Pareri despre centrala termica Ariston Cares Premium 24 EU

Am modificat articolul ultima data pe: 30.10.20

 

Avantaje:

Include afisaj digital si meniu intuitiv, usor de folosit.

Model cu greutate redusa, usor de instalat.

Este prevazuta cu protectie anti-inghet.

Asigura incalzire instant a apei menajere, fara timpi de asteptare.

Design elegant de inspiratie italiana.

Pachetul include si kitul de evacuare a gazelor arse necesar pentru functionare optima.

 

Dezavantaje:

Pentru situatia in care nu o montezi langa chiuveta, pentru a elimina lichidul rezultat prin condens, vei avea nevoie de un recipient in care sa se poata colecta apa eliminata de orice centrala termica in condensare. Recuperatorul de aluminiu din interior este expus la depunerile de calcar si dificil de curatat, reducand din durata de viata si performantele aparatului.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Pentru utilizare cat mai facila si gestionarea rapida a parametrilor de lucru, designul include afisaj digital cu lumina albastra si aspect placut. Meniul este intuitiv, cu butoane mecanice usor de identificat, care permit setarea temperaturii si parcurgerea optiunilor disponibile.

 

 

Cantareste doar 32kilograme, semnificativ mai putin decat alte versiuni, fapt ce face ca acest model sa fie ceva mai usor de instalat si sa puna mai putina presiune pe zidarie. Are dimensiunile de 74.5 x 40 x 31.9cm, fiind usor de incadrat si in locul vechii centrale si intr-un spatiu nou de amplasare.

Protectia anti-inghet, inclusa printre functiile oferite, asigura o rezistenta mai buna a aparatului in perioadele geroase de iarna si in cazurile in care este expusa accidental la temperaturi care coboara sub zero grade.

Se numara printre versiunile de centrale pe gaz, care pot asigura incalzirea rapida a apei menajere, cu timp de asteptare de cateva secunde. Ofera un debit cuprins intre 9.4 si 13.1litri pe minut, in functie de temperatura pe care o astepti. Astfel, pe timpul verii, cand afara este cald si ai nevoie sa faci dusuri mai frecvente si mai racoroase, cu apa pana la 25oC, ai la dispozitie debitul maxim. 

Cand ai nevoie de 35oC, vei putea folosi pana la 9.4litri pe minut. Este bine sa tii cont de aceste informatii, mai ales daca locuiesti intr-o casa cu mai multe persoane, ceea ce inseamna consum mai mult de apa calda in acelasi timp.

Designul aparatului este unul de inspiratie italiana, cu linii curbe, elegante si atentie la detalii, care transforma un produs utilitar, intr-un adaos placut de imagine in locuinta ta. Culoarea este alba, clasica, usor de potrivit atat in baie, cat si in bucatarie, mai ales daca ai optat pentru electrocasnice cu exterior similar in cazul frigiderului sau masinii de spalat.

Pentru ca acest tip de centrala functioneaza cu sistem special de eliminare a gazelor arse, in acest caz, aceste elemente sunt comercializate impreuna cu produsul principal, creand astfel o versiune completa, gata de a fi pusa in functiune si folosita dupa necesitati.

 

Concluzie:

Se numara printre produsele care te vor impresiona prin aspectul elegant si atentia la detalii, fiind in plus disponibil impreuna cu accesoriile necesare punerii in functiune. Centrala poate fi utilizata pentru apartamente de dimensiuni medii si mari si asigura apa cald menajera in sistem instant, fara perioade lungi de asteptare.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments