Alaturati-va noii platforme online Anmar Decor si beneficiati de oferte la toate produsele !

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Anmar Decor este un brand românesc, creativ, inovator și de încredere, în domeniul perdelelor și draperiilor. Focusat pe nevoile clienților, Anmar Decor lansează propria platformă online – www.anmardecor.ro, un loc în care toate produsele din portofoliu sunt accesibile la doar un click distanță. În perioada 1-10 februarie, toate produsele comandate online vor avea o reducere de -15%.

Anmar Decor nu oferă doar o selecție diversă de produse de înaltă calitate, dar se străduiește și să rămână în fruntea tendințelor de design. Platforma își actualizează în mod regulat inventarul pentru a încorpora cele mai recente stiluri, culori și inovații din lumea decorului interior. Clienții pot explora diverse opțiuni, pot găsi inspirație prin colecții curate și pot lua decizii informate pentru a îmbunătăți estetica spațiilor lor de locuit.

Interfața ușor de utilizat asigură o experiență de navigare perfectă, permițând clienților să navigheze fără efort prin diferite categorii și să găsească articolele perfecte pentru a le completa casele. Angajamentul Anmar Decor se extinde dincolo de simpla vânzare a produselor; este dedicat creării unei comunități de pasionați de design, oferind sfaturi valoroase, perspective și inspirație prin bloguri și forumuri interactive de pe site.

Indiferent dacă sunteți un designer de interior experimentat sau un proprietar de case care dorește să vă reîmprospăteze spațiul de locuit, platforma online Anmar Decor este o resursă cuprinzătoare pentru toate nevoile dvs. de decor. Explorați posibilitățile și transformați-vă spațiul prin intermediul lumii Anmar Decor.

Această platformă online, modernă și ușor de navigat, reflectă angajamentul Anmar Decor de a oferi clienților săi o experiență de cumpărături excepțională, accesibilă de oriunde și oricând. Cu o gamă variată de produse, de la perdele elegante, draperii blackout, sisteme de prindere automate, până la rolete și rulouri exterioare, website-ul este destinația perfectă pentru cei care caută acest gen de produse în amenajările interioare.

“Suntem extrem de încântați să ne extindem prezența online printr-o platformă care reflectă calitatea și stilul produselor noastre. Clienții noștri sunt din toate colțurile țării și de multe ori le era greu să ajungă la noi, suntem siguri că prin anmardecor.ro le va fi mult mai ușor să comande ce au nevoie. În plus, în tot procesul de achiziție ei au suportul nostru pentru a fi siguri că produsele se potrivesc perfect în amenajările lor”, a declarat Anamaria Constantinescu, owner-ul Anmar Decor.

Pe lângă reducerea specială de lansare, Anmar Decor oferă consultanță personalizată și suport clienților pentru a asigura cea mai bună alegere a produselor conform nevoilor și stilului individual. În plus, la fiecare achiziție, utilizatorii platformei online au posibilitatea de a solicita servicii conexe precum – achiziția perdelelor și draperiilor la metru linar sau la o dimensiune customizată, numărul de bucăți în funcție de cum este împărțită perdeaua, rejansă simplă, special creată pentru galerie sau capse (inele).

Vă invităm să descoperiți noua platformă online Anmar Decor și să profitați de oferta specială de lansare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.anmardecor.ro.

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu