2000W face ca apa sa fie incalzita intr-un interval de timp relativ scurt: conform producatorului, dureaza mai putin de 90 de minute ca apa sa ajunga la de la 15 la 65 oC. Presiunea de 0,8Mpa este suficienta pentru un apartament de dimensiuni mici sau medii. Clasa de eficienta energetica in care este incadrat este marcata cu C, produsul fiind cel putin satisfacator si din acest punct de vedere.

 

 

 

 

 

Tesy BiLight GCVS804420B11 TSR

 

2. Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSRTesy BiLight GCVS804420B11 TSR beneficiaza de asemenea de efectul Piston prin care o duza din otel inoxidabil patentata Tesy asigura cu pana la 15% mai multa apa calda prin limitarea amestecului cu apa rece.

Sistemul de prindere reduce puntea termica dintre rezervor si perete, asigurand o eficienta energetica superioara, incadrata de producator in clasa C. Boilerul functioneaza pe sistemul serpentina, compatibil cu orice instalatie de incalzire a apei cu circuit inchis.

Flansa cu care este dotat aparatul permite accesul facil la anodul de magneziu care poate fi usor demontat si inlocuit si la grupul electric al boilerului. Dispozitivul este echipat cu un termostat cu reglare usoara, intrerupator on/off cu indicator al modului de functionare (incalzire/mentinere temperatura) si supapa de siguranta. Puterea de 2000W contribuie substantial la incalzirea rapida a volumului de 80l de apa. Luand in calcul toate aceste aspecte se poate afirma ca produsul este un boiler Tesy ieftin si bun, adecvat unei familii de pana la 4 membri.

 

 

 

 

 

Tesy BiLight GCV9S1504420B11 TSRP

 

3. Tesy BiLight GCV9S 1504420 B11 TSRPTesy BiLight GCV9S1504420B11 TSRP este un boiler electric cu volum mare de 150l, potrivit pentru o familie mare sau intr-o gospodarie extinsa.

Produsul beneficiaza de inovatiile Tesy in domeniu, dintre care enumeram efectul Piston pentru o cantitate superioara de apa calda, otpimizarea sistemului de prindere de perete pentru reducerea pierderilor de caldura, incalzirea prin sistemul serpentina, termostatul reglabil cu dimensiuni mari, intrerupatorul on/off cu semnalizare luminoasa, rezistent la apa, anodul de magneziu cu o durata de viata cu peste 50% mai mare si flansa pentru acces facil pentru schimbarea consumabilelor.

Puterea de 2000W permite incalzirea apei pana la 65oC in doar jumatate de ora. Avand in vedere volumul mare de apa incalzit intr-un interval de timp scurt, produsul are un consum superior, fiind incadrat in clasa D de eficienta energetica. Presiunea de 0.8Mpa il face adecvat unui apartament, nu unei case cu etaj. Produsul beneficiaza de o izolatie moderna, de eficienta sporita, din poliuretan de inalta densitate, care reduce pierderile de caldura si, deci, de energie.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune boilere Tesy

 

Ghidul cumparatorului

Obtinerea apei calde prin intermediul unui boiler reprezinta o alternativa mai ieftina decat o centrala termica. Solutia este aleasa fie din motive de costuri, fie in conditiile in care alimentarea cu gaz a unei centrale termice nu este posibila. Alegerea boilerului potrivit pentru locuinta ta trebuie sa tina cont nu doar de pret, ci si de cativa parametrii de functionare importanti.

Tesy este o firma relativ nou aparuta pe piata, daca este sa o comparam cu branduri cu vechimi de peste 50 de ani. Cu toate acestea, performantele sale nu au intarziat sa apara, facilitate fiind de faptul ca tehnologia moderna a fost implementata de echipe de specialisti din domeniul fabricarii aparatelor de incalzit cu experienta inca din 1972. Fiind posesoarea celei mai moderne linii din lume pentru acoperirea cu sticla-ceramica a rezervoarelor de apa ale boilerelor, Tesy reprezinta o reala concurenta in domeniul acesta, aflandu-se macar la acelasi nivel cu alti producatori de renume mondial in domeniul aparatelor de incalzire.

Rugati sa isi exprime propriile pareri despre cele mai bune boilere Tesy, specialistii au luat in calcul urmatorii parametri de performanta:

Tesy BiLight GCV503520B11TSR

 

Capacitatea de incalzire: iti spune care este cantitatea totala de apa pe care o ofera dispozitivul. O familie mica se poate descurca foarte bine cu un boiler de capacitate mica, intre 30 si 50l. Pe de alta parte, daca sunteti un mare consumator de apa calda, daca in familie exista mai multi membri care au nevoie de apa calda la aceeasi ora – spre exemplu dimineata, inainte de a pleca la scoala si la serviciu – un boiler cu o capacitate de 80l s-ar putea sa fie cam la limita inferioara.

 

Indicatorii de performanta: cei mai importanti dintre ei sunt puterea si presiunea. Puterea iti spune in cat timp va ajunge apa la temperatura pe care o doresti. O putere de 1000W este acceptabila pentru un boiler cu o capacitate mai mica de 50l, insa pentru a se incalzi o cantitate mai mare de apa intr-un interval de timp acceptabil este necesara alegerea unui aparat cu o putere de minim 1500W, preferabil 2000W. Pe de alta parte, o putere mare vine la pachet cu un consum mare de energie electrica, asadar si factura la lumina s-ar putea sa creasca semnificativ. Presiunea de functionare iti spune cat de departe poate calatori apa, de la boiler la robinet. Daca ai o casa cu etaj, sau daca distanta de la boiler la baie sau bucatarie este mare, trebuie sa optezi pentru un produs cu o presiune mare de functionare, de peste 0.8Mpa.

 

Functionalitatea: cu cat aparatul suporta mai multe setari, cu atat este mai versatil si mai usor de folosit in asa fel incat sa corespunda cat mai bine cerintelor particulare ale fiecarui utilizator. Timpul de incalzire a apei este un parametru foarte important pentru familiile cu mai multi membri, in care este important ca, odata rezerva de apa calda epuizata, urmatoarea transa sa fie disponibila cat mai curand. Termostatul iti permite sa setezi temperatura apei la cel mai potrivit nivel pentru tine, luand in calcul atat preferintele personale cat si durata pana la atingerea temperaturii respective sau consumul energetic.

Clientii se intreaba adesea unde gasesc boilere Tesy la un pret bun. Raspunsul este:cel mai bun pret se va regasi in magazinele online. Iata cateva variante de asemenea dispozitive care pot fi gasite la preturi extrem de convenabile.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu