Pareri despre Salus iT500

Am modificat articolul ultima data pe: 29.02.24

 

Avantaje:

Sistem ce permite controlul online, de la distanta, cu ajutorul telefonului sau calculatorului.

Poti folosi programe prestabilite si personalizate de incalzire.

Este usor de instalat si folosit.

Poate fi utilizat pentru o varietate de modele de centrale termice.

Include functie de protectie la inghet.

 

Dezavantaje:

Este o versiune mai scumpa decat alte produse la care poti apela, deci cantareste cu atentie avantajele si decide daca functiile oferite justifica bugetul alocat, tinand cont de conditiile de utilizare a centralei. Ti-l recomandam ca optiune in special daca pleci frecvent in delegatii sau mini-vacante de weekend si centrala este uitata frecvent pe modulul de functionare folosit cand esti acasa.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Salus iT500 se numara printre modelele de termostate bune pentru cei care au nevoie de posibilitatea de a controla sistemul de incalzire de la distanta. Include tehnologie care permite conexiunea wireless (868MHz) la reteaua de Internet pe care o folosesti in locuinta. 

Aplicatia care asigura gestionarea poate fi descarcata usor din Google Play si iti ofera posibilitatea de a controla parametrii de functionare de la birou sau chiar si atunci cand pleci in vacanta. Daca nu vrei sa folosesti telefonul, tableta sau laptopul, poti regla parametrii de baza si de la display-ul cu touchscreen, cu dimensiuni generoase si usor de folosit.

Dispozitivul include programe prestabilite la care poti apela, daca vrei sa reglezi rapid modul de functionare a sistemului de incalzire. Poti, de asemenea, sa iti definesti si propriile tale programe, stabilind temperaturi diferite pe zile, in functie de orarul tau si al familiei.

Unitatea cu senzor si display poate fi montata pe perete, fiind prevazuta cu componentele necesare fixarii, sau asezata pe un suport orizontal, indiferent ca este vorba despre o masa, un birou sau un raft. Designul este unul modern, minimalist, usor de integrat in atmosfera oricarei incaperi. 

Nu uita ca, spre deosebire de alte variante, acest produs este insotit de un modul cu antena care intermediaza conectarea la reteaua de Internet. Pentru instalarea receptorului la centrala ai la dispozitie manual tehnic cu toate detaliile necesare si accesoriile care asigura fixarea sigura si conectarea.

Iti recomandam sa optezi pentru acest model de termostat, daca ai nevoie de o optiune universala, compatibila cu o varietate de centrale termice. Il poti instala pe dispozitive produse de marcile Ariston, Bosch, Beretta, Ferroli, Buderus, Wiessman, Vaillant, Riello, Saunier Duval etc. fara a-ti face griji legate de compatibilitate.

Ca majoritatea variantelor performante de termostate, si Salus iT500 ofera functie de protectie anti-inghet, care asigura o temperatura ambientala sigura pentru instalatia termica. Iti mai ofera, in plus, alerte cu geo-locatie, reminder pentru perioada de vacanta, dar si posibilitatea de a opta intre a gestiona incalzirea intr-o singura zona, a imparti locuinta in doua zone de incalzire sau a controla o zona de incalzire plus sistemul de apa calda menajera.

 

Concluzie

Chiar daca vei cumpara Salus iT500 la pret ceva mai mare decat al altor optiuni, este bine sa stii ca te vei bucura de un design placut, cu display usor de gestionat si functii disponibile de la distanta, prin Internet. Permite lucrul cu unaa sau doua zone de incalzire si, optional, si controlul apei calde menajere, fiind un model conceput pentru locuinte moderne si persoanele care petrec mult timp departe de casa.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu