Pareri despre Ariston Cares Premium 24 EU

Am modificat articolul ultima data pe: 22.09.20

 

Avantaje:

Este o centrala cu putere ridicata, disponibila la un pret accesibil.

Face parte din categoria optiunilor care pregatesc apa calda instant si asigura un debit de 9.4litri.

Include sistem de functionare in condensare, pentru un randament bun, de pana la 108%.

Designul este de inspiratie italiana, cu linii curbe si forme elegante.

Pe lista functiilor oferite se afla si protectia anti-inghet.

 

Dezavantaje:

Daca esti in cautarea unui model silentios, este bine sa stii ca aceasta versiune genereaza pana la 50dB, incadrandu-se la nivelul mediu in ceea ce priveste zgomotul produs in timpul functionarii. Este in general comercializat fara kitul de evacuare a gazelor arse, care este doar in unele cazuri inclus ca bonus sau parte a unui pachet promotional.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Comparativ cu alte versiuni existente pe piata, Ariston Cares Premium 24 EU este o optiune potrivita pentru cei care cauta o centrala termica pentru apartamente mari sau case, cu suprafata de pana la 170 – 180mp, la un pret accesibil. Pune la dispozitie o putere de 24kW care face fata usor atat cerintelor impuse de instalatia de incalzire dintr-o locuinta incapatoare, cat si celor generate de reteaua de apa calda menajera.

Incalzeste apa instant, ceea ce inseamna in primul rand, dimensiuni reduse, si in al doilea rand, accesul la apa calda fara timpi de asteptare. In ceea ce priveste cantitatea de apa pe care o ai la dispozitie in timpul utilizarii dusului sau robinetelor, este vorba in acest caz de un debit de 9.4litri/minut, suficient pentru a asigura un volum potrivit pentru 1 sau 2 puncte de consum folosite in acelasi timp.

 

 

Se numara printre variantele tehnice care apeleaza la sistemul de functionare in condensare, asigurand un randament mai bun al folosirii gazelor si costuri mai mici de exploatare decat versiunile clasice. Modelul poate ajunge la o eficienta de pana la 108%, in anumite conditii de utilizare cu care iti recomandam sa te familiarizezi cu ajutorul informatiilor incluse in manualul tehnic.

Pe lista avantajelor oferite de aceasta versiune de centrala termica se numara si designul clar si curat, cu carcasa definita in linii curbe si panou de control discret, cu butoane ovale si rotunde, care se incadreaza perfect in profilul delicat al produsului. 

Aparatul are inaltimea de 74.5cm si adancimea de doar 31.9cm, fiind asadar usor de integrat chiar si in camerele de toaleta limitate ca dimensiune, in care nu ocupa prea mult din spatiul util. Se potriveste perfect atat in baile clasice, in care reprezinta o prezenta discreta, cat si in cele moderne sau minimaliste, unde capata o personalitate proprie.

Este prevazuta, bineinteles, cu functie anti-inghet, care previne situatiile neplacute in care apa ajunge sa inghete in tevi, pentru ca ai evaluat gresit condiiile meteo cand ai plecat in vacanta. Aceasta optiune porneste automat incalzirea, in momentul in care apa din instalatie coboara sub temperatura considerata acceptabila si sigura (7oC).

 

Concluzie:

Produs eficient si accesibil, potrivit pentru cei care cauta centrale termice bune la preturi ceva mai rezonabile, calibrate pentru a putea asigura confortul termic si apa calda menajera in locuintele spatioase. Este usor de instalat si folosit, nu ocupa mult spatiu si este un sistem termic in condensare, menit sa iti asigure randament bun si consum redus.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments