Pareri despre Logictherm C7

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.24

 

Avantaje:

Poate fi utilizat pentru o varietate de sisteme de climatizare.

Este un model universal, compatibil cu majoritatea versiunilor de centrale termice.

Designul include taste mari, usor de folosit si display cu lumina.

Integrarea in sistemul de incalzire reduce consumul cu pana la 30%.

Varianta moderna, usor de folosit.

 

Dezavantaje:

Logictherm C7 RF se numara printre versiunile care nu iti ofera posibilitatea de a gestiona functionarea centralei de la distanta prin Internet, functie apreciata de persoanele obisnuite sa poata controla dispozitivele din locuinta de pe telefon. Iti asigura insa posibilitatea de a programa parametrii de functionare pentru intreaga saptamana, pentru a optimiza consumul zilnic.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Dupa cum vei afla cu siguranta parcugand descrierea detaliata a acestui model de termostat digital, vorbim despre o varianta tehnica ce poate fi folosita pentru a gestiona eficient functionarea centralelor termice, dar si a panourilor radiante, a aerotermelor, convectoarelor electrice, instalatiilor de aer conditionat si chiar a ventilatoarelor.Este, in plus, o versiune universala, ceea ce inseamna ca poti instala termostatul pe aproape orice tip de centrala, indiferent de marca producatorului, asigurand acelasi nivel de performanta.

La capitolul design, ai de-a face de aceasta data cu un model conceput pentru a fi usor de folosit indiferent de varsta utilizatorului si nivelul de familiarizare cu produsele electronice. Panoul de control include doua taste mari, care te ajuta sa navighezi facil meniul si sa alegi optiunile potrivite pentru necesitatile termice ale locuintei. 

In plus, display-ul este unul incapator, cu cifre usor de citit, care include ceas digital si iti arata permanent ce program de functionare ai ales. Iti reamintim ca este un model programabil avansat, care iti ofera posibilitatea de a defini profilul termic pentru fiecare zi a saptamanii, astfel incat sa economisesti din costurile de incalzire, fara a renunta insa la confortul cu care esti obisnuit.

Integrarea unui astfel de termostat in sistemul de incalzire iti poate aduce, conform studiilor realizate,  economii de pana la 30% din totalul facturilor implicate de incalzirea casei, mai ales daca locuinta este izolata bine, limitand eficient pierderile de caldura.

Primesti Logictherm C7 cu manual de utilizare, care iti explica in pasi clari si usor de inteles, cum anume se monteaza si se foloseste corect acest dispozitiv. Este o varianta moderna, gandita pentru a executa functii complexe, oferind insa o interfata simplu de gestionat. In plus, este un model fara fir, ceea ce inseamna ca il poti amplasa oriunde doresti in locuinta, fara a mai fi limitat la proximitatea zonei de instalare a centralei termice. 

Il poti instala pe perete, daca esti sigur ca doresti un senzor fix, sau il poti purta dupa tine, cand te muti dintr-o incapere in alta, pentru a folosi spatiul in care te afli ca punct de reper pentru reglarea temperaturii.

 

Concluzie

Termostat digital, din categoria optiunilor fara fir, care ofera posibilitatea de a mentine in mod automat si eficient o temperatura constanta in locuinta, facand in acelasi timp economie. Este un model usor de folosit, prevazut cu display iluminat, taste mari si meniu intuitiv, toate incadrate intr-un design fara cablu, care ofera mobilitate sporita.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu