Pareri despre Logictherm C3RF

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje:

Design simplu, care permite utilizarea facila si intuitiva, chiar si de catre persoanele in varsta.

Compatibilitate ridicata cu o varietate de sisteme de incalzire.

Raza de actiune potrivita pentru case si apartamente mari.

Poate fi folosit pentru orice marca de centrala.

Se monteaza usor si permite controlul temperaturii din orice incapere.

 

Dezavantaje:

Unele produse din aceasta serie au un decalaj de 1 – 2 grade la detectia temperaturii din incapere, de care va trebui sa tii cont atunci cand setezi nivelul termic dorit. De asemenea, este bine sa stii ca nu este un model programabil, deci va trebui sa modifici manual gradele setate cand pleci de acasa la serviciu si cand te intorci, daca vrei sa faci economie.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Acest model de termostat de camera se numara printre versiunile concepute pentru a oferi o interfata usor de folosit. Include display digital generos, fara iluminat, dar cu afisaj prevazut cu caractere facil de citit de la distanta, si doua butoane mari, cu ajutorul carora navighezi rapid si intuitiv meniul dispozitivului, pentru a seta parametrii doriti de functionare.La fel de important este faptul ca, intr-un mod simplu si eficient, acest termostat te ajuta sa controlezi de la distanta o varietate de dispozitive de climatizare, de la clasica centrala termica, si pana la radiatoare electrice, ventilatoare, aeroterme, aparate de aer conditionat, convectoare electrice si panouri radiante.

La capitolul raza de actiune, iti putem spune ca permite o distanta de comunicare, intre receptor si senzor, de pana la 50m, daca vorbim despre un spatiu deschis, fara pereti care sa se interpuna, si de pana la 30m, in cazul in care montajul se realizeaza intr-o locuinta standard, cu pereti despartitori. 

Este bine sa iei totusi in considerare si materialul din care sunt confectionati, pentru ca, de exemplu, lemnul folosit pentru constructia unei cabane va afecta altfel semnalul fata de betonul mult mai dens.

Daca iti faci griji ca marca dispozitivului nu este aceeasi cu a centralei tale, nu este cazul. La caracteristicile Logictherm C3RF, in manual, dar si in prezentarile furnizorilor, se precizeaza ca acest produs face parte din categoria celor universale. Il poti asadar cupla cu centrala, indiferent de firma care a realizat-o, si il poti pastra pentru urmatoarea, daca la un moment dat este cazul sa schimbi dispozitivul de climatizare.

Montajul se face suficient de simplu pentru a nu avea nevoie, in general, de ajutor profesional. Manualul tehnic include toate detaliile necesare instalarii, cu o prezentare grafica ce contine elemente legate de conexiunile electrice pe care trebuie sa le faci. 

Senzorul este mobil, alimentat cu baterii, deci il poti aseza oriunde doresti, si este livrat impreuna cu suport pentru masa sau birou, dar si componenta care permite montarea pe perete. Il vei avea astfel mereu la indemana, pentru a verifica temperatura si a o modifica, daca este cazul, si il poti muta dintr-o incapere in alta oricand doresti. 

 

Concluzie

Este un model simplu si eficient, usor de montat si setat, cu display digital si panou de comanda mecanic. Il poti instala la aproape orice sistem de climatizare, indiferent de marca, la casa sau la bloc, pentru a controla automat modul de functionare si a face economie la facturile lunare de utilitati.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu