Pareri despre Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2

Am modificat articolul ultima data pe: 21.05.24

 

Avantaje:

Model de centrala termica in condensare, cu randament de pana la 109%.

Functioneaza silentios, generand pana la 36dB.

Pune la dispozitie suficienta putere pentru locuinte de pana la 190mp.

Asigura un debit de apa calda de 12l/min.

Include panou digital si meniu intuitiv pentru utilizare facila si eficienta.

 

Dezavantaje:

Pentru ca este o varianta de putere ridicata, conceputa pentru spatii de dimensiuni mari, ce poate fi utilizata atat la bloc, cat si la casa, cu sistem de lucru in condensare si elemente componente de calitate, acest produs este disponibil la un cost ceva mai ridicat decat al altor optiuni catre care te-ai putea orienta.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2 este o varianta de centrala termica cu gaz conceputa pentru a oferi incalzire eficienta, cu consum redus. Face parte din categoria sistemelor termice in condensare, capabile sa lucreze cu un randament de peste 100% (in acest caz, un nivel normat de 109%), reducand astfel cantitatea de gaze naturale necesare pentru a asigura confortul in locuinta.

 

 

Pentru ca centrala se numara printre produsele care raman in functiune in timpul noptii, este foarte important sa fie suficient de silentioasa pentru a nu-i trezi pe cei cu somnul usor. La fel de mult iti influenteaza insa confortul sonor si in timpul zilei, in orele petrecute in bucatarie. Iata de ce, cei 36dB reprezentand nivelul maxim la care ajunge aceasta versiune tehnica, sunt un plus ce merita avut in vedere.

Se numara de asemenea printre modelele concepute pentru locuintele spatioase, indiferent ca vorbim despre apartamente mari sau case cu sau fara etaj. Are o putere de 24kW, suficienta in acest caz pentru a incalzi cu usurinta pana la 190mp, intrand in stand by in ritmul normal.

Debitul de apa calda pe care il poate oferi o centrala conditioneaza numarul de consumatori care pot fi deserviti in acelasi timp si volumul de apa care ajunge la utilizator. Tinand cont ca debitul mediu la un robinet standard este de aproximativ 7litri/minut, poti fi sigur ca aceasta centrala iti asigura fluxul de care ai nevoie sub dus, chiar daca cineva mai spala vase pe undeva prin casa, in acelasi timp.

Designul este modern si elegant, cu fixare pe perete, iar panoul de control include afisaj digital, cu cifre mari, usor de citit si de la distanta. Poti alege rapid intre folosirea centralei pentru incalzire sau doar pentru apa calda menajera, apeland la butoanele din imediata apropiere a ecranului, iar urmarind indicatiile manualui de utilizare vei putea seta usor temperatura dorita si alti parametri necesari functionarii. Include functie anti-inghet care protejeaza instalatia, pornind automat centrala atunci cand apa din circuit scade sub temperatura minima admisa.

 

Concluzie:

Este o varianta de centrala termica eficienta, alimentata cu gaz si prevazuta cu sistem de functionare in condensare, care asigura suficienta putere pentru a permite incalzirea in locuinte de dimensiuni mari. Ofera apa calda necesara confortului zilnic si este usor de montat, intretinut si folosit, datorita panoului de control intuitiv si afisajului cu caractere de dimensiuni mari.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu