Pareri despre Ariston VELIS EVO PLUS 100

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje:

Design plat si format multi-pozitie care il recomanda pentru incaperile mici.

Este un model cu acumulare, cu capacitate de 100 de litri oferita in format cu 2 rezervoare.

Include strat de email cu titan si anod de magneziu pentru protectia anticoroziune.

Panou de control este digital si realizat pe baza de leduri, pentru a economisi energie.

 

Dezavantaje:

Pentru ca este o varianta cu rezervor de capacitate medie spre mare (100litri), va dura ceva mai mult pana cand apa se incalzeste, specificatiile tehnice indicand pana la 170 minute pentru a aduce apa pana la 65oC. Pe de alta parte, sistemul este prevazut cu functie Dus si care reduce timpul de asteptare, necesar pentru a face baie, pana la aproximativ 50 minute, lucrand pe rand cu cele 2 rezervoare.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Aceasta versiune electrica se remarca prin formatul slim, compact, cu design plat, care inseamna o adancime de doar 27.5cm, cu o inaltime de 125.1cm si o latime de 50.6cm, usor de integrat si in baile mai pretentioase la capitolul suprafata disponibila. Nu iti va rapi deci prea mult din spatiul vizual, mai ales ca exteriorul este deschis la culoare. 

 

 

In plus, este un model multi-pozitie, ceea ce inseamna ca iti ofera adaptabilitate maxima la structura camerei in care il vei instala, permitand montarea atat pe verticala, cat si pe orizontala. Se integreaza perfect in baile amenajate in stil modern sau minimalist, dar va face fata la fel de bine si cerintelor de imagine dintr-o incapere ceva mai clasica.

Dupa cum vei observa desigur si din descrierea tehnica detaliata, achizitionand un boiler electric Ariston VELIS EVO PLUS 100 aduci in casa o versiune cu acumulare, fara serpetine, cu 2 rezervoare cu capacitate totala de 100litri. 

Este un nivel recomandat de regula pentru gospodariile de 2 pana la 4 persoane, in functie de cantitatea medie de apa calda utilizata. Structura cu doua rezervoare permite injumatatirea timpului de asteptare pentru situatiile in care te grabesti si te poti descurca fara probleme si cu 50 de litri de apa, cum ar fi de exemplu un dus rapid.

Daca iti pui intrebari legate de durabilitatea unui astfel de produs, iti putem spune ca aceasta varianta tehnica este prevazuta cu cele mai eficiente sisteme de protectie la coroziune. Astfel, interiorul rezervoarelor este acoperit cu strat de email si titan si include anod de magneziu, care reduce impactul electrocoroziunii asupra peretilor acestui recipient care iti asigura volumul necesar de apa calda.

La capitolul usurinta in utilizare, este bine sa stii ca ai la dispozitie panou de control digital care permite urmarirea stadiului in care se afla apa din rezervor, precum si stabilirea parametrilor de lucru. Sub afisajul modern, prevazut cu leduri, pentru a nu consuma inutil energie, se ascunde o functie foarte utila a dispozitivului, si anume aceea de a retine perioadele in care tu si cei din familie folositi apa calda, pregatind-o din timp si economisind astfel energie si timp.

 

Concluzie:

Model performant de boiler electric, cu doua rezervoare si putere ridicata de lucru, prevazut cu sisteme inteligente de gestionare economica a functionarii. Poti face dus in 50 de minute, dispozitivul se adapteaza la stilul tau de viata pentru a reduce consumul de energie si include sisteme de protectie eficiente, care asigura o durata lunga de utilizare.

 

 

 

Lasa un comentariu

2 Comentarii

Lucian

July 9, 2021 at 8:27 pm

După nici 9 luni de la achiziționare a început să fie pom de Crăciun. Toate beculetele pâlpâie și nu mai face nimic. Își revine când vrea el și cat vrea el.

Raspunde
                                   
Team DrDeco

July 14, 2021 at 1:35 pm

Buna, Lucian,

Multumim mult pentru feedback!

Ai incercat sa beneficiezi de garantie? Se poate rezolva cumva?

Raspunde