Zile toride de vară …afară, dar răcoare înăuntru

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Iată cum te poate ajuta izolarea corectă a mansardei sau a podului casei

 

Vara nici nu a început (în mod oficial), însă temperaturile se apropie deja de 30 de grade! Să ne așteptăm la o lună mai caniculară? Istoria ne arată că în România, în ultimul secol, au fost înregistrate chiar și temperaturi de 40 de grade, în luna MAI!

 

Cum vom reacționa însă când vom fi bombardați de o mulțime de avertizări de tip cod roșu, galben și portocaliu pentru caniculă și temperaturi foarte ridicate, în România următoarelor luni?

Ce este de făcut atunci când temperaturile se apropie de 40 de grade Celsius? Pe lângă măsurile de protecție legate la îmbrăcăminte, hidratare, alimentație și expunerea directă la razele de soare, un alt aspect merită atenția noastră – confortul în interiorul locuințelor noastre, în perioadele de caniculă. Până la urmă, acesta este foarte adesea singurul refugiu de bunăstare și confort pe care îl putem găsi!

Ce opțiuni avem pentru ca în casele noastre să păstrăm un climat cât mai optim, fără a abuza de aparatele de aer condiționat? Ce putem face pe lângă a verifica ori a actualiza ferestrele, ușile și izolația pereților? Să montăm o termoizolație corespunzătoare la nivelul podului sau a mansardei, din celuloză sau fibră de lemn.

 

Pentru o performanță maximă, alege izolația pentru poduri și mansarde de la STEICO, din celuloză sau fibră de lemn! Ai parte de calitate germană pentru confortul casei şi un plus de economie. Pentru o izolare fără reproș a locuințelor noi sau în curs de renovare, optați pentru soluții naturale, ecologice, de maximă eficiență. Iată ce beneficii merită menționate:

Facturi mai mici la energie: Costuri mai mici nu doar iarna, ci pe întregul an! În plus, izolatia casei cu celuloză sau fibră de lemn reduce semnificativ poluarea!

Confortul pe primul loc: Vara, se păstreaza mai ușor o ambianță placuta și un microclimat excelent pentru toți locatarii, în mod natural, fără utilizarea echipamentelor de aer condiționat.

Siguranță si protectie atat familiei, cat si mediului înconjurător: Izolația naturală cu celuloză certificata ECO, foloseste doar materii prime reciclate si nu conține substanțe volatile periculoase.

Izolare fonică de excepție: Fie la mansarda, in pod sau camerele casei.

Ține la distanta nu doar focul si mucegaiurile, dar si insectele și rozătoarele: Producatorul garanteaza aceste proprietăți testate de mii de clienți în Europa dar si prin video-urile de pe www.izolatiinaturale.ro.

Usor de montat: Celuloza și fibra de lemn se instaleaza rapid din exterior prin pompare, fără a face mizerie în împrejurimi. Totul va fi gata in cateva ore!

Ai o garanție de 30 de ani pentru materiale și manoperă la Izolații Naturale. Doar asa te poti bucura de veri răcoroase și ierni prietenoase!

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu