Pareri despre Honeywell Y87RFC

Am modificat articolul ultima data pe: 29.02.24

 

Avantaje:

Este un model wireless cu posibilitatea de conectare la Internet si gestionare de la distanta.

Termostatul este livrat impreuna cu modulul de comunicatii necesare pentru conexiunea wi-fi.

Ofera distanta de transmisie de pana la 25m in interiorul casei.

Permite reglarea temperaturii de la nivelul display-ului integrat si prin telefon sau tableta.

 

Dezavantaje:

Honeywell Y87RFC este o varianta de termostat conceputa pentru gestionarea unei singure zone, deci daca ai nevoie de o optiune care sa iti permita sa controlezi distinct parterul si mansarda casei, nu este cel mai potrivit produs pentru tine. Ofera insa control eficient, de la distanta, pentru apartamentele standard si cei care doresc sa mentina aceeasi temperatura in toata locuinta.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Daca iti doresti sa poti gestiona functionarea centralei termice de la distanta, indiferent ca vorbim despre controlul tocmai de la birou, sau din confortul canapelei din sufragerie, cand nu vrei sa te ridici pentru a creste sau reduce gradele din incapere, Honeywell Y87RFC poate fi una dintre solutiile cele mai bune pentru casa ta. Se conecteaza usor la reteaua de Internet a locuintei, si, cu ajutorul aplicatiei dedicate, care poate fi descarcata gratuit, permite setarea parametrilor de functionare direct de pe telefon, tableta sau chiar laptop.Spre deosebire de modelele standard, acest produs vine insotit de un modul de comunicatii, cu antena integrata, care permite realizarea si mentinerea conexiunii la Internet. Este un dispozitiv de dimensiuni reduse, pe care il poti aseza oriunde doresti. Acesta nu necesita montaj, ci doar activare, pentru a putea fi folosit si conectat cu termostatul.

Daca prin Internet, tu poti comunica cu dispozitivul de la orice distanta, cand vine vorba despre conexiunea dintre termostat si receptorul montat la centrala, este bine sa stii ca trebuie sa respecti o distanta maxima de pana la 25m, pentru a asigura o calitate buna a receptiei. In termeni mai specifici, incearca sa pozitionezi senzorul astfel incat intre el si receptor sa nu se afle mai mult de doi pereti din beton.

La capitolul modalitate de control a functionarii, acest model de termostat iti propune doua variante de actiune. Poti folosi aplicatia de pe telefon sau tableta, care iti ofera mai multe optiuni de personalizare a parametrilor tehnici, sau, poti modifica temperatura direct de la nivelul unitatii cu senzor, care include si meniu de control. 

Vorbim in acest caz despre un dispozitiv cu format rotund, minimalist, fara butoane, care include rozeta circulara ce permite modificarea valorii temperaturii setate atunci cand vrei sa faci doar acest gest simplu. 

Display-ul este digital, de tip LCD, si afiseaza permanent: temperatura din incapere, un simbol sub forma de flacara, care iti indica perioada in care centrala primeste semnal de activare a incalzirii, si o iconita care semnalizeaza calitatea semnalului wi-fi. Dispozitivul se fixeaza la nivelul peretelui, avand dimensiuni reduse si un format discret.

 

Concluzie

Desi nu este tocmai ceea ce se numeste termostat smart, Honeywell Y87RFC iti ofera tot ce ai nevoie pentru a gestiona, eficient si de oriunde, temperatura din locuinta. Poate fi instalat pe orice model de centrala termica, indiferent de brand, si adauga casei un sistem de gestionare termica, performant si util, care permite economisirea facila pe timp de iarna si este usor de montat si folosit.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu