Arhitectul care îţi amenajează baia remote și ţi-o trimite acasă, în pachet

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Ca să te apuci de renovat baia poate fi o adevărată aventură: trasat idei, căutat meşteri (care, de cele mai multe ori, nu sunt disponibili exact când ţi-ai luat tu concediu ca să te apuci de şantier), research pe Pinterest şi în revistele de specialitate, drumuri dus-întors prin depozitele de bricolaj, sunat prieteni şi rude pentru ca “tu cum ai asortat gresia cu faianţa” sau “îmi place cum arată baia ta” şi multe, multe astfel de tatonări de teren (devii un adevarat Colombo al “băilor la modă”).

Dacă ai noroc, găseşti cam tot ce te interesează dar cu un preţ plătit prea scump, cred: eşti epuizat, chiar înainte de a începe treaba!

Pentru că în 99% din cazuri se întâmplă cam acelaşi lucru şi se părea că nu există ieşire din această roată de veveriţă, un arhitect, Alex Petrea, cu o experienţă de peste 14 ani în branşă, experienţă câştigată direct pe şantier, dar şi în interiorul locuinţelor, format ca expert şi în renovarea băilor de apartament a imaginat soluţia acestor probleme: baielapachet.ro!

 

Ce e baie la pachet?

Baielapachet.ro nu este un magazin sau depozit unde găsești materiale de construcţii şi obiecte sanitare necesare unei băi de apartament funcționale, ci este un serviciu care îţi oferă… libertate! Şi bucurie! Şi plăcere! El este omul care îți face baia vedetă!

Dacă intri pe site-ul www.baielapachet.ro descoperi un adevărat mall al băilor. Găsești o colecţie premium de băi gata de montaj cu tot ce este necesar, din care tu poţi alege modelul de baie care simţi că ţi se potrivește. 

Fondatorul acestui megaproiect a mers mai departe şi a adus ceva ce este de-a dreptul inovativ pe piaţa din România: “baia remote”-  baia proiectată și construită de un arhitect expert, pe care o comanzi online! 

Dacă tu îţi faci acasă toate măsurătorile poţi lua legătura cu Alex şi el va desena, proiecta, construi împreună cu echipa lui, baia pe care tu o doreşti. Ca să îţi fie şi mai uşor, poţi cere consiliere din partea echipei baielapachet.

Îl inviţi pe Alex în baia ta şi de acolo, eşti pe mâini sigure: totul va fi conceput, desenat, proiectat şi măsurat exact şi deja se poate face comanda băii favorite.

Alex Petrea, arhitectul care are deja desenată o baie mică perfectă pentru tine

În urma comenzii şi plăţii tale online, toată echipa baie-la-pachet se pune în mişcare şi îţi crează baia. 

Astfel, după doar 4 săptămâni, vei primi acasă, într-un singur transport, o mulţime de colete cu tot ce este necesar ca baia ta să fie funcţională dar şi modernă şi în trendurile vremii. 

Să comanzi o baie la pachet înseamnă să primeşti acasă toate materialele de care ai nevoie, chiar şi piesele de mobilier, plus hidroizolaţie, amorsă, faianţă şi lista poate continua. 

Datorită faptului că totul este proiectat şi susţinut de un arhitect expert în construcţia băilor de apartament poţi fi 100% sigur că toate piesele se potrivesc între ele exact ca într-un joc de puzzle. 

Şi mai mult, poate chiar cel mai important, este faptul că te încadrezi în bugetul iniţial fără costuri suplimentare și nu rămâi cu materiale pe cap dar nici nu mai trebuie să suplimentezi cu altele.

Dar Alex mai are o surpriză pentru tine: nu te lasă baltă după ce ai primit comanda si te apuci de șantier; el îți oferă 5 sesiuni virtuale de consiliere (WhatsApp Call) în timp ce tu te ocupi de renovare. 

Astfel, dacă meşterii tăi au nevoie de expertiză sau nu știu cum să potrivească rigola, de exemplu, tu poți să-l suni pe Alex și el te ajută. Marele avantaj al acestor întâlniri virtuale este că arhitectul va discuta şi va verifica evoluţia lucrărilor pentru ca la final baia nouă să fie perfectă până în cel mai mic detaliu.

Baielapachet este o soluție 360 de grade. După ce ai început colaborarea cu echipa baielapachet, poţi avea siguranța că pasul final va fi o baie nouă superbă!

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu