Pareri despre Salus RT310RF

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje:

Include display LCD luminat.

Este prevazut cu mod Sleep si alte functii utile.

Nu este limitat, ca si compatibilitate, la un anumit brand de centrala termica.

Producatorul ofera garantie pentru 5 ani de utilizare.

Se instaleaza si se utilizeaza usor, chiar daca nu esti familiarizat cu tehnologia.

Design placut, modern, cu mobilitate sporita.

 

Dezavantaje:

Modelul de termostat Salus RT310RF face parte din categoria optiunilor care nu ofera posibilitatea de definire a unor programe prestabilite de functionare, ceea ce inseamna ca orice modificare a parametrilor de functionare trebuie facuta manual si direct, de la nivelul unitatii mobile. Pe de alta parte, simplitatea gestionarii il recomanda pentru cei care au nevoie de un dispozitiv accesibil, care sa ii ajute sa gestioneze eficient centrala termica.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Iti recomandam aceasta versiune, daca planuiesti sa amplasezi unitatea de control intr-un spatiu mai putin luminat sau vrei sa poti gestiona usor temperatura in timpul noptii, fara a fi nevoie sa aprinzi becul sau veioza pentru a avea vizibilitate. Display-ul nu consuma mult, deci cele doua baterii nu vor fi prea afectate de aceasta caracteristica functionala, oferind o durata de viata comparabila cu cea a versiunilor fara lumina.La categoria functii utile, iti pune la dispozitie mod Sleep, pentru perioada de vara, care permite dispozitivului sa economiseasca energie fara a fi complet oprit. Functia anti-inghet previne scaderea temperaturii mediului mai jos de 7 grade Celsius sau alta valoare setata de tine, astfel incat centrala sa fie in siguranta.

Daca pleci de acasa in timpul iernii, este deci bine sa lasi unitatea de control in aceeasi incapere cu centrala sau in camera cea mai expusa la scaderea temperaturii exterioare.

Te vei intelege bine cu acest model daca ceea ce cauti este un termostat de centrala universal, care nu este conceput neaparat pentru un anumit brand, si poate fi folosit cu orice marca.

Unul dintre avantajele oferite de acest produs este garantia de 5 ani de zile, mai mare decat media optiunilor disponibile la un pret similar. Este deci o varianta conceputa sa dureze si sa iti ofere functionare eficienta si durabila, fara a avea nevoie prea curand de inlocuire sau reparatii.

Termostatul este format din doua unitati: receptor si unitate de control, cu senzori. Receptorul se instaleaza usor la nivelul centralei, urmand instructiunile incluse in manualul tehnic al produsului, fara a necesita prea multe unelte sau cunostinte tehnice. Pentru siguranta, poti insa apela si la specialistul care iti verifica de obicei centrala.

Unitatea de control este alimentata de baterii, si deci mobila, in limita a 60m in spatiu deschis, sau mai putin, in interiorul locuintei. Include suport care permite asezarea pe birou, masa, comoda TV sau raft, astfel incat sa ai mereu dispozitivul la indemana si sa il poti aseza in cel mai bun loc pentru monitorizarea temperaturii. Designul este unul modern, discret, usor de integrat in imaginea incaperii.

 

Concluzie

Daca ceea ce cauti este un termostat cu format placut si meniu usor de folosit, care sa te ajute sa gestionezi facil modul de functionare al centralei termice si sa fie disponibil la un pret rezonabil, Salus RT310RF este modelul potrivit pentru tine, oferind durabilitate si functii de baza foarte utile.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu